A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Jó reggelt lányok:)
Maya próbáld ki a sima langyos sós vizet,inhalálást és a svédcseppet:)
Képzeljétek,ma nem ment lejjebb a hol,inkább felfelé kúszott:))
Biztos így lesz :) tudom mit érzel ...nekem is szar kedvem volt mindig az ilyentol. Pl en mindig hamarabb akartam gyereket,mint unokatesom,o mindig mondta hogy még nem akar...meg minden...aztan becsuszott..
Nah ha vki nem akad,h.csúszik be? Azóta 2,5 éves lánya van,amugy gyonyoru
Fu en meg vettem tegnap a patikaban orrsprayt..ilyen tengervizes cucc...de ahh...
Semmi..2000ft volt,de nem igazán használ :( alig alszok már 2hete.
Maya gratulálok a picihez!Biztos nemméhen kívüli,mert azt làtja a doki!Méhszàjsebtől és mélyen fekvő babàtól is vérezhetsz!Nekem a 12.hetes uh-n írtàk mélyen fekvő méhlepényem van ami vérzést okoz,de ahogy nő a méhed úgy húzódik felfelé!Màr nekem sincs gondom 14.hét óta!
Kisberki:Jó a méhpempő,feltölt vitaminnal,de bezavarhatja a ciklusodat!Sokak írtàk és én is ezt tapasztaltam!Cickafark,palàstfű tea jó!Nekem a màlnalevél tea újra indította a peteérést!A D-vitamin még segített megtartani a babàtól!Sajnos 8 év alatt jópàr angyalkàm ,lehet emiatt nem lett babó!Mikor elkezdtem szedni mindjàrt megmaradt!3000 mg\nap\3 hónap!Most pedig 17 hetes anpicur!
nyuszmó mire írtad azt hogy igen?
Bocsi,de annyi mindent írtam màr,hogy nemtudom mit kèrdezhettem:)
Csajok, sziasztok, annyit irtatok, nem birom visszaolvasni.
Maya gratulálok! :)
Nekem is volt már méhszájsebem, én észre sem vettem, csak a doki látta, mikor már spontán gyógyult.
Adri, a Corsodyl iszonyat, nem éreztem az ízeket, míg használtam. Nekem ami jó volt, az a DM Dontodent, a piros, de már csak mintában jutottam hozzá :/ De a Vitinne is jó!
Breki, nálam semmi. Reggel tesztelek szerintem.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?