A párom szerelmes - a kozmetikusomba (beszélgetés)
Nem a tényeket közölte, hanem a saját észlelését öntötte szavakba. A de facto és a de jure két külön fogalom. Én adtam egy A4 méretű elég tárgyilagos (de jure) választ - Popelyné eltűnt, majd felkerült egy fotó apuciról és a gyerekről.
Érdekes...
Igaz és nem is csinálok titkot belőle.
Lehet, hogy a kékfényben hallunk róluk következőre:)
Benned nagyon mély nyomot hagyott ez, mert párszor már említetted, h mekkora tetű vagy :)
Sztem ez a fórum már meghalt. Popeyné nem jelentkezik, a Popey magyarázatára pedig én személy szerint nem is lennék kíváncsi :)
Eszembe jutott egy latin mondás: Audiatur et altera pars azaz hallgattassék meg a másik fél is!
Ugyanis hasonlóképpen voltam fórumtéma(más okból kifolyólag) az egyik excsajomnál, ahol én is írtam kommenteket az agyrém vitaindítójához és számtalan dühös kirohanást olvastam végig arról, hogy mekkora tetű vagyok.
Persze kiderült, hogy nem de olyan szép gondolatokkal lettem gazdagabb, amelyek nem mindennaposak.
Mi lenne, ha megkérdeznánk Popelyt is?
Normális vagy???
Őszintén! Normális vagy??
Végre eljutottál oda, hogy összeszedd magad, ügyvédet felkeress, elkezded rendezni az életed és aztán meg ismét összeállnál vele és leakarsz fogyni emiatt a "férfi" miatt?
Ha szeret, szeret..ne dőlj már be ilyeneknek, hogy azért szerettem bele a Katába,mert híztál...akkor nem beleszeret, hanem megcsal vele..
és ha lefogysz, aztán esetleg felszedsz megint 10kilót vagy letörik a körmöd jön a másik jó barátnő?
"kilengés"...és ilyen "kilengésekkel" akarsz együtt élni?
És ezek után ez a "férfi" még téged állít be hibásnak??????? és Te ezt elfogadod???
Ember lánya térj észhez!!!
elég randa az urad, a szoli meg a kondi ellenére is, hájas, neki kéne fogynia
te meg csak akkor fogyózz ha te azt akarod, a pasid ha mást szeret se vékonyan se kövéren nem marad veled, miatta felesleges a kinlódásod
ne haragudj,nem bírom megállni:D
oylan aranyos,tinilányos,hogy folyton "rajongsz" a párodért..
Motorocska:)neked mindenből csak az jó ami elég naaaagy? :D
??a motor ott van a fotón,a szoli-kondi pedig a nyitó hsz-ben..Ezen a képen nem nagyon látszik popej,árnyékban van.
...vaaagy ez afféle szarkazmus akart lenni,hogy nem elég nagy a motor,és nem elég nagy,és barna a test?
Hát nézek,de nem látok.
Ja!Fotót azt láttam.. :D
Szolis-kondis-motorost azt nem..
További ajánlott fórumok:
- Megcsaltam a párom és reménytelenül szerelmes lettem... Te mit tennél a helyemben?
- Mit lehet tenni, ha a 8 éve meglévő párom nagyon szerelmes még mindig belém, de én már "csak" szeretem.Kihűlt ami volt.
- Az baj, ha nem vagyok szerelmes a páromba, de nagyon is szeretem?
- Szerelmes lettem, de a párom nem akar babát
- Lehetnék újra szerelmes a páromba, akivel 20 éve együtt vagyok?
- A párom szakított velem, új barátnője van és egyfolytában engem néz olyan szerelmes szemekkel.Mit csináljak?