A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Orulok, h lelkes vagy ismet!! :) e-vitamin jo cucc, en csak jul vege ota eszem, es azota nem jott meg (kopp-kopp). Hamar eltelik ez a ciklus is, es olyan fiatal vagy meg!!! :)) 15 ev mulva is szulhetnel meg siman ;)
Micsoda energia:D csúcs!!:) Örülök, hogy nem hagyod itt a fórumot:)
Velem tartasz? (Kèpletesen persze)
Én februári vízöntő vagyok, de sosem voltam egy otpimista tipus, mindíg a rosszra gondolok elöször sajnos.....elég gáz de valahogy akkor nem ér akkora meglepetés ha csalódnom kell😂😂😂😝
Várjuk ki a vègèt nálam. Jár itt a szám aztán kitudja mi van megìrva...
jaa értem. Nekem csak úgy spontán nem volt tüszőrepedésem. előtte nem probálkoztunk még.
az elég kellemetlen. nekem is volt két üresjáratos hónapom ... ráadásul mindez csak utolag derült ki mikor a cisztát látták... azóta parába vagyok mindig hogy lesz e ovum vagy sem. Akkor Te nagyon szerencsés vagy ha ilyen gyorsba összejött. Bár azért én se sokáig probálkoztam fél éven belül sikerült mind a kettő.
:)) Ennél nem is kell több. Nekem a két gyerkőc igy jött össze...
Szerintem ha a meló összejön én is feladom a hőmérőzést. nem fogom tudni mérni. eleve nem is alszok csak 5 és fél órát vagy ötöt... és mivel több műszakos igy nem fogom tudni reggel mérni mindig :D igy viszont nem sok értelme lenne. max az lh- tesztet fogom venni hogy azért a peteérést tudjam majd figyelni.
A peteèrès nèlküli honapok a vetèlès után voltak..
Nem probálkoztunk sose sokáig a legtöbb 3 honap volt abból 2 honap peteèrès nèlkül telt a görbe szerint. A 3. honapban szedtem az e- vitamint ès sikerült a Csajom. Ìgy elèg volt ez a hónap hogy rágörcsöltem..
Nem is lesz havid!! Nem vezetek hőt megfogadtam! El is van rakva már ( nem èn raktam el) csak magamra figyelek ès èlvezni fogom a sexxet akárhol akármikor...
xDD látom tényleg feltöltődtél. Ez az én kismanóm :D Mellesleg lassan én fogok a tünetekkel olyan állapotba kerülni mint te voltál :D Most valahogy olyan gyorsan mennek a napok, ránéztem a naptáramra és bepánikoltam hogy már a 4. dpo. Mondom uristen még nem akarom a nemvártat :D
Már meg is beszéltük ezt, hogy az álmaidat ne add fel :) Örülök neki, hogy feltöltődtél már most, és nagyon drukkolok hogy segitsen Neked :)a vitamin. Persze sajnálom is hogy nem sikerült. A görbevezetés az hogy lesz? akkor nem fogod vezetni?
ja a miku-ra visszatérve, minden egyes hónap újat és újabbat fog hozni. Nekem is volt már olyan mensim fél évben hogy észre se vettem a hasamról hogy megjött, semmi görcs nem volt. de volt olyan is hogy falat csikartam és fetrengtem. Mell ügyben is minden hónap más, sőt a hasfeszülés és has görcsök szúrások is másak minden hónapban. És mindig jön valami új érzés, amit addig nem éreztem. :D Sőt mult hónapban majd leszakadt a mellem mentem és tökéletesen külön életet élt azt hittem elhagyom, hason se tudtam feküdni, sőt kidudorott az ér rajta.. na tessék aztán megjött. Szóval drukkolok nagyon fel a fejjel :) Itt vagyunk egymásnak. Tudod hogy megtalálsz, és csütörtökön meg felétek megyek, ha esetleg úgy alakul hogy ráérsz még össze is futhatunk :D
Timilight , Kerkika, Csimicsanga, Roxi tartsatok már velem! Lègyszi... Az agyatokra fogok menni :D jó èrtelemben!!
Óh remélem csajszik a jó Isten szól belőletek :) Azért én megmaradok racionális gondolkodásban :) és meglátjuk mi sül ki ebből a hónapból :) Mondjuk csúcs lenne ha felvennének a melóba, aztán egyből sikeres lenne a hónap :D okés... engem murphy nagyon szeret, szóval lehetséges hogy igazatok lesz... Tipikus eset lenne. Otthagytam a melót, na mostmár akkor rádolgozunk a babára... de mivel nem jön össze igy inkább újra melózok... Szóval murphy lehet ebbe is befog avatkozni :D
Megjött..de valami nem stimmel. Nem szokott ìgy fájni ez olyan volt mint ano règen...a vèrzèsem tiszta èlènk. De nem kombinálok most úgy felszìvtam magam hogy csak na :D :D sereghajtó lettem megint... Èn akarom/akarjuk azt a babát <3
:) Aranyos vagy :) Rencinek is volt egy jó megérzése a múlt hónapban .. Mostmár rám is rámférne tényleg egy jó kis pozitiv tesztecske :) Remélem mostmár eljön az én időm is :)
szerintem tuti megérkezett azóta azzal van elfoglalva :D mert ide se jön fel :)
:)) Hátt... eléggé kis bohócka a csajszim is. Kis hebehurtya néha... :) nem sokat tévedtél egyébként :)
Ez a beszéd Kismano! :))) Örülök!!!
Persze beirlak, de azóta amúgy megjött? vagy történt valami délelőtt óta?
LLLLL: szeptember 12.
Noara: szeptember 13.
imagine03: szeptember 13
Fibi1981: szeptember 14.
Molly2015: szeptember 14.
Zsuzsimanó:szeptember 16.
Maditta: szeptember 19.
Marcsix: szeptember 21.
monita11: szeptember 22.
Jakee84: szeptember 22.
Bai90: szeptember 22.
Dohány Kati: szeptember 29