A szomszéd kutyái... (tudásbázis)
Tudtad-e miért ugat a kutya?
az első válasz Te is tudod,egyszerű.
a második már rafkóssabb,fél esetleg.
harmadik...szeretné ha foglalkoznának vele is.
Most h tudod a válaszokat..tedd helyre a szomszédodat...de felesleges mert 1 debil.
Minden nap akartam szólni az elmúlt 1 hétben (kb. azóta van ez a dolog), de valahogy visszafogtam magam.
Tegnap este viszont nyitva volt az ablakunk, és hallottam, hogy kimennek a kutyához a gazdik, és jó hangosan már azt mondtam, hogy "megölöm ezeket a kutyákat, ha megint ugatnak este!"
Nem komolyan gondoltam, csak kibukott belőlem, s hogy hallják. Nem is hallottam a kutyákat éjjel! :S
De igazad van, beszélnem kell velük, s nem magamba folytani! Mert néma embernek....
Megvárom, mi lesz éjszaka, s ha megint ugatnak, akkor átmegyek...
Köszi, megnézem!!! :)
Kíváncsi vagyok, hogyis van ez!
Most is ugatnak! Richtig felébresztették most is a délelőtti alvásból a gyereket!!!
Pedig aranyos kutyák! :S
Társasházban lakom. A közvetlen szomszédomnak van 2 kutyája.
Én imádom a kutyákat, s ezidáig nem is volt velük probléma, de most, hogy árulja a lakását a szomszéd, mindig kizárja a kutyákat a közös udvarra. Hát, nappal mégcsak elmegy, ha ugatnak, de éjjel! Sokszor órákon keresztül ugatnak este 9-10 körül a kisfiam ablaka alatt. Kibírhatatlan.
Nem akarok haragot a szomszéddal, de szólni fogok már neki!
Van valami törvény erre?: Hogy társasházban milyen feltételekkel lehet kutyákat tartani? És hogy a közös udvarban lehet-e tartani őket?
További ajánlott fórumok:
- Feleség a szomszéddal
- Neveljük-e, nevelhetjüke-e a szomszéd gyerekét, unokáját?
- Kikészít a fölöttem lakó szomszéd...
- Dohányoztatok valaha lépcsőházban? Tiltja-e szerintetek ezt valami törvény? Mert pár szomszéd már az agyamra megy..
- Mit tehetek jogilag a szomszédok éjjel folyamatosan ugató, nyűszítő kutyáival szemben?
- Etetem a szomszéd kutyáit. Nagyon soványak. Gyanítom akkor...