A te párod ízlésesen öltözik? (beszélgetés)
Akkor az egész életedet bezárkózva fogod leélni? Már van oltáron 2 a harmadikon gondolkodom. Mit kéne még tennem?
Nem fogom rettegésben élni az életem!
Ha megfertőződöm, hát így jártam, majd meggyógyulok.
Remélem megúszom vagy így, vagy úgy!
Én nem adom fel az életem emiatt a nyomorúlt vírus miatt.
Megtettem mindent, amit megtehettem, már a többi nem rajtam múlik.
Miért nem mentek el valahova? Félsz a covidtól? Mi barátokkal töltjük a szilvesztert
Még nem tudjuk kinél.
Elsősorban magunknak kell megfelelni.Bár kétségtelen a külvilágnak is meg akarunk felelni.
A párom öltözködése kifejezi a belső és külső tu-
lajdonságait .Szeret lazán,sportosan öltözni,szeretem ezt is benne.
Szilveszteri bulira új ruhát veszel? Nem semmi. Azt nem tudom mi illik hozzá, csak ötleteim vannak,ill. nekem 1 hosszú ruhám van,ami alkalmi, van még 1 hosszú szoknyám, hozzáillő felsővel és 1 nadrágom.
Ezekhez van egy nagyon szép poncsóm.
Ne arra a nagyi pocsóra gondolj.😀😀Ha érdekel privibe átküldöm, ha tetszik és megy a ruhához, valami ilyesmit még van időd venni hozzá.
Én ezt nem itthon vettem, de itt is láttam már hasonlót.
Ha küldesz egy képet a ruháról, jobban ki tudjuk találni hogy mit vegyél hozzá.
Megķérdezhetem hová mész szilveszterezni?
Én most selejtező ki a ruhatáramat. Pont azért, mert vagy nem passzolnak egymáshoz vagy már nem volt jó rám.
Azt a kabátot nem ártott volna el inni magaddal,akkor most nem lennél ilyen helyzetben.
Szerintem rövid kabát való hozzá.
Ezt jól benézted. Miért olyan fontos a kabát?
Gondolom kocsival vagy taxival mentek, a kabátot meg rögtön le kell venned mikor megérkeztek.
Na nem okoskodok, mert én nem járok már szilveszteri bulikba, azt sem nagyon tudom, hogy mit vennék fel. Majd valaki más segít neked.
"Öltözz rongyosan és a ruhára fognak emlékezni; öltözz kifogástalanul és a nő emléke marad meg bennük."
Coco Chanel
Ki az aki itt nyiltan bevallja,hogy "izléstelen" a párjának az öltözködése.
Elitélnem őt!
További ajánlott fórumok:
- Aki csinos, nőcisen-divatosan öltözik, mindig rendben a sminkje, szőke, műkörmös az már cicababa? Pejoratív... Egy ilyen nő csak "arra" jó?
- Mit gondolsz a szépen, ízlésesen tetovált emberekről?
- Kretív segítséget szeretnék kérni: hogyan lehetne eltakarni ízlésesen a fotón látható kábelt és biztosítéskot?
- Paradicsom rózsa stb. Hogyan lehet a zöldséget ízlésesen, szépen szeletelni?
- Ha nem öltözik a gyerek....
- Holnap lesz az óvodában farsang és a kislányom Belle-nek öltözik.Tudtok ajánlani rövid verset ajánlani a jelmez bemutatáshoz?