A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Én is :)
Neked tuti, hogy jó eredményt mond a doki, hisz neked a 2. terhességi teszted is full erős pozitív volt :)
Velem ellentétben... :(
Én most ide helybe megyek rendelésre. Itt úgy van hogy kb.2 héttel azelőtt be kell jelentkezni, hogy menni szeretnék. Csak ugye nálam ez más volt most. Múlthéten még arra számítottam, hogy megfog jönni, péntek vagy szombat fele. Csütörtökön reggel telefonáltam, hogy szeretnék bejelentkezni, azt mondta a fickó, hogy a rendelés végére tud csak beírni. Ami 4-ig van. De nem időpont alapján szólítanak, hanem éppen ahogy érkezik az ember...
Mindig így járok, hogy valamikor később délutánra kapok időpontot, és általában korábban jutok be, 3. vagy 4. ként.
mind adott számú petével születünk, kinek előbb "fogynak el", kinek később.
Ez már csak utóbb derül ki sajnos.
Még nem voltam ilyen vizsgálaton, most készülünk a dokihoz és sztem totál ki fog akadni tőlem :D mindent rázúdítok.
Mitől tud kimerülniba petefészek? 24 éves vagyok még csak :(
Amióta volt már egy terhességem ( immár 6 éve) azóta minden hónapban éreztem a peteérést. És most is éreztem, de egy héttel hamarabb. De nem tudom, az volt e vagy sem. Voltunk együtt vasárnap este, hétfőn reggel már éreztem. Barna folyásom volt, derék fájás meg petefészek fájás. Azóta meg ez a megjön érzés és szurkálások. Ma kéne eredetileg PÉnek lenni. és semmit nem érzek. Majd doki után jelentkezem :)
Az orvos a méhszájat vizsgálja meg, vagy inkább a méh helyzetét, méretét.
Ultrahang, mint képalkotó vizsgálat alapján is látjátok majd hogy mi van bent.
Köszönöm neked is meg mindenkinek:)
Nemtudom,attól függ,hogy a doki mit mond dèlutàn...
én ilyen esetekben már nem adnék a tünetekre, hanem egy uh-s cikluskövetésre mennék, az a tuti.
bocsi, nem emlékszem, de AMH-t nézettél mostanában?
az mutatja meg, hogy nincs-e kimerülve a petefészked, mennyi még a tartalék.
Egyébként még egyénileg és ciklusonként is változó, hogy érzed-e az ovut és hogyan, cicinagyobbodás, fájdalom, utána pms tünetek. Nekem is minden hónapban más. Szerintem ne erre alapozz, mert a tünetek becsphatnak.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?