A párom Warcraft függő (beszélgetés)
mi is együtt wowozunk - vagyis inkább wowoztunk, mert én inkább az egyetemre koncentrálok :) de tényleg jó közös program és beszédtéma :)
ha meg túlzásba viszi, akkor szólok neki, hogy nem kellene minden este játszani, elmehetnénk sétálni vagy valami mást is csinálhatnánk :) megérti, és akkor egy ideig kevesebbet játszik :D de időről-időre emlékeztetni kell őket :P
Mi is wow-ozunk a párommal, már lassan másfél éve. Mivel mindketten játszunk, ezért nemhogy ráment volna a kapcsolatunk, hanem meg is erősítette :) Közös program, közös beszédtéma. Ő az egyik szobába, én a másikba, a játék saját chat-én kommunikálunk, ha pedig hirtelen kell valamit reagálni (pl. nagyon ölnek instance-be) akkor átordítok a másik szobába. Szoktam azon gondolkodni, mit szólhatnak a szomszédok, amikor késő este ilyenek törik meg a csendet a lakásban: Futás! Segíts! Meneküljünk! K#@va jó ez a páncél! Mindjárt meghalok! Nyugi elfearelem! stb :))
De nálunk is volt egy 3-4 hónapos szünet, amikor már eljutottunk addig, hogy baráti programokat mondtunk le a játék miatt. Akkor azt mondtuk, hogy na ezt nem befejeztük. Most novemberben újrakezdtük, de odafigyelünk, mert tényleg nagyon könnyű a rabjává válni.
hahó,
Tökjó hogy neked is tetszik,igy még kerek is a történet.Szép lenne ha én is elkezdenék játszani,és akkora vonzereje van mint mondod,a kölyök meg felnőne magától.:-s
buék!!!!
a kedves kezdetben éppen azzal poénkodott, hogy azért kell nekünk baba, mert legalább én is lefoglalom magam, amíg ő játszik :)
de egyébként nem gáz... ha éppen nem öl, akkor bármikor szólok neki, abbahagyja, kilép. csak hát ha elkezdték, akkor azt be kell fejezni :)
ezért szoktam is mérges lenni... majd éhen hal, aztán amikor kész a kaja, akkor éppen nem tud jönni, mert ezt, vagy azt még be kell fejezni, de már csak 10 perc! :s
hát bocs de elég csúnya ha a játék miatt veled veszekszik.
enyém kiröhögi a sok lámát :D
Szia
Én is szoktam mondani neki ha nincs semmi különös csinálni való,és a baba is alszik nyugodtan játszon.Nem is ezzel van a gond,mert kikapcsolja,hanem nem birja abba hagyni....:-(
az én kedvesem is wow-ozik... megszoktam... igazából annyira nem zavaró, még mindig jobb, mintha kocsmázni járna, vagy játékgépbe ölné a pénzünket.
amikor útban van (pl a konyhában láb alatt :)) szoktam is mondani neki, hogy menjen inkább ölni :D
Hello,
Annyira hogy a 9 hónapos fiával játszik egy kicsit,és ha megkérem figyel rá,de néha még közben is jászik,és ha megjelenke a képben egyből lepasszolja,és és skypon haverok és mehet az insta....:-(((éjjelig hajnalig ki meddig ér rá a csapatból....
Mikor ilyet hallottam mástól nem gondoltam hogy az ilyen játék ennyirre le tudja foglalni az embert....
Hogy rosszabb ha kocsmázik?hát nem tudom.....
Köszi a válaszokat 50%ban megnyugtató,én azért mégsem akarom hogy rámenjen a kapcsolatunk.:-((
Még nem olyan vészes de meg akarom előzni a bajt:-)
Heló nekem a fiam Wow függő. Mikor letiltottuk róla mert rontott a jegyein akkor még jobban depis lett a suliban is bajok voltak vele, Most játszhat és jó jegyeket hoz figyel ránk és teljesen normális.
Amúgy 12 éves. Sajnos ez a hülye számítógép teljesen elveszi a fiatalok eszét is.Meg hát a kamaszodás is közrejátszik gondolom mert ő nagyon korán érő tipus:)
Hálisten a férjem nem játszik csak néha és hamar megunja.
Ne aggódj az én párom meg counter strike függő.
De addig örülj amíg játszik és nem csavarog :)
Szia!
Az én párom is az volt, most már nem WOW-ozik, talált helyette mást, de az előtt nem ül annyit, mint a WOW előtt.
Nem kellett visszahoznom a földre, nem volt pénze gamekártyára. :)
Zsanettával értek egyet, én is azt mondom, hogy jobb, mintha kocsmába járna és nem lenne itthon.
Én hoxa- és westfüggő vagyok, bár azért kibírom gép nélkül is. :)
sajna van ilyen, én travian függő vagyok :(
dugd el az áramkábelét :D
szerintem még mindig jobb mintha elmenne otthonról,vagy éppen a sarki kocsmába járna.
az én párom meg néha néha poker függövé válik,de átragassza rám is.:):)
Sziasztok
A párom már nagyon tulzásba viszi a játékot,ti hogy hoznátok vissza a "földre"?