A takarítónőd (ha van) mennyiért vállal heti 1 alkalom takarítást? (tudásbázis)
Sziasztok!
Szerintem is 1.000,-Ft kb. 1 óra, ismerősöktől ezt hallom.
Fura, mert pont azon gondolkoztam, hogy mi is szerencsére abban a helyzetben vagyunk, hogy megtehetnénk, hogy hívunk segítséget, és egyszer el is gondolkoztam rajta... de rájöttem, hogy igazából nem szeretném, ha más hozzányúlna a cuccaimhoz. Nem tudom miért, lehet, hogy ez vmi beteges nálam... :o)
Na mindegy, igaz még gyerkőcöm sincs, lehet, hogy akkor majd máshogy állok a dolgokhoz, de addig is magamra költöm ezt a pénzt! :o)
Nem vagyok fiatal, többféle egészségügyi probléma kínoz, de a tisztaságot szeretem. Valamiről le kell mondanom azért a "luxusért", hogy segítséget vegyek igénybe. 1000.- Ft-os órabérért találtam egy fiatal hölgyet, aki heti egy alkalommal jön. Tiszta, precíz, gyors, mebízható. Önállóan dolgozik, nem kell utána járni.
Kb. 3 óra alatt végez.
Olvasom a hozzászólásokat, van ilyen is olyan is. Szerintem mindenki maga tudja, hogy szüksége van-e külső segítségre vagy nincs a takarításnál.
Jómagam általában két-három havonta szoktam takarítónőt hívni segítségül.
2x 135 nm-es családi házban élek harmadmagammal.
A mostani (3 éve ) takarítónőmet azonban le szeretném cserélni egy agilis, fürge, igényes fiatalabbra.
Ha valaki érez magában ambíciót kérem írjon privát üzit, hogy a részleteket megbeszéljük.
Mindenkinek jó takarítást kívánok!!! :-)
Bizony jól jönne néha a segítség nálunk is, különösen ablakpucoláskor: 6. emeleten lakunk. A frász tör ki amikor lenézek. Jelzem, az én drága férjem segít ablakot pucolni, függönyt felrakni, porszívózni, mosogatni, boltba menni, gyereket tisztába tenni, stb.
Csak nekem nincs a képemen bőr mindig arra várni, hogy munkából hazaérjen, amikor 4 műszakos munkarendben dolgozik. Takarítőnő? Hát arra nem költök!
Sziasztok!
1000ft/óra
Köszönöm!
Remélem vasalnom nem kell! :)
Már elküldtem a jelentkezést.... 1000ft/órát írtam!
Majd meglátjuk egyáltalán visszaír e.....
Úgy látszik ide nem takarítónők járnak :))
Nézd ha más megoldás nincs, akkor ülj le a nőcivel és beszéld meg vele.Kérdezd ki hogy mit hogy akar(pl a nagytakarítás nála mit jelent)
megmondhatod neki hogy még igy nem takarítottál csak cégnél pl. és nem vagy járatos.Ha normális akkor akár jól meg is tudtok egyezni.
Mindenestre irigylem azt aki takarítónőt tud fogadni.
Nekem ehhez egy árva petákom sincs :(
Én sem tudom! :)
Ehhez tudni kéne, hogy a nagytakarítás nála mennyire nagy :D
Meg hogy fixet akar vagy órabért......
De aki volt már takarítani 130nm-es házat akkor mondjon egy kb összeget...... Köszönöm!
kb mennyi idő alatt takarítanád ki mindennel együtt?egy nap?kettő?
kb...
Azt írta hogy karácsonyi nagytakarítás..... Ebben gondolom, hogy benne van az ablakpucolás is!!!
Azért kérdezem, hogy ha fixet akar akkor kb mennyit mondjak??!!
Utána heti vagy 2heti rendszereséggel akar, úgyhogy nem szeretnék sokat sem mondani, mert nagyon kell a pénz! De persze keveset sem!!
Akkor kérjek 1000ft/óra? (pest)
És kb hány óra alatt lehet kitakarítani egy ekkora házat? (ha nem vagyok lassú)
Ha ő fixet kér inkább akkor mennyit mondjak?
További ajánlott fórumok:
- Elvállalják ezt így a takarítónők?
- Akupunktúra - Hol? Milyen? Mennyiért?
- Ti havonta kb. mennyiért vállalnátok napi 4 órás munkát hétköznap?
- Mesterséges megtermékenyítés hol és mennyiért?
- Ha kettesben élsz a pároddal egy egyszobás albiban, akkor a takarítás, rendfenntartás...
- Szuper hatékony és nem túl munkaigényes takarítási eszközök és módszerek érdekelnének, amit az egész házban alkalmazni lehet!