A nagyon szép barátnőimnek hosszabb ideje nem alakul ki párkapcsolat (beszélgetés)
Az ilyenfajta ismerkedés ritkán sikeres :)
Ha megismersz valakit elsőre úgyis a külsejét látod. De ha beszélgetsz vele van rá esély, hogy változzon az első benyomásod. Lehet, első látásra nem tetszett, de a természete ezt felülírja, és fordítva.
A külseje alapján képzeled el a személyiségét!
De menj oda! Próbáld ki! Okosabb leszel!
Baj ha meg tetszik nekem külsőre az utcán egy nő, és elképzelem jó lenne ha odamehetnék hozzá, és elkérhetném telefonszámát. Majd ezt követően ha nem r.banc, nem beképzelt esélyt adok egy kapcsolatnak??
Tudom kellene első látásra, hogy milyen személyiség vonások jellemzik azt a személyt??
Igaz nem mehetek oda utcán nőkhöz, ez csak példa volt. :(
"De amelyik kapcsolat ezen múlik az annyit is ér. Kamaszkorban ez természetes, de ha az ember felnő már mások az elsődleges szempontok."
Aki csak a külsőre megy,sokszor padlót fog(pofára esik),mert nem mind arany ami fénylik....és akikkel ez megtörténik utána már nem csak a külső a fontos.
Pont ez az! Amíg neked a külső az első és utána a belső addig futhatod ezeket a köröket!
Majd ha a belső tulajdonsága miatt látod őt szépnek akkor lesz az igazi! Az a baj szerintem ezt Te még nagyon nem érted és azok a dolgok után mész amit a világ mutat és nem azt amit a valóság! De azért sok sikert! :-)
A pofáraesés az élet velejárója, kevés ember ússza meg :)
Meg kell tanulni túllépni rajta.
Miért lennél? Nekem se tetszenek a kövér pasik. De egy kapcsolatnál ez sokadrangú kérdés.
Amit cáfoltam: nem csak a kövér nőknek tetszenek a vékony pasik. Ha így lenne minden hosszútávfutónak kövér csaja lenne.
Mindenkinek számít a külső, de nem mindenkinek jön be ugyanaz. Ami az egyiknek tetszik, az a másikat taszítja, és fordítva.
De amelyik kapcsolat ezen múlik az annyit is ér. Kamaszkorban ez természetes, de ha az ember felnő már mások az elsődleges szempontok.
Baromság :)
A kivétel nem erősíti a szabályt, hanem cáfolja, és rengeteg kivétel van.
Ezt lehetne a végtelenségig sorolni....kinek hogy...van akinek legyen szép,vagy gazdag,vagy vékony,vagy telt.
Nagyon kevés az olyan kapcsolat amely nem ezeken múlik.
Ha választani kéne inkább lennék bunkó, mint buta. Néha az is vagyok, tudom.
A másik haxás pasiimitátor meg azt látja, hogy a magyar nőknek nem kell a vákony pasi, csak a 120 kilós. Érdekes helyen lakhattok.
Melyik a rosszabb? :)
Nem érzem általánosíításnak, amit részletesen írtam. Kimegyek az utcára és, ezt látom.
Érdekes dolgokat írtál. Lehet, hogy igazak is rám, bár lehet, hogy nem. Értsem úgy, hogy ne számítson a külső??
Értékes lenni? Ezt nem értem?
Az üresfejű cicák tényéeg szépek szoktak lenni...
Miért gondolod hogy egy szép nő mellett több leszel? Ne az ő szépségét használd a saját önbizalomhiányod miatt. Ne a szépsége miatt akard őt hanem maga miatt. Te pedig saját magad miatt akarj értékes lenni ne más által.
Egy szép nő lehet normális és igaz értékekkel rendelkező. Csak Ti összekeveritek az üresfejű cicákkal! :-)
Kifejtenéd, hogy értsem is. Részletesen légyszíves, hozhatsz életbeli példákat is, hogy jobban értsem.
Előre is köszönöm! :)
Ha a 47. hozzászólást nézzük akkor de! :-)
Teljesen el van ferdülve az a kép amit saját magátokról és a szép nőkről láttok!
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Szerintetek hosszabb ideje ellaposodott párkapcsolat még menthető?Vagy az újdonság varázsa semmivel nem pótolható?
- Miért szeretünk olyan embert, akinél tudjuk hogy nem nagyon van esélyünk, és nem is nagyon tudnánk meglenni vele hosszabb távon?