Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » A töltött húsokhoz való töltelékbe a kenyeret/ zsemlét mibe áztassam be? fórum

A töltött húsokhoz való töltelékbe a kenyeret/ zsemlét mibe áztassam be? (tudásbázis kérdés)


2014. nov. 21. 12:17
en vizben szoktam aztatni.
2010. nov. 15. 18:35
vízbe
2010. nov. 15. 17:33
Anyukám mindig tejbe áztatja...szerintem tejbe.
2010. ápr. 4. 19:01
Szakács a fiam,tőle tanultam.Inkább zsemlyét áztatni vizbe,jól kifacsarni.Tapasztalat,kicsi vizbe áztatni ,gyorsan kifacsarni.
2009. nov. 15. 16:36
Vizbe szoktam de lehet tejbe is.
2009. nov. 15. 16:12
tejbe
2009. nov. 15. 15:04
Vízbe--- a sülés során az ebből kipárolgó víz puhítja a húst!
2009. márc. 3. 16:17
legjobb, ha ropogósra pirítasz kenyérkockákat, és utána ezeket áztatod tejbe
2009. márc. 3. 16:16
tejbe
2009. márc. 3. 16:12
Én soha nem áztatom,viszont apró kockára vágom és megpirítom teflon serpenyőbe,mert úgy nem kell alá olaj.Igaz ami igaz,1 nyers tojással többet teszek bele,és soha nem hullik szét.A húsnedv úgyis "feláztatja". Próbáljátok ki,nem bánjátok meg! :)
16. 85ef3bb3d1 (válaszként erre: 6. - lissa20)
2009. márc. 3. 16:03
Én bele szoktam!
2009. márc. 3. 15:59

Szia!Bár én még csak 13 vagyok,azért szoktam anyunak segíteni,és ő általában tejbe áztatja bele.

Örülök ha segíthettem.

Edina

2009. márc. 3. 15:58
Vizben aztatni , majd csavarni ,(kiszoritani),nyers tojast hozzadni stb.
2009. márc. 3. 15:56
Szia! Tejbe is szokták, de én vízbe szoktam, és igen jól szokott sikerülni. A hangsúly a fűszereké.
2009. márc. 3. 15:53
Zsemlét és vízben áztatni és összenyomni ill.kicsavarni.Mit teszel még vele? A töltelék igen sokféle lehet.
11. csehe (válaszként erre: 6. - lissa20)
2009. márc. 3. 15:45
Beleteheted, csak ne legyen kemény, mire a töltelékbe kerül. És szintén víz, a mamám is így csinálta...
10. e28ddc7c9b (válaszként erre: 6. - lissa20)
2009. márc. 3. 15:45
Bele, én jobban szeretem benne mint a belsejét.
2009. márc. 3. 15:44
Langyos tejbe kell áztatni,és igen a kenyér héja is bele mehet.petrezsejem zöldel megbolondítva,pirított hagyma gomba kis fokhagyma bele,még istenibb lesz.
2009. márc. 3. 15:44
én a kenyér héját nem szoktam beletenni, mert nem tudom rendesen eldolgozni. tejbe áztatom.
2009. márc. 3. 15:42
Tejbe. Esetleg mehet belelegy kis víz is.
2009. márc. 3. 15:41
Nagyon köszönöm a válaszokat. És még egy kérdés: ha kenyérből csinálom akkor a héját is bele tehetem?
5. szanád (válaszként erre: 3. - tapsi hapsi)
2009. márc. 3. 15:38
én is...
2009. márc. 3. 15:38
Tejbe! Vagy ha sajnálsz annyi tejet akkor fele víz fele tej!!
2009. márc. 3. 15:38
csak sima vízbe. én legalábbis mindig így csinálom
2009. márc. 3. 15:37
Én vízbe szoktam!
2009. márc. 3. 15:37
Sziasztok! Tudna nekem valki abban segíteni hogy a töltött húsokhoz való töltelékbe a kenyeret/ zsemlét mibe áztasam be? Előre is köszönöm.

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook