A külcsín és a belbecs viszonya a párkapcsolatban (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A külcsín és a belbecs viszonya a párkapcsolatban
Épp ez az hogy nem a divat a lényeg, hanem hogy egyéni legyen az ember! Ha valaki szépnek és csinosnak érzi magát ahogy van az látszik rajta! És ehhez nem kellenek drága dolgok! Pl egy sima egyszínű olcsó polóból is lehet textilfestékkel egyedit csinálni. És nem kell hozzá a legdrágább festék...
Olcsó kiegészítő... Pl szárított narancsot lelakkozod, ráragasztod egy hajcsatra, máris egyedi... És nem rohad el!
Egy másik fontos dolog a kisugárzás!
Tehát ha belül minden rendben és békében vagyon önmagunkkal akkor az kihat a külső megjelenésünkre.Nekem is tetszenek az ápolt férfiak de karakter nélkül csak......... "izmos kocka has üres fej Te is csak kirakat bábú vagy túl szép hogy igaz légy"
ja igen,múltkor vettem 2pólot angol turiban,1000ft volt,na ebből újat is vehettem volna,az sem olcsó!!!
Én ápolt vagyok,mosok hajat,beszárítom,utcára veszek fel farmert és pólót akkor már én követem a divatot???Hát ahhoz több kell szerintem!
Én egyet értek veled, és van gyerekem, pénzem az nem sok, de kuporgatunk! Szerintem ez megoldható. Amikor eljön az alkalom hogy ruhát vegyen az ember, az nem jelenti azt, hogy kötelező slamposat venni! A kínaiaknál a csinos is meg a slampos is egy árba van... Nekik mindegy. Ha meg valaki kreatív, lehet kiegészítőket gyártani! Egyszerűen szerintem az a baj, hogy senki nem keresi a filléres dolgokat. Pedig ha van internet otthon, rengeteg dolognak utána lehet nézni! Mint pl ékszer, kiegészítő készítésnek is!
Fontos a belső persze! De szerintem a külső sem hanyagolható el! Slamposan még állásinterjúra sem megy az ember, mert nincs meg a jó benyomás! És ha már egy állásnál a külsőből ítélnek, akkor a többiről ne is beszéljünk.
az ápoltság és igényesség nem pénz függő, rengeteg angol turi van pl. ahol fillérekért lehet jó ruhákat venni, ha akad egy ügyes kezű barátnő a jó frizura sem igényel fodrászt, otthon természetes olcsó anyagokból nagyon jó kozmetikumokat lehet készíteni stb.
Aki akar magára adni, az nagyon kicsi ráfordítással tud is.
szia!Gondolom nincs gyermeked???És jól élsz.Lehet neked olcsó a bizsu is,de mire kifizetem a törlesztőt,rezsit,gyerek bizony jó ha kajánkat tudjuk fedezni hó végéig,egy egy ilyen bizsu is legalább 1000ft,amiből 1mire elég???Cipő ruha is csak kell venni magától nem lesz,ami nekem 1-1 váltás van,ilyesmire nem nagyon van pénzünk,és fodrsázhoz is ritkán jutok el,pedig hogy jól nézz ki kell a fodrász!
Tehát dícséretem annak aki ezt pénz nélkül megoldja.és a párom sem vékony,trendi!Miért is kellene hogy az legyen???Szertjük egymást van egy gyerekünk.Nekem az hogy ki hogy néz ki mit sem számít hogy milyen belülről már igen,meghagyom a külsőségek nézését olyannak akit ez érdekel!!!
Ugrás a teljes írásra: A külcsín és a belbecs viszonya a párkapcsolatban
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?
- Mi a külcsín és a belbecs?