A nagycsaládosokat a gyerektelenek és az egygyerekesek tartják el? - egyetértesz? (beszélgetés)
Szar a klavim, a héten vesz majd újat (ráborult valami),plussz a hozzászólások közben ki-be kel rohangálnom és még versenyzem is közben és nem olvasom el amit írok.
Statisztikát említettél, márpedig az a legálisból készül.
Nem ez viszi csődbe az országot értsd már meg!!!!!!!!!!
A hivatalosat ne, de azon emberek táborát akik többet keresnek igen.
De az emberek nagyon nagy része kap plusszt. A rakat minimálos, nem fizet adót, csp-t szintén rengeten kapnak, a munkanélkülit felvevő, közbe feketén dolgozó emberek, a fűtés támogatás stb. Ezeket nagyon sokan kapják. Ami engem nem érdeklen ha nem vinné csődbe az országot.
A be nem vallott jövedelmek az átlagot felfelé kerekítik? :)
Már tisztára belekeveredtem... Szóval, nem úgy értettem, ahogy Te...
Helyesen írni azt nem tudsz.
Nem tudom,min kell csodálkozni,ami Bcicust illeti.Hát ilyenek ülnek a parlamentben is,akik ridegen néznek le a kisemberekre,elhatárolták magukat tőlünk,kicsiktől,és megalkották saját világukat.
Hogy ide jutott az ország egyáltalán nem csoda!Csak olyan emberek kellenek hozzá,akikben nincs sajnálat,és emberség!
Ismerőseim között van egy,aki bíróságon dolgozik,és csupaszív ember,és emiatt furcsán néznek rá,mert ugyan,minek kéne szánni a szegény balgákat-mondják neki...hát ők csinálják,ahogy tudják,és éljenek meg,ahogy tudnak.Na ez a baj az ország vezetőivel is!
Nem haoudtollak meg, de más is írta, hoyg ennyi az átlag bér és ez az átlag, tehát ha "minimálosokat nem veszem figyelmbe az átlag akkor is 100 fölött van.
Azért tartunk ott ahol...
Ez az állam az átlagember többségétől elvesz és nem "szór" neki semmi pluszt, ebben biztos lehetsz.
Az "íróasztal mögül dirigálást" úgy értettem, ahogy Te. Manapság gyakran úgy történnek dolgok, hogy valaki az irodájában megtervezi egy papíron, mi-hogyan történjen, aztán kiadja feladatnak, csak az a baj, hogy az egész egy hülyeség, megvalósíthatatlan, mert nincsen benne semmi valóság, csak elmélet papíron...
Mint írtam van aki lop nyilván és korrupt, de a nagy pénzek az állam által eltartott emberkre mennek el több 1000 milliárd egy évben.
hát te hány embert hazudtolsz meg????????????????
de Pesttől próbálj meg elvonatkoztatni, van vidéééééééééééééééééééééééééék!!!!!!!!!!!!!!!!
De ha mondod akkor sem igaz. A hivatalos brutto átlag 70-8 ezer forint, ennek a nettója is 00 föltt van és mint írtam ebben a hivatalosan minimál béres ám de jóval tbbet kersők is benne vannak.
Szia, egy ideje olvasom az írásokat, a családi pótlékba nem akartam belefolyni, de fizetés-ügyben kissé idegesítő vagy.
de maguknak szórják.. illetve olyan embereknek akiknek már amúgyis tele a zsebük, hidd már el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem. Én most nem kollégákról vagy ismerősökről bezsélek, hanem krnyékbeli ismerőskről, a hobbym folytán igen sok fajta emberrel talákozom és bezsélgetek.
de most mondom hogy NEM!!!!!!!!!!! Ne idegesíts fel!!! Nézz már szét az országban, hány ember keres ennél jóval kevesebbet!!!
És ő tájékozott... :=( Gondolom, így tájékozódnak politikusaink is, ahogy ő...
Én Pesten élek egy külkerületben és a legtbben hivatlosan vagy nem hivatalosan de többet keresnek. Nem dirigálok hülyeségeket én senkinek, csak azt ami a dolga és ebből nem szokott gond lenni. De látom és tudom, hoyg sokaknak most nehéz a válság miatt,d e ha az állam így szórja továb a pénzt, pár év és nem lesz mit.
Nem, esetleg papíron az íróasztalod mögött...
de tényleg elkeserít, hogy emberek ennyire ne legyenek tisztában azzal, hogy az átlegember hogy él..
Látom... Nem értem, hogy egyes embereknek miért olyan nehéz meglátni, hogy az átlag magyar éppen hogy nem nyomorog... De legalábbis nem sok választja el a csődtől...
Igen és a legtöbben többet.
Ő politikai körökben forog.Ezzel szerintem mindent elmondtam.
Én itt a környéken nem tudnék tíz embert mondani, aki többet kap. Te hol élsz? A legtöbb ember többet kap? Kik azok, Cicus?
Kész vagyok tőled. Te valahol abszolút máshol élsz, mint mi. Nem is tudom, talán a Holdon... Te nem látod a valóságot, elméleti dolgokról beszélsz. Te vagy az az ember, aki az íróasztal mögül dirigál hülyeségeket (ne haragudj, de azt hiszem, így van). Te nem látod az átlag, magyar dolgozó állampolgárt... :((( Te vak vagy ahhoz, hogy meglásd, hogy élnek az emberek. Valószínűleg mindig jómódban éltél, talán ezért...
úgy néz ki.. lehet tényleg ilyen robot lelkűek ülnek ott... mondják.. elhisszük...
További ajánlott fórumok: