A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Sziasztok,
sztem ha egész nap csak titeket olvasnálak, akkor menne csak a követés :)) jó sokat 'termeltetek' este óta :D
Marcsi, Jakee, kitartás, már csak pár nap!! Nagyon bízom bennetek :))
Edit, boldog névnapot! :)
Én éjszaka megoldásra leltem a hideg tej formájában :) már ma is azt toltam reggel, és most egészen jól vagyok (kopp-kopp) :)
Kismamik, lenne egy kérdésem. 8. héten még korai, hogy húzódjon a poci? Utóbbi egy hétben nem nagyon szokott, előtte jobban. Az oké, h még nem nő vagy ilyesmi, csak azt hittem jobban fogom érezni. Ez normális? Tudom folyton van min aggódni :/ de a kövi uh csak október 14-én lesz. Az még egy hónap :( baromira messze van.
Ja még olvastam ilyet, h a védőnő tud nézni szívhangot. Ilyen kicsi korban is meg tudja hallgatni, h rendben van-e?
Köszönöm és bocs a nem túl témába vágó kérdésért.
Szép napot mindenkinek :)
Sziasztok!
sikerült visszaolvasni, nem semmik vagytok! :)
Én is megérzős típus vagyok.
Képzeljétek ma olyan finomat késői reggeliztem, hogy csuda :) csak sima kifli volt, vajkrémmel, sajttal és savanyúkáposztával :)
De annyira nagyon jól esett végre :)
Sziasztok, ma voltam orvosnál, 5+4 napos vagyok, a menseshez képest.
3mm-es petezsákszerű képletet láttak még csak.
24 mm az endometrium.
Jó késői peteérés lehetett tényleg, ha ilyen mini...
Nincs kedvem dolgozni, ezt leszámítva semmi bajom. :D
Nekem még mensi van.
Èn is elöre megèrzös tipus vagyok jót rosszat egyaránt.Kb mióta az eszemet tudom.
Gyerekkoromban mikor ment a mese föcime beugrott az a rèsz alatta amit lefognak adni ès az volt.
Sokszor elöre felveszem a telefont mert èrzem hogy csörög.Stb.
Remélem még mindig ez a legfrissebb
Zsuzsimano: szeptember 14.
Maditta: szeptember 19.
Marcsix: szeptember 21.
monita11: szeptember 22.
Jakee84: szeptember 22.
Bai90: szeptember 22.
Barbielle: szeptember 25.
Dohány Kati: szeptember 29.
Edit: október 1.
Anna: október 2.
Norcsyka: október 3.
Kerkika: október 5.
LLLLL: október 6.
Timilight: október 6.
Csimicsanga: október 8.
imagine: október 9.
Esztibebi: október 10
Kismano3: október 11.
Molly2015: október 11.
Noara: október 14.
Roxi
Fibi
Fildus
E-dit! HátttttttTeeeee Boldogságos névnapot! :)
Sajnálom az ovu dolgot, de én hiszek benne, hogy igenis sok olyan sztori van amikor nem papírforma szerint jön össze a gyerek.
Az alvás dologgal viszont kezdj valamit, vérnyomásod ok? Stresszel hogy állsz ? Meditációs zenén nem gondolkoztál, esetleg kipróbálhatnál valami irányított meditációt is ami piszkosul ellazítja az embert? Nekem az agykontrollos elalvás sokat szokott segíteni (bár nekem ritkán van olyen hogy nem tudok aludni).
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?