Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » A külcsín és a belbecs viszonya a párkapcsolatban fórum

A külcsín és a belbecs viszonya a párkapcsolatban (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A külcsín és a belbecs viszonya a párkapcsolatban

1 2 3 4 5 6
15. doresz88 (válaszként erre: 13. - Bettike2007)
2010. jún. 29. 12:14

Épp ez az hogy nem a divat a lényeg, hanem hogy egyéni legyen az ember! Ha valaki szépnek és csinosnak érzi magát ahogy van az látszik rajta! És ehhez nem kellenek drága dolgok! Pl egy sima egyszínű olcsó polóból is lehet textilfestékkel egyedit csinálni. És nem kell hozzá a legdrágább festék...

Olcsó kiegészítő... Pl szárított narancsot lelakkozod, ráragasztod egy hajcsatra, máris egyedi... És nem rohad el!

2010. jún. 29. 12:11

Egy másik fontos dolog a kisugárzás!

Tehát ha belül minden rendben és békében vagyon önmagunkkal akkor az kihat a külső megjelenésünkre.Nekem is tetszenek az ápolt férfiak de karakter nélkül csak......... "izmos kocka has üres fej Te is csak kirakat bábú vagy túl szép hogy igaz légy"

2010. jún. 29. 12:00
A másik az ékszer készítéshez is kellenek anyagok,nem tudom ki hol veszi de én is voltam ilyen kreatív boltban és a zsinór,gyöngyök sem olcsók!!!Nem hiszem hogy slampos lennék,de azért én nem fogom magam őrölni mert nem vagyok "aktuális"és pakolok magamra dolgokat!!
12. 2f347c36ce (válaszként erre: 10. - Toffifie)
2010. jún. 29. 11:59
Egyetértek :)
11. bettike2007 (válaszként erre: 7. - Spinneli)
2010. jún. 29. 11:56

ja igen,múltkor vettem 2pólot angol turiban,1000ft volt,na ebből újat is vehettem volna,az sem olcsó!!!

Én ápolt vagyok,mosok hajat,beszárítom,utcára veszek fel farmert és pólót akkor már én követem a divatot???Hát ahhoz több kell szerintem!

2010. jún. 29. 11:54
Fontos, hogy figyeljünk magunkra, de az én véleményem az, hogy mindezt azért, hogy magunknak megfeleljünk. Mindenkinek nem felelhetünk meg! A másik, ha ez valóban így működne, ha ennyire számítana a külsőség egy párkapcsolatban, akkor a szép, csinos lányok nem lennének egyedül, őket sohasem dobnák, és nem cserélnék le egy másikra. De tudjuk nagyon jól, hogy ez nem így van. Ha csak a celeb világot nézzük, nagyon sok szép nő él egyedül. Mert a külsőség nem minden. Ahhoz, hogy megszerezzünk egy férfit szükségünk van rá, de megtartani szépséggel, jó testtel, vagy klassz ruhatárral nem lehet. Ehhez sokkal több, és összetettebb dolog kell. Ha szétnézünk a környezetünkben akkor láthatjuk, hogy bizony sok kövér, nem csinos, vagy éppen csúnyácska nő él boldog párkapcsolatban. A szép nőnek, aki csak arra figyel, hogy minden patent legyen rajta eszébe sem jut, hogy ezzel nem tud megtartani egy férfit sem, mert mindig találnak szebbet az előzőtől. Egy szép, de hideg nőtől menekülnek a pasik. Miután megkapták amit szerettek volna...
9. doresz88 (válaszként erre: 6. - Astarothka)
2010. jún. 29. 11:37

Én egyet értek veled, és van gyerekem, pénzem az nem sok, de kuporgatunk! Szerintem ez megoldható. Amikor eljön az alkalom hogy ruhát vegyen az ember, az nem jelenti azt, hogy kötelező slamposat venni! A kínaiaknál a csinos is meg a slampos is egy árba van... Nekik mindegy. Ha meg valaki kreatív, lehet kiegészítőket gyártani! Egyszerűen szerintem az a baj, hogy senki nem keresi a filléres dolgokat. Pedig ha van internet otthon, rengeteg dolognak utána lehet nézni! Mint pl ékszer, kiegészítő készítésnek is!

Fontos a belső persze! De szerintem a külső sem hanyagolható el! Slamposan még állásinterjúra sem megy az ember, mert nincs meg a jó benyomás! És ha már egy állásnál a külsőből ítélnek, akkor a többiről ne is beszéljünk.

8. Astarothka (válaszként erre: 5. - F303be5590)
2010. jún. 29. 11:33
miért kell megfelelni? ezt nem értem, mi van ha nem a legtrendibb vagy? miért nem mernek egyesek saját stílust kialakítani? nem kell mindjárt a legújabb trendeket követni. el kéne szakadni már ettől...1 bolond százat csinál, vagyis 1 vki kitalálja,h ezt kell hordani mert ha nem juj mi lesz, a többség meg megy utána....ennek mi értelem...(senkit nem akartam megbántani, ez csak egy vélemény:)mindenki azt tesz, ami jól esik neki:))
7. spinneli (válaszként erre: 4. - Bettike2007)
2010. jún. 29. 11:31

az ápoltság és igényesség nem pénz függő, rengeteg angol turi van pl. ahol fillérekért lehet jó ruhákat venni, ha akad egy ügyes kezű barátnő a jó frizura sem igényel fodrászt, otthon természetes olcsó anyagokból nagyon jó kozmetikumokat lehet készíteni stb.

Aki akar magára adni, az nagyon kicsi ráfordítással tud is.

2010. jún. 29. 11:28
a legfontosabb a belső ez így van,de a külső is számít,de itt nem kell rögtön nagy dolgokra gondolni, egyszerűen legyen ápolt s ne szakadt ruhában legyen(vagyis persze takarítéshoz ne estélyit vegyen fel az ember) nem kell bizsu, drága ruha,cipő,h az ember jól nézzen ki. ahhoz h vki jól nézzen ki nem kell fodrász, nagyon egyszrűen meg lehet ezeket oldani, plussz pénz sem kell hozzá. csak kreatívnak kell lenni.:)(jó most letámadhat vki,h fiatal vagyok meg nincs gyerekem,de gondolkodjon el rajta,h lehet h van abban vmi, amit mondtam)a lényeg,h vki tiszta,ápolt, s rendezett legyen, s ehhez aztán nem kell sok, csak egyesek mindig mindent túlbonyolítanak, nem kell mindenhez pénz stb.
2010. jún. 29. 11:21
nehéz bizony. csakhogy az aktuális trendnek való megfelelni vágyás ezen kifejezetten nem könnyít
2010. jún. 29. 11:12

szia!Gondolom nincs gyermeked???És jól élsz.Lehet neked olcsó a bizsu is,de mire kifizetem a törlesztőt,rezsit,gyerek bizony jó ha kajánkat tudjuk fedezni hó végéig,egy egy ilyen bizsu is legalább 1000ft,amiből 1mire elég???Cipő ruha is csak kell venni magától nem lesz,ami nekem 1-1 váltás van,ilyesmire nem nagyon van pénzünk,és fodrsázhoz is ritkán jutok el,pedig hogy jól nézz ki kell a fodrász!

Tehát dícséretem annak aki ezt pénz nélkül megoldja.és a párom sem vékony,trendi!Miért is kellene hogy az legyen???Szertjük egymást van egy gyerekünk.Nekem az hogy ki hogy néz ki mit sem számít hogy milyen belülről már igen,meghagyom a külsőségek nézését olyannak akit ez érdekel!!!

2010. jún. 29. 10:48
A boldog párkapcsolat titkát nem a konditeremben kell keresni.Nem azt mondom hogy nem számítanak a külsőségek. De a boldogság és a szerethetőség nem a kockás hasnál kezdődik.Inkább a lélek és a belső értékek meglétét kellene értékelnünk és felismernünk a másik emberben.
2010. jún. 29. 10:45
Egyet ertek es ertem az üzenetet ennek a cikknek. Sajnos szerintem mindenki beleesik ill. esett mar ebbe a hibaba, hogy biztos talajon erzi magat egy parkapcsolatban es elhagyagolja sajat magat. Mert azt hisszük, hogy mar a belsönk megismerese utan a külsönk nem is fontos. De igen... Köszi ezt a cikket, pontosan ezen filozom napok ota, te pedig szepen megfogalmaztad!
2010. jún. 29. 10:08
A nyár beköszöntével nők és férfiak egyaránt szorgalmasan (még szorgalmasabban) látogatjuk a kondi termeket, hogy a télen felkúszott kínos kitüremkedések a strand szezonra eltűnjenek rólunk. A cikket a konditerem atmoszférája ihlette. Körbenéztem a sok szép testű, jól öltözött férfi és nő között és arra gondoltam, hogy milyen nehéz dolga is van annak, aki ma nem tud megfelelni az aktuális trendnek és társat keres. És annak is, aki a folytonos kísértések mellett és ellenére boldog párkapcsolatban szeretne élni.

Ugrás a teljes írásra: A külcsín és a belbecs viszonya a párkapcsolatban
1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook