A párom nem engedi, hogy a szüleimnél legyek a kislányommal 2 napig (beszélgetés)
Akkor mi a rosszabb?
1. lelépni és egy darabig szegényesen élni, anyagilag a szülőktől függeni
2. maradni és mindent betartani, amit mond, nem menni a szülőkhöz, és akkor ő legalább nyugodt lesz (te meg idegbajos, előbb-utóbb)
3. maradni, de valamilyen eszközzel kikényszeríteni, hogy változtasson a szabályokon, hozzáállásán, pl tisztelje a te akaratod is és tudjon kompromisszumot kötni. ilyen eszköz lehet pl a makacsság: nem szólsz semmit, de azért is elmész anyukádékhoz, majd utólag röviden közlöd, hogy van pár dolog az életedben, amiből nem engedsz, a nagyszülők az egyik.
Azt hiszem, ezek a lehetőségeid, én nem tudok csodamódszert, ami egy despota, akaratos férfit egyik napról a másikra egy megértő partnerré alakítana.
Nincsenek haverok, nem megy sehova...
(Nagyon édes a kisfiad.:)
Hú de rossz hozzállás!
Nem egyedül hanem a babával akarod a szüleid meglátogatni.
Azt hiszem, jó szüleid vannak. Inkább nekik járna az őszinteség, az, hogy mellettük légy. A pasid gépezetébe hiba csúszott, nem biztos, hogy javítható... :(
Ügyesen kikerültél fontos kérdéseket. Gondolom miért.
És te ezek után külön költöztél a drága uraddal????
Úgy vágtam volna ki anyám házából mint macskát ***ni!!Már elnézést....
Akkor te meg áruld be anyukádnak:D:D:D
Komolyan mondom h családos emberek ennyire gyerekesek legyenek...
Mi az h nem engedi???lehidalok menten....
Én kérdezem a lányom de azt mondja nem volt a mamánál semmi, nem csináltunk semmit. És tudom h elmondaná, és mondom h mondja el bátran nem haragszok meg miért haragudnék. de akkor meg nem mond semmit. Vagy bele nevelte h erröl ne szoljon semmit.
Anyu mindent megenged neki mindent meg vesz, én meg most nem tudok uj ház még teljesen nincs is kész.. nem engedhetek meg mindent.
lányom tanulmányi eredménye borult meg...
mama részről...
miért nem megy?
mi az akadály?
inkább azt próbálnám kiszerdni belőle mi történik a mamánál ami nálatok nem...
mi váltja ki a konfliktust...
lehet hogy csak egy olyan dolog az egész, hogíy a nagyi megengedi ti meg nem és ezért van konfliktus...
Ja nem kiabálva irtam :) bocsi.
Én értem és próbálok változtatni ami nem naon megy. kösszönöm nektek a véleményeket.
A lányom a legfontosabb és ha ö azt szeretné h vigyem a mamához elkell magyarázzam neki h miért nem mehet, addig amig igy viselkedik.
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Segítség - Kövér a kislányom!
- 3 éves kislányom fél elaludni tegnap óta
- Fekete (afrikai) párom van. Szerintetek szóljak a származásáról bemutatás előtt a szüleimnek vagy jobb a meglepetés ereje?
- Kislányom beteg, de nem engedi, hogy az orrába/fülébe cseppegtessek! Mit tegyek?