A vaj vagy a margarin egészségesebb? (tudásbázis)
Az újság címét továbbra is várom.
A Google-be beírva csupa nívótlan oldalt adott ki azonos szöveggel, így valószínű, hogy ez csak úgy kontrollálatlanul terjed az interneten. Botrány.
166-os hsz-od
Kicsit célozgatós szaga van
Mentség a tévedésre.
(Sokszor elkövetem azt a hibát, hogy a saját szóhasználatomat alkalmazom olyan esetben, amikor félreértésre ad okot. Szóval itt "tévedés"-re gondoltam.)
szerintem mi a többséghez tartozunk, egyik sem vagyunk, csupán a "nép tudatlan gyermekei" :))
de attól még jó nekünk, és nem akarunk margarint enni:))
Mondom én,hogy ledegradálod a nőket,magyarul hülyének nézed Őket!!
Nem is szólok hozzád:P
Érdekes,normális újságban,tanlt emberek leírják,de szerinted Ők,hülyeségeket beszélnek.
Na erre nem tudok gombot varrni:)
Azt,hogy műanyag!!:P
A túrót azért ne vessük össze a margarinnal
Ott olyat nem is olvasol, hogy "egyetlen molekula választja el attól, hogy műanyag legyen".
(Más kérdés, hogy ilyet az sem ír, aki tanult rendesen kémiát meg fizikát:-)
Mások a fizikai tulajdonságai. A juhtúrót meg még nehezebb kenni. Akkor, mi a következtetés...?
Sőt, a margarint ha megolvasztod, utána lehűtbe nem áll össze olyanná, mint volt. Erre mit lépsz?:-)
amúgy szerintem a különféle diétákkal sincs gond.
egyébként is a nőknek foglalkozniuk kell az ételekkel és az összetevőkkel, hiszen a nők dolga a család etetése:)))) szóval teljesen normális, ha valaki ilyen jellegű újságokat olvas.
szerintem:)
(amúgy ha már nagyon a legalját szeretnénk, akkor a blikk nők és társait említettem volna én személy szerint.. persze azokkal sincs gond, mert sok szép színes kép van benne, reggeli közben pont ki is lehet olvasni:)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Mit teszel meg annak érdekében, hogy megőrizd vagy visszanyerd az egészséged?
- Az öndicséret bűzlik. Ez igaz? Avagy mi az egészséges önbizalom?
- Bőrösen vagy inkább anélkül egészségesebb a csirkehús?
- Melyik egészségesebb és gusztusosabb, a papírzsepi, vagy az anyag mosható zsebkendő? Ti melyiket használjátok, tarjátok előnyösnek?
- A finomított vagy finomítatlan jódozott tengeri só az egészségesebb?