Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
A kiválasztott - Beszélgessünk Uri Gellerről és műsoráról (beszélgetés)
bassszus ez nem semmi, tuti beájulnék a hargitai helyében
Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú
ez nem akármi volt,bet.....m.
Én már beszélgettem gondolatolvasóval, hátborzongató érzés tudni, hogy tudja minden gondolatomat!!!
Ez a része biztosan igaz,
kiváncsi vagyok a rajzra.
Nagyon jóóóóó! Én elhiszem, ettől a pantherától kiráz a hideg
Láttam,nem tudom,hogy csinálják,de mindenesetre érdekes.Én sem merném válalni! :)
Az öreg azért,nem volt semmi?Láttad?
Szegény Hargitai annyira fél,én ki sem mernék menni:))))
A kanalakban még talán,de ebben nem igazán. Nem nagyon hiszek az ilyen dolgokban,de azért kicsit elgondolkodtató.
Még ha lenne is ezekben a dolgokban valami,ez eléggé gagyi:(
Az ilyen dolgokról az igazi beavatottak nem beszélnek.Különösen nem kereskedelmi tévében parádéznak,kemény pénzekért.Na és a hangok????amin beszélnek,az sem mű egy kicsit sem:)
Én sem hiszek a véletlenekben!
Én nem is nézem... A párom is a [{[{[A HREF="
[link] TARGET="_blank"]}]}]Jackie Chan[{[{[/A]}]}]-re szavazott
Nem nagyon figyelem, de idegesít. Az egész humbug.
Hát elég furi... főleg soha nem látták egymást aztán rögtön puszi pajti tegeződés :S
Miért, mit csinált? (tudatlan vagyok)
Te elhiszed amit Uri Geller csinál a pilótával?
Hát mostanáába a szokásosnál is bénáb vagyok.
nem láttam, de így visszaolvasva nem nagy veszteség.Miről szólt?
Szerintem borzalmas volt.
:DD ez merénylet volt....elkezdtem nevetni..és majdnem megfulladtam:PP:DDDDDD
Hát foglyuk rá....
De ma reggel elvágtam a kenyér vágo késsel.
Unalmas.....
Ja és kanál még ma is szilárdan ál a tv tetején.
jo volt igaz egy kicsit hihetetlen volt az egész de biztos megtörténhet
pl. velem is megtörtént hogy el romlot a mikrom kültem is azonnal az sms-t
Nekem tetszett. És elindult az órám, azóta is megy. A szomszédnak egy 1800-as évekből származó órája indult el, s nála leugrott a kanál is.
Ja, és nem hiszek ezekben a dolgokban, de annak örlülök, hogy nem kell óráshoz mennem.
Én nem néztem, épp a legjobb barátnőmnél traccspartiztunk. A szülei nézték, és szorgalmasan odatették a TV-re a kanalat, hátha leesik. Hát, nem esett le. Viszont a nővéremék is nézték, náluk egy pillanatra elindult az a régi, rossz óra, amit a férje egyszer földhözcsapott.
Remélem a tv-2 belebukik. Így tönkretenni a szombat estéket. Szerintem ritka sz.r műsor, ezt kb. három másodperc után sikerült megítélnem.
További ajánlott fórumok: