A nehézségek ellenére is le lehet fogyni (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A nehézségek ellenére is le lehet fogyni
7. fehérleander
2012. jún. 3. 10:02
Gratulálok! :-)
6. Netty80
2012. jún. 3. 09:48
Gratulalok! :) Nagyon csinos vagy! Igazan buszke lehetsz magadra!
Legyen csodas vasarnapod!
Pusz : Netti
5. d71ef05a8e
2012. jún. 3. 09:36
Gratulálok, fantasztikus a változás, de nem elsősorban a 11 kg látszik a képeken, hanem az a különbség, amilyen magabiztossággal állsz a kamera elé. meg merem kockáztatni, hogy a második képhez hasonló önbizalommal és bellással 84 kg-osan is nagyon csinos lehettél volna, de ha a fogyás kellett ahhoz, hogy ennyivel jobban érezd magad, akkor már nagyon-de nagyon megérte!!!!! Ügyes vagy - és nagyon csinos!
4. c7a878c6b5
2012. jún. 3. 09:33
Gratulálok csillagom! Nagyon büszke vagyok rád!
3. Skittles
2012. jún. 3. 09:21
Gratulálok Manócska, főleg, hogy mire megjelent a cikk, elérted a kitűzött célt, sőőőt még alá is mentél:)
2. c1e9612cd3
2012. jún. 3. 09:15
hát, hatalmas gratula! És örülök, h olyan dolgokat is leírtál, amire sokan hivatkozván tespednek! Bebizonyítottad, h minden lehetséges, csak akarni kell!
2012. jún. 3. 09:08
Az én történetem nem 30-40 kilós fogyásról szól, mindössze tizenegynéhány kilóról, amiből már 11 megvan és még vár rám 3 kiló. Amit nagyon remélek, hogy mire e cikk megjelenik, már meg is lesz. És miután megvan a leadott kiló, meglesz a súly megtartása is mindenféle nehézség nélkül.
Ugrás a teljes írásra: A nehézségek ellenére is le lehet fogyni
Ugrás a teljes írásra: A nehézségek ellenére is le lehet fogyni
További ajánlott fórumok:
- Mitől lehet egy ideje étkezés közben nyelési nehézségem?
- 16 év korkülönbség ellenére lehet-e tartós a kapcsolat?
- Anyagi nehézségeink miatt egyre többet marjuk egymást a párommal. Hogyan lehet ezt áthidalni?
- Valaki tudna tippet adni, hogy tudok lefogyni két iszonyatosan makacs kg-ot, ami a napi futások ellenére sem moccan?
- Mi baja lehet a macskámnak? Köhögés, nyelési nehézségek
- Csípős ételtől lehet a hirtelen nyelési nehézségem?