Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » A laza vagy a normál programon lesz jobb állagú a kenyér? fórum

A laza vagy a normál programon lesz jobb állagú a kenyér? (tudásbázis kérdés)


12. Pegasus0629 (válaszként erre: 11. - Martian)
2010. jan. 28. 15:52
Ha nem látnád ez nem fórum, hanem tudásbázis és ebből látszik, hogy nem vagy tisztában mi is a tudásbázis lényege...
2010. jan. 28. 15:13
az isten szerelmére miért kell minden kérdésre új fórumot nyitni?
10. 0f8333367d (válaszként erre: 7. - Rolvisa)
2010. jan. 28. 13:36
AZ én gépemen a francia program 3 óra 50 perces
9. 0f8333367d (válaszként erre: 6. - Pegasus0629)
2010. jan. 28. 13:35
A sima kenyeret az alap menün sütöm,közepes kéregszínnel. 3óra 20 perces aprogram
8. 0f8333367d (válaszként erre: 7. - Rolvisa)
2010. jan. 28. 13:33

Szia!


Francia kenyér:/A gép mérőkanalával a sót,olajat,cukrot/

/vagy evőkanállal is lehet/

3dl tej

3 kicsi cukor/1 ek//

2 kicsi só/fél ek/

2 nagy olaj/2ek/

50 dkg szitált finom liszt

1 élesztőpor vagy 3dkg friss élesztő


Szoktam variálni a cukor és a só mennyiségét,mikor milyen ízre vágyunk:)

Csak porélesztőt használok,ebben soha nem csalódok.

Ha van fimom recepted írj be kérlek!

7. rolvisa (válaszként erre: 4. - 0f8333367d)
2010. jan. 28. 13:22

Drága! Selyem5!

Elküldöd a francia kenyér receptjét?

Az én kenyér receptje

50 dkg liszt

3dl tej.

1 kk cukor

1 tk só

3 ek olaj(vagy margarin)

3 dkg élesztő.

Az egyes programot használom, és a "dark" jó ropogós kérget sűt.

2010. jan. 28. 13:17
Akkor nem kísérletezek a normál programmal, hanem maradok a jól bevált lazán:)
5. 0f8333367d (válaszként erre: 4. - 0f8333367d)
2010. jan. 28. 13:14
Kivül ropog,belül laza:)
4. 0f8333367d (válaszként erre: 2. - Pegasus0629)
2010. jan. 28. 13:13

Én mostanában francia kenyeret sütök,tejjel,és a francia programon.Eddig ez a legjobb kenyér,nagyon finom ropogós,puha állagú belül.

Férjem azt mondja kicsit a kalácshoz hasonlít.

2010. jan. 28. 13:12
Nomrál???Enyémen nincs ilyen program:))
2010. jan. 28. 13:08
?
2010. jan. 28. 13:08
A laza vagy a nomrál programon lesz jobb állagú a kenyér?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook