A nővérem ki akar készíteni (beszélgetés)
Könyörgöm fejezd be a vinnyogást!!!!
többen leírták: KÖLTÖZZ EL!
jaaaa, hogy akkor megszűnne az ok a panaszkodásra? minő tragédia :S
most fizeted az albit, amint elkelt a közös ingatlan betolod a tőke törlesztőt! Vagy hitelből vásárolod ki a tesód!
Vagy marad minden így, de az is a Te döntésed, Te akarod!!!!!! Szóval MARADJ CSENDBEN!!!!
A testvérekkel meg kell beszélni, mi hogyan legyen! Ha nem tudod kifizetni őket, nem maradhatsz ott.
Ha meg a nővéred veszi meg, kérd a pénzt.
Közös lónak túrós a háta, és csak viszályt szít.
Ehhez nincs joga, ha te fizeted a számlát!
Keress egy ügyvédet, aki felvilágosít!
Cserélj zárat!
Írd fel az óraszámokat reggel.
Igen, csak ugye az ellenségeskedő testvértől mentsen meg a jó isten!
Láttatni kellene, hogy törekszik a megoldásra.
Van olyan hely, ahol nagyon nehéz eladni a házat, ott tényleg jobb lenne, ha fizetne, de ehhez partner kell.
Hát, én is sok szerencsét kívánok neki.
neki is van tulajdonresze, kinyithatja a csapokat, ha akarja, ezert kar kamerazni :D kie a marade 40%?
eleg korlatoltnak tunik, egyszer magyarazd el neki, hogy barmennyit szekal, ha elmennel, akkor sem lenne ove a haz, nem adhatna el hivatalosan, es nem lakhatna egyedul a te es a masik tulajdonos beleegyezese nelkul. ha penzt akar latni vagy barmi hasznot, akkor meg kell egyeznetek harmotoknak, akik tulajdonosok vagytok, hogy mi lenne a legjobb megoldas
Ha nem tudod a testvéreidet kifizetni, bizony el kell adni a házat! Vehetsz fel kölcsönt is, de nem lakhatod csak úgy a közös tulajdont. Nekik is vannak jogaik. Menj albérletbe, ha békességet akarsz!
A törvény rád is vonatkozik.
miert lenne az jo neki, ha te kikeszulsz? ha van annyi penzed, hogy kifizetned a reszet, ugyvedre is telik. keress egy jo ugyvedet, hogy hogyan tudnad megoldani ezt a dolgot hivatalosan. mert ha elered, hogy ne legyen joga odamenni, nem kell beengedned sem. vagy eladod a hazat, kifizeted, es a sajat reszedbol es a plusz penzedbol veszel uj otthont
ha zaklat, akkor feljelentheted
Ezt úgy írod, mintha ez olyan könnyű lenne a mai világban.
Az sem egyszerű dolog, ha el akar az ember adni egy ingatlant manapság.
Szóval én sajnálom a kiírót, ilyenkor meg kell valamilyen módon egyezni. Te is fordulj olyan emberhez, aki érti a jogot. Úgy tudom, ha te lakod, de neki is van tulajdonjoga, kérhet tőled pénzt a használatért, de ha ezt fizeted, akkor ő nem diktálhat, hogy mit csinálsz a házban. Talán ezután kellene érdeklődnöd, mert ha neki 20%, akkor talán nem lenne nagy összeg és ő is belemenne. Jobb, mint vadidegennek egy albérlet.
További ajánlott fórumok:
- Akik szeretnek sütiket készíteni, gyertek beszélgessünk!
- Hogyan kell vízgőz felett készíteni valamit? Mit takar a vízgőz?
- Nővérem tegnap este nagyon sokat hányt. Most pedig szinte csak vér volt a széklete, nem akar orvoshoz menni! Mi baja lehet?
- Ha nem akarok kombucha teát késziteni, hogyan tudom tartósitani a gombát?
- Mi a jó TEÁOR szám, ha esküvői kiegészítőket akarok készíteni és adószámos magánszemélye akarok lenni?
- Ha gobelint akarok készíteni eladásra, akkor hol tudom őket eladni?