A kisfiam leesett a székről (beszélgetés)
A szomszédunk gyerkőce is esett multkor ő azonnal rohant a kórházba.ott uh.,vérvétel amit végig ordított a gyerek.két napig bent voltak mert csak hétfőn van aki röntgent csinál.hétfőn hazajöttek mert semmi baj nem volt.
most hosszú hétvége előtt bemegyünk meddig tartanak bent:(
A védőnő azt mondta ébresszem fel és írány a kórház.
Olyan 2órát szokott aludni.
Hát pl.a párom főnökének nagyon eleven gyereke van ő is mindig mindenhova felmászik.Esett már le az asztal tetejéről is a köre...ők is vitték egyből de hála égnek semmi baja nem lett.
A tesóm kislánya 3évesen hintáról esett le úgy hogy ment i hinta és hátra esett.Nem lett baja.
Nyilván az ember megrémül,a legtöbb esetben a gyerekek is azért sírnak.
Sokan nagyon túlzásba viszik kicsit elesik a gyerek és már rohannak és kapják föl.Szerintem ez nem jó dolog,mert sokszor tényleg csak megijed a gyerek,és nem is sírna ha nem így kezelnék.
Kisfiam tegnap fejelte meg az apját míg a párom Lesett addig a gyerek csak nevetett rajta.
Nagyon erősek.
És mit mond a védőnő, hogy mit csinálj?
lehet csak el kellene vele menni
mennyit alszik ilyenkor?
Most szólt a védőnő nincs orvos ma szabin van,na ilyenkor mi van...
Ha felébred írány a kórház?
Már elaludt eddig szaladgált pakolászott.
Nem ott fogja ahol beütötte hanem elöl.
Ma 1hete a fiam úgy lefejelt,vagyis orrba ütött hogy rosszul voltam,az ügyeleten zúzódást állapítottak meg míg neki semmi baja nem lett...
Amikor a Kislányom leesett fejjel az ágyról, akkor mi azonnal ügyeletre vittük.
Olvastam egy történetet, megijedtem és azt mondtam, hogy inkább nézzenek hülyének, mondjanak el mindennek, de a Kislányom élete mindennél többet ér.
és hol fogja? ahol megütötte?
közbe játszik vagy mit csinál?
kisfiú
amit még akartam mondani, hogy azért elég kemény fejük van a gyerekeknek
pár napja a fiam úgy megfejelt, hogy azt hittem, hogy szétrepedt a fejünk, de Ő csak nézett amíg Én henteregtem a fájdalomtól:)
Szerintem is csak figyeld az orvos se fog mást tanácsolni.
Nyugodj meg.
Enyémnek volt olyan idoszaka amikor elkezdett ágyra mászni és a szélén ült fel:-(
Hiába figyeltem volt hogy nem értem oda,de nincs baja engem is megijesz ilyenkor,de orvoshoz eddig nem vittem.Lesz ennél vészesebb helyzet is.
Csibészségből Nekem is kijutott szerencsére:)
Van egy 7,5 hónaposom, simán kiugrik a kezemből:)
És aggódni is fogsz amíg világ a világ. ilyen az anyák sorsa.
Édes pofa és nagy csibész!!!
Tudom hogy sokat fog még esni,sokat is esik mert folyton szalad kapkod:)de ez most akkor is ijesztő számomra.
Édes pofa lehet. Pihenjetek akkor.
Egyébként valóban fog még nagyokat esni ez tuti de anyák vagyunk és még a 100. sérülésnél is fogunk aggódni:)
De szavakat mond:)
Most figyelem ezerrel hogy viselkedik.Készülünk aludni remélem ha felébred akkor se lesz baja.
Ismered a gyerkőcödet. Egy ekkora gyerek már megérteti magát, tudatja mit szeretne. Ha láthatóan másként viselkedik a megszokottnál, arra fel fogsz figyelni.
Zebrának tényleg igaza van abban, hogy nem szabad félvállról venni. El kell battyogni a dokihoz. Ennyit megér, ráadásul megnyugszol.
szavakat sem mond?
meg egyébként a viselkedésében is lehetnek furcsaságok
de szerintem azt egyből észre fogod venni ha baj van
emiatt ne aggódj
Persze, hogy az és jól teszed, hogy nem veszed félvállról.
Kb fél éve voltunk isminknél 2 éves kisfiú fél méteről esett le az ágyról. Az eséstől számítva 1 óra műlva pürézett szegénykém egy nagyot.
Nem megijeszteni akarlak de ezt akár hanyadik gyerek után sem lehet félvállról venni.
Igen első gyerek:)
Mi nem is rohangálunk állandóan orvoshoz,de ilyesztő számomra mikor erős ütés éri a fejét.
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek a kisfiamon!
- A kisfiam látja a szellemeket! Illetve, nekem is olyan furcsa érzéseim vannak! Várom, akiknek volt hasonló tapasztalata, vagy hisz ebben
- Kötelező megkezdeni az iskolát, ha a kisfiam jövő augusztusban betölti a 6. életévét?
- 16 hónapos kisfiam még soha nem aludta végig az éjszakát. Most már van, hogy 2óránként ébred, hogyan szoktathatnám le?
- Beteljesült álom! Kisfiam CSUsSZanása :-)
- Kisfiam 8.napos es leesett a koldokcsonkja, most vettem eszre mintha levezik vagy talan valadekos, mit tegyek?