A testemből élek! Na és? (beszélgetés)
Menthetetlen vagy...már látom! De most itt kell, hogy haggyalak. Még át kell öltöznöm.U.i.: Az utolsó mondatomba nyugodtan kössél csak bele. Most úgysem tudok majd válaszolni rá ;)
A kepen gondolom nem te vagy ?? en senkit nem itelek el ..mindenki ugy el ahogy tud es akar :-)
Miért kellene neki elmondani mindent? Nem értem. Az okokat pedig már leírtam, de az utolsó mondatodban benne van a kulcsszó.
Szivesen, mielőtt elfelejted, hogy miről írkáltál előtte.
Tudod van egy jó mondás: aki hazudik annak jó legyen a memóriája!
Nyugi...még van 15 percem! De köszi, hogy felhívtad rá a figyelmem.
Nem lesz 4-es, nehéz is lehet kétfelé figyelni, gondolom az utolsó előtti kuncsaftoddal dolgozol közben:))
Jézusom, ez nagy durva.
Gyereked gondolom, hogy nincs. Nem szeretnél majd egyszer? És ha igen, nem fogod szégyellni, hogy ezt csináltad? Te mit szólnál, ha a lányod is ezt csinálná? Büszke lennél rá?
Érdekes a történeted, meg becsülendő, hogy felvállalod, de számomra örök rejtély marad, hogy hogy képesek az emberek pénzért szexelni. :(
Kössél bele valami másba légyszi...biztos tudsz te ennél jobbat! Mert egy helyesírási hibával nem lehet IQ szintet mérni. Most 4-es lesz a helyesírásom? :))))))
Hacsak deréktól lefelé ismerném a világot az bizony eggyes szitukban jól jönne!:))) De sajnos nem születtem sík hülyén!!!!
"nem-e" ....hány osztályt jártál?
Ha jól tudom a mondatot értelmezik, nem pedig a módot. De kinek a pap, kinek a paplan. Különben tudom értelmezni a feltételes mondatot 4 nyelven is. Csak mielött én kérdezek, mondok vagy írok valamit, elötte bebizonyosodok arról , hogy nem-e valami bődületes hülyeség ami kijön belőlem...
Hát sok mindenről lemaradtál, lehet hogy csak deréktől lefelé ismered a világot:))
Kamu fórum... nem értem...több, mint valószínű lemaradtam valamiről. De akkor te jobban tudsz valamit, mint én 7 év után? Honnan is van ez a sok tudás???
Te meg tanuld meg értelmezni a feltételes módot!
Hát, kockásra visítottam magam, mikor vissza olvastam az egész fórumot!!!
Engem az érdekelne, hogy abba a pár napba mikor menstruálsz, akkor szabad napod van? Akkor pihensz? Vagy hogy működik ez?
:O Jesszus!!!! Olvass vissza. Hátha megérted miről szól az egész. Mielött eleresztesz még egy ilyen kommentet!!!!!!!
Kamufórum, kamu hozzászólásokkal, de legalább jót lehet rajta röhögni:DDD
Na és?
Én meg azt hallottam, hogy a vendég dokumentumait, meg a családja fotóit nézegette valaki. Mondjuk ez egy kicsit erős már nekem is!! De köszi
A prostitúció illegális. Csak vannak kiskapuk...Kik is hozzák a törvényeket? Hát persze... a férfiak. :) És azt hiszem ezzel elmondtam mindent!!!!!!!!!!
Ha ez a fórum arról szólna, hogy valakit akaratán kívül szexuális szolgáltatásra kényszerítenek és meg kell menteni, akkor szívesen kommentelek.
Amúgy meg elítélem ezt a fajta pénzkeresetet.
Na és?
Akkor jó melót, vagy szunyát ha tudsz közben, de hallottam olyat is hogy közben rágcsált valamit, mert megéhezett :))
Ennek a munkának ez az egyik pozitívuma, hogy a fizikai része napi pár óra. Meg aztán vannak a hajtós napok és vannak a nyugisabbak. Még van hátra két fix időpontom. Az utolsó fél kettőkor. Így legalább nem alszok be:)))))))))
Kedves Emi! Nagyon sok mindenben igazad van. Egyedül az önbecsüléssel nem értek egyett, habár elég tág fogalom és azt is nézni kell, hogy kinek mit jelent. Én soha nem éreztem magam kiszolgáltatott helyzetbe. Talán azért, mert a magam ura vagyok. A "visszajárós" vendégekkel szertői szinten vagyok. Csak nem vacsorázni visznek és tudják a játékszabályokat. Az újjak pedig egyszerűen csak jól érzik magukat. De ezt is majd bővebben kifejtem a naplóban.
Az egyik alszik, a másik meg fórumozik, akkor mikor dolgoztok? pedig most van az igazi munkaidőtök:))
Mindent mondhatsz rám, de egy biztos: nem vagyok igénytelen. A kitartottság nagyon kevés lánynak adatik meg és nem "vén" csatalovak, mint én. Nem tartom magam szépnek, de itt Olaszországban szépnek tartanak...ezért is megy még a szekér. 28évesen kezdtem dolgozni. Itt akkor 24-nek néztek. 35 évesen most 28-29 évesnek. Hála a botoxnak és a testi genetikámnak. Na meg annak, hogy egy csomó bőrfeszesítő krémet kenek magamra már évek óta.:) A pénzes fószerról meg annyit, hogy nem bírok ki egy vendéggel 2óránál többet tölteni! Jöjjön, fizessen és menjen! A forumot és a naplót pont ezért indítottam, hogy mindenki betekintést nyerjen miről szól ez a fajta élet...
Aludnod? és a jól fizető meló? vagy közben is tudsz szúnyókálni?
Csak nem E betüvel kezdődik a főnökasszonyod neve? Úgy tudom ő nyitott egy helyet Genfben is. Ha igen akkor egy helyről beszélünk!!!
Hűűűű...látom te is "több lábon állsz"!!! Aber ich habe viel vergessen!!!
További ajánlott fórumok: