A kisfiam leesett a székről (beszélgetés)
Első gyerek gondolom.
El tudod te képzeni hányszor fog elesni az elkövetkezendő 4 évben??? Nem kell állandóan az orvoshoz rohanni.
Nagyon remélem nem lesz baja!!!
Olyan nehéz ez a korszak folyton székre mászik,meg mindenre felmászik ami elbírja
Nem-nem; semmi. :) Emeletes ágyról esett le meseolvasásnál, mert a nagyocska tesója hisztizett, és elvonta az anyukájuk figyelmét.
Kicsit sírt, szopizott, aztán elaludt.
Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. A doktornő is csak a nagyobb problémákat mondta el.
Annak idején én kiültem az etetőszék szélére, és onnan dobtam egy hátast, de nem volt semmi következménye.
Délután viszem a dokihoz.
És lett baja a keresztfiadnak?
Keresztfiammal is hasonló történt nemrég. Figyeld, hogy zavart-e, másként viselkedik-e.
Délután mindenképpen vidd el a dokihoz! Biztos ami biztos. Elvileg az agyrázkódásos tünetek szinte rögtön jelentkeznek.
aluszékonyság és hányás
ha ilyet tapasztalsz akkor azonnal menni kell dokihoz
ugye a vérzést nem is mondom mert az alap
jobbulást
Doktornéni délután lesz.
Hát a védőnő szerint ha hátul üti be a fejét akár belsővérzés,koponyaelcsúszás,agyrázkódása lehet:(kár volt tőle megkérdeznem.
az agyrázkódás akár egy órával de akár egy nappal is jelenezhet egyén függő...
azért ha tényleg nagyot eset délután mutassad meg a doktornéninek..
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek a kisfiamon!
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Kötelező megkezdeni az iskolát, ha a kisfiam jövő augusztusban betölti a 6. életévét?
- 16 hónapos kisfiam még soha nem aludta végig az éjszakát. Most már van, hogy 2óránként ébred, hogyan szoktathatnám le?
- Beteljesült álom! Kisfiam CSUsSZanása :-)
- Kisfiam 8.napos es leesett a koldokcsonkja, most vettem eszre mintha levezik vagy talan valadekos, mit tegyek?