A leghülyébb célzások, vagy vígasztalások a kövérségre (beszélgetés)
Tóth Vera, meg a kisugárzás? Olyan szinten szólt le pár lányt a zenetévé kretén szexi vagy nem műsorában, ahogy egz tökéletes alakú...
Nem egyszer osztotta az észt hogy nagy a hasa, vastag a combja stb...
Szerintem Ő csak ne kritizálgasson másokat. Akkor sem, ha ez a "zsűrizés" (szerintem inkább húsvásárlás tipusú műsor) ezt kívánja meg!
Érthető hát!:)
És ismét egyetértek!:)
Az én pasim azt szokta mondani,hogy aki a Heidi Klumra gerjed,az pedofil.Mert olyan a teste,mint egy kisgyereké.Van benne valami.
Én azért hozzátenném:éheztetet kisgyerek.
Azt bírom,mikor egy nem túl szimpatikus,inkább mufurc kinézetű nő azzal vigasztalja magát,ő a ducisága miatt nem kell senkinek.
1.Vannak pasik,akiknek kizárólag a teltebbek jönnek be.
2.Azért ott már nem csak a külsővel vannak gondok!
Rajtam akkor is volt már plusz,mikor összejöttem a párommal.És azóta is volt már,hogy szemet vetett rám pasi.
Akkor hogy is van ez?
A férjem,aki mindig is a teltebb nőket részesítette előnyben,ezzel szokott vigasztalni és mások előtt megvédeni!:)
De igaza van,nem ?
Én is ezen a véleményen vagyok!
Szerintem ez tökre így van!
Rohadna meg az összes köcsög!
Még nekem sem mondták,de azt hiszem,ha erre sor kerülne,ütnék,de csak úgy finoman,ahogy reflexből jönne!:)
Ez nem sértés, inkább egy kis léleksimogatás:
A REPÜLŐN IS PÁRNÁS AZ ELSŐ OSZTÁLY!!!
:DDD
Ez az egyik legnagyobb bunkó-paraszt beszólás amit valaha hallottam! Persze, én is megkaptam már, de semmi mást nem mutat eme megjegyzés, mint hogy pasik nagy része szereti a teltebb nőket, de szégyellné magát ha vele kéne mutatkoznia, így inkább leszólja. De d*gni azért jók...
BUNKÓ PARASZTOK!!!
"Úgy nézel ki,mint aki egészben lenyelt egy görögdinnyét!"
Szerencsére nem nekem mondták.
"Ejha, de megasszonyosodtál te drága".
"Megeszed a párod elől a kaját?" :-)
Ezeket 2006 nyarán kaptam meg, 2007 februárjában kezdtem el fogyizni, májusra már újra nádszálkarcsó voltam. Azt mondjuk hozzá kell tenni, hogy az, aki mondta, nem akart megbántani, csak azt hitte, majd én is nevetek a poénon. Amúgy nagyon jó barátom, még ennek ellenére is.
:-)
Mondták már azt is nekem (pedig akkor még csak pár felesleges kilócska volt rajtam), hogy:
derék szolga!
Szia! Én fél éve tae-bozom. Azóta nem is híztam már! A fogyásom most nemrég indult csak meg, mióta elkezdtem a 90 napos diétát, de mondom, nem híztam semmit. Tehát mozgással már elértem, hogy stagnáljon a súlyom 100 kg alatt és ráadásul nagyon jó lett a kondim, amióta járok, simán, a vékonyakat lekörözve végigugrálom a több mint egy órás, intenzív mozgásformát. Ezt nem dicsekvésből írom, csak azért, hogy milyen sokat jelent, ha valamit rendszeresen csinálunk. Mondjuk nagyon is szeretem és az is sokat számít.
Most már csak a diétában kéne a kitartás.
További ajánlott fórumok:
- Biztos kövér!? Avagy előítéletek és vélekedések a kövérségről
- Ha szomorú vagy mivel vigasztalódsz?
- Mondj valami vigasztalót, kérlek...
- Milyen komoly oka lehet a babának, ha vigasztalhatatlanul sír?
- Gyere gyere gyere drága cimborám, kérlek vigasztalj
- 1 hete hunyt el az anyósom:( Hogyan viselkedjek a férjemmel, azon kívül, hogy vigasztalom?