A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Sajna azt nem tudom .olyam gyorsan történt minden. És nem igazán tudom mit kell még ott mondani vagy kérdezni.
Maya mekkora volt az uh.-n a méhnyálkahártyád?
Tudod, a babáért mindent! :) Mi már 14 hete nem voltunk együtt a sok görcsölgetésem miatt. Lehet, hogy ez így is marad végig. Utána meg jön a 6 hét várakozás a szülés után.
Nekem is van méhszájsebem, azt mondta a doki, hogy ha nem okoz gondot, nem feltétlen kell bántani :)
Igen,azt mondta a doki 4-5 nap
Akkor pihenj, és vigyázz magadra meg a babóra. reméljük a méhszáj seb javulni fog.
Koszonom en is h velünk orultok. :) hat en nem kockaztatom meg hogy levaljon a baba :( inkább kibirjuk...
Gratulálok Maya! Nagyon vigyázz magatokra! :) 12 hét szex megvonás? Nekem 3 volt mikor talált a doki. Mondjuk nekem lefagyasztotta, meg lehet a gyógyszeres kezelés miatt lassabban gyógyul. Jaj de jó Nektek :) Köszönjük hogy megosztottad velünk az örömöd :)
Hatha 1 hét múlva jó lesz,igazbol meg nekem is korai volt kicsit :)
Hat nem. :( de ez is megnyugtatóbb mint ami eddig volt.
:(
Az nem jó hír. Mármint a méhszáj seb..
De a petezsák már látszik, ergó kisbabát vársz :)
Annyira jó :))
Gratulálok!!!!!
Sok boldogságot kívánok hozzá nektek! :))
jah és mondta hogy pihenjek sokat,és ne dolgozzak sokat...szóval a 12.héttől táppénz :/ addig meg kevesebb meló
szóóóóval....igazából van jó hír is,meg egy picit rossz. :( A doki nagyon nagyon jó fej volt,kedves,mindent elmondott. Párom is bent lehetett. :) Óvatosan megvizsgált..:) Csinált Uh-t,meg levette a rákszűrést. :) A jó hír az,hogy láttuk a petezsákot,és vmi ici pici embriót,de az még nem is igen látszott,2 hét múlva kell vissza mennem,addigra ott lesz az embrió is,csak mivel barnáztam,mondtam neki hogy azért is jöttem el. kiderült hogy nem csak szegeden rendel,hanem félegyházán is,ami nekem 25 perccel közelebb van. :) és oda is át mehetek. :) a rossz hír: azért barnáztam,meg vérezgetek,meg méhszáj sebem van. :( arra kaptam gyógyszert,de csak holnap tudom kiváltani,mert meg kellett rendelnem a gyógyszertárban. ülő fürdő nincs, és szex megvonás 12 hétig........ :S :D :D
Rajta a hajunk, köszike :) Ja és nekem nem kell antibiotikum, nem fertőzős a cucc :)
Kíváncsi leszek, hogyan hat a closty :)
Párom kérdezte, hogy írtam-e már nektek itt a fórumon? :D
Szerintetek a 30.napon jó a 9 mm vastagságú nyálkahártya?
Én is nagyon drukkolok neked, hogy minden rendben legyen! :)
Köszi :)
Reméljük Mayával is rendben volt minden! :)
Remélem minden jól alakul. Nagyon drukkolok!
neki még idő mire hazaér. Doki után kb 1 óra :-(
Maya várjuk a fejleményeket :)
Igen,mondta is,hogy 3,4 nap múlva teszteljek, ha nem jön meg addig.
Igaz, azt mondta, hogy menjek nyugodtan dolgozni, de azt elfelejtettem mondani neki, hogy délelőttös leszek még 2 napig és nagyon korán kelek, fél 4-kor.
De a párommal az előbb megbeszéltem mindent, hogy nem megyek, kértem is szabit a főnökömtől, megbeszéltem vele is mindent. 2 szabi még, mert csütörtökön szabadnapos vagyok
Csütörtökön vagy pénteken csinálok tesztet, ha negatív lesz, pénteken megyek délutánra dolgozni. Ha viszont pozitív, akkor már nem megyek, hétfőn viszont megyek uhra... :)
Reméljük így is lesz :)
Azt hiszem, ha jól számoltam Maya és köztem egy hét van, nem?
További ajánlott fórumok: