A külcsín és a belbecs viszonya a párkapcsolatban (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A külcsín és a belbecs viszonya a párkapcsolatban
én nem haragszom egyátalán, inkább sajnálom, hogy ennyire alulértékeled magad.
Megnéztem egy városban lakunk, ha gondolod, szívesen írok pár turi címet, ahol olcsó szép ruhát lehet kapni.
:)
pont az volt a lényeg, hogy nem nézett le senki, te nézed le saját magad, de ez legyen a te problémád, ne másoké.
neked is szép napot.
Egyébként szerintem olyan kár rágódni már ilyen dolgokon,tipikus magyar szokás a régebbi dolgokat örökké felhozni sértésként,mindenkinek van rossz napja ez tény és van amit nem szeretek ha lenézik az embert mert esetleg nem veheti meg azt amit a másik vagy ha elemezgetnek én sem teszem ezt mással.
Én már el is felejtettem ezt a hülyeséget ti is megtehetnétek már.Nincs itt harag legalább is az én részemről.Mindenkinek szép napot!!
"Ennyi ide többet nem írok van akik szeretnek és beszélhetek velük!!Pááá"
:))- legalább magadat vedd egy kicsit komolyabban!
A harciassággoddal egy helyen érvényesülsz: a tyúkólban.
Értelmes emberek nem esnek egymásnak és ismerik a felkiáltójel megfelelő használatát.
bocsáss meg,de én csak annyit kérdeztem miért támadó a hangvételed?!
miért vagy ellenséges?!
én nem akarlak kielemezni csak feltettem egy kérdést, amire nem vélaszoltál, hanem lebunkóztál...
hát a stílus tényleg nem pénz kérdése.sok olyan ismerősöm van akinek olyan az anyagi helyzete, hogy bármit megvehet magának mégis kész izlésficam az öltözködése.attól hogy drága, márkás ruhái vannak az embernek még nem biztos hogy jól néz ki!
kis pénzből is lehet szépen ízlésesen felöltözni.
nekem sem nő othon pénzfa.nem is vásárolok magamnak ruhát minden héten, de vannak alternatívák, az olcsó de szép darabok beszerzésére.én pl. a neten szoktam vásárolni magamnak pár száz forintokért ruhát.volt már olyan hogy 1 ft-ért vettem valamit!
Szia!
Látom nem vagyok egyedül a véleményemmel!
Jó tudni!
Egyébként tényleg semmilyen rossz szándék nem lapult meg a kérdésem mögött, pusztán érdeklődöm.
Szia!
Nem vagyok bunkó csupán szerettem volna tudni miért írsz általában támadó hangvételben?!Csak nem értem miért vagy ilyen ellenséges(tisztelet a kivételnek)?!
Még sosem láttam volna hogy valamire azt írod:egyetértek.
Egyébként köszönöm a jelet, amit küldtél!Nagyon kedves...mindegy milyen szándékkal küldted:-)
szegényszegény agis
;)
Jah....értem már.
Nekem semmi csillogóm nincs, kivételt képeznek a Swarovski köves fülbevalóim (azok is iciri-piri bedugós darabok) de rózsaszínt hordok, inget, és nem babát, hanem lazacot:) Átmentem a vizsgán?:D
:-)))
a full fux, csecse-becse csilli-villi pinkrózsaszín feltűnő bige pl.
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?
- Mi a külcsín és a belbecs?