Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » A hűség és megcsalás határai fórum

A hűség és megcsalás határai (beszélgetés)

1 2 3
36. a7baea197d (válaszként erre: 33. - Df2a740c00)
2008. okt. 8. 23:42
:) De aranyos vagy! Nem vagyok én bölcs, csak néhány dolgot tapasztaltam. :)
35. Kalmár Edit (válaszként erre: 31. - A7baea197d)
2008. okt. 8. 23:39
Veszíteni egy nagyon türelmes, de konok embert veszítenék el. Igen nagy volt a szerelem, de ez át ment szeretetbe, voltak viták mostanában, és igen bevallom ellaposodott nem is kicsit ez a kapcsolat. De hogy tudnék bízni benne. Esténként Ő megy reggelit venni magának, nézzem az órát, hogy meddig van oda? Pedig nem vagyok féltékeny, de utálom piszkosul, ha átvernek. VÍZÖNTŐ vagyok.
34. df2a740c00 (válaszként erre: 32. - Kalmár Edit)
2008. okt. 8. 23:39
Azt sajnos nem tudom, miért tette, de lehet, hogy még ő maga se tudja.. Ettől eltekintve jó a kapcsolatotok?
33. df2a740c00 (válaszként erre: 31. - A7baea197d)
2008. okt. 8. 23:37
Nem is vagy Te olyan mocsok, Te manó! :) Bölcseket írsz:)
32. Kalmár Edit (válaszként erre: 29. - Df2a740c00)
2008. okt. 8. 23:32
Arra is gondoltam, hogy én 45 éves vagyok Ő meg 58 elmúlt. Szóval szexuálisan sem ugrálhat olyan nagyon (sajnos tudom) és így is kitartottam mellette. Lehet, hogy kapuzárási pánik? Megakarja mutatni, h másnak is kell? De mi?...
31. a7baea197d (válaszként erre: 28. - Kalmár Edit)
2008. okt. 8. 23:32
Hagyj most egy kis időt magadnak. Csendesülj le egy picit, ha tudsz, és rágd végig lépésről lépésre a lehetőségeket. Mivel veszítesz, vagy nyersz? Mit tudsz tenni Te és mit tud tenni Ő a bizalom visszaállításáét. anakitti is írja, ha valakiben megrendül a bizalom, azt nagyon nehéz visszanyerni. De fontos, hogy a döntésed megmásíthatatlan legyen, és úgy dönts ahogy a neked a legjobb. Ha boldog voltál és nagy szerelem volt, lehet újra, ha vmiért ellaposodott egy ilyen incidens mindig kétélű, vagy felrázza a kapcsolatot, vagy megszűnteti.
30. Kalmár Edit (válaszként erre: 26. - A7baea197d)
2008. okt. 8. 23:29
Azt mondta, hogy kér 2 hetet. Igen igazad van hírtelen és dühből mondtam Neki, hogy váljunk szét. Nem ért hozzá még a kezét sem fogta meg csók sem volt ez biztos hisz megesküdött és ezt teljes mértékben elhiszem.
29. df2a740c00 (válaszként erre: 28. - Kalmár Edit)
2008. okt. 8. 23:28
Háát, hagyd pedálozni, aztán majd meglátod, mennyire teper:) Időt is nyersz, meg akárhogy is lesz, biztos jól fognak esni a figyelmességek, a vacsora, a mozi, stb. De azért ne add könnyen magad:)
28. Kalmár Edit (válaszként erre: 21. - A7baea197d)
2008. okt. 8. 23:24

Igen. A lányommal már messziről kiszúrtuk, hogy ott van a pénztárnál, és mostanában elég sokára jött vissza a vásárlából, ezért tanakodtunk, hogy megnézzük h mit csinál?kérdeztük egymástól, aztán úgy döntöttünk h kilessük. És hát szinte kihallgattuk, hát nem szép, de ez van. Aztán szerintünk észre vett a csaj, mert mondom, hogy olyan közel álltunk a páromhoz, h hallottuk, igaz csak szavakat, mert olyan hangzavar volt. Ráadásul pont aznap voltam a fülészeten és kimosták a fülem:)

Vissza térve tényleg a Sors akarta, h ott legyek. Igen megbánta. Szeretne visszakapni, de én már nem bízok meg benne. Volt egy fórum kérdés, pont tegnap válaszoltam rá, hogy biztos h kitenném a szűrét, most meg nem tudom, h mit csináljak.

27. df2a740c00 (válaszként erre: 26. - A7baea197d)
2008. okt. 8. 23:24
Igen, meg kell próbálni higgadtan dönteni. Sajnos én az a típus vagyok, hogyha egyszer megrendül valakiben a bizalmam, soha többé nem tudok úgy bízni, mint előtte.
26. a7baea197d (válaszként erre: 25. - Df2a740c00)
2008. okt. 8. 23:21
Azért mondom, kell egy kis időnek eltelni, mert ilyenkor az ember dühből, haragból dönt. Eltelik egy bizonyos idő, és akkor döntenék, tudnék e vele élni tovább, úgy h bízom. És ami a legfontosabb, kavarogna e a gyomrom amikor hozzám ér, vagy megbocsátottam és szeretem.
25. df2a740c00 (válaszként erre: 24. - A7baea197d)
2008. okt. 8. 23:18
Ilyenkor általában nem lehet objektívan dönteni:)
24. a7baea197d (válaszként erre: 22. - Kalmár Edit)
2008. okt. 8. 23:16
Figyelj, szerintem ne hirtelen dönts. Az a lényeg, hogy hagyd kiforrni a dolgokat magadban. Hogy a döntésed objektív legyen, és ne hirtelen indulatból dönts.
2008. okt. 8. 23:16
Pff, úgy néz ki, minden pasi egy nagy műmájer. Kezdek rosszul lenni tőlük..Nálunk is képbe lépett egy kis flörtölgetés egy harmadikkal részéről. Esküdözik égre-földre, hogy még csak nem is tetszik neki a lány. Mindegy, ezzel azt érte el nálam, hogy nyitva tartom a szemem. Volt már, hogy tetszett valaki, de miatta fogtam vissza magam. Na, ezután ilyen nem lesz.
22. Kalmár Edit (válaszként erre: 20. - Kalmár Edit)
2008. okt. 8. 23:09
Hát ilyen szar helyzetben nem voltam még. Nálam a hűség nagyon fontos.
21. a7baea197d (válaszként erre: 18. - Kalmár Edit)
2008. okt. 8. 23:09
Akkor valószínüleg összejött volna a dolog,biztos, hogy tovább ment volna, és te nem tudod meg. De valamiért akkor ott kellett lenned. Hogy látod? Megbánta? Vagy nem? Akar e téged? Közös házatok van, nem minden olyan egyszerű. Tudod e majd még úgy szeretni mint ezelőtt? Sok sok kérdés, amire magadban meg kell találnod a válaszokat.
20. Kalmár Edit (válaszként erre: 19. - Df2a740c00)
2008. okt. 8. 23:07

Arcra olyan, mint én hasonló. A lányom szerint, mivel Ő is velem volt, azt mondta h Nekem szebb az arcom:) de hozzá tette h minden elfogultság nélkül mondja ezt. Az alakját nem láttam, mert ült. Azt viszont tisztán hallottam, hogy a párom mondja a csajnak, hogy megyek, mert lehet hogy jön, már mint én vásárolni a lányával. (Gyógyszertárba voltam)

Állítólag kb. 4 hónapja tart, de csak egyszer vitt virágot és egyszer kisérte haza, ez tuti, mert megesküdött. Bebiztosítottam magam:)

2008. okt. 8. 23:00

Nekem is az a véleménye, mint villersnek a párod komolyan készült a megcsalásra:( a virág, a hazakísérés..ezeket nem fél pillanat alatt találja ki az ember.

Milyen amúgy a lány? Vetélytárs, vagy szóra sem érdemes?

18. Kalmár Edit (válaszként erre: 11. - A7baea197d)
2008. okt. 8. 22:58
Mondtam, Neki h ezek után hogy bizzak meg Benne?? És ha nem vagyok ott és nem "leplezem" le vajon meddig megy ez az egész? mire Ő hát persze h azt mondta h nem ment volna tovább Ő nem akar/t semmit csak egyszerűen szimpátiából kisérte félig haza, mert félt, mivel este 10 után végzett és már egyszer megtámadták.
17. Kalmár Edit (válaszként erre: 13. - Erikpipi)
2008. okt. 8. 22:52
hát ez az!
16. Kalmár Edit (válaszként erre: 14. - Df2a740c00)
2008. okt. 8. 22:52
Azt mondta, hogy tudja hogy 1 % maradt h visszaszerezze a szívem.
15. Kalmár Edit (válaszként erre: 10. - 2577cdcc12)
2008. okt. 8. 22:50

Ne tudd meg olyan szívdobogásom van azóta is. Azt mondta, hogy 1% maradt, hogy visszaszerezzen. Egy pár hónapja tényleg nem jó a viszonyunk. Ez ezóta van.

Azt mondta, hogy a virágot azért vitte mert olyan kedves:(

Azt írod hogy halad a megcsalás felé, hogyan tudnám megállítani?hogy állítsam meg?

14. df2a740c00 (válaszként erre: 9. - Kalmár Edit)
2008. okt. 8. 22:47
A párod mit akar?
13. erikpipi (válaszként erre: 9. - Kalmár Edit)
2008. okt. 8. 22:45
Miért nem neked vett virágot?:)
12. erikpipi (válaszként erre: 1. - Rea19890424)
2008. okt. 8. 22:44

"és másnap mesélte hogy amikor beszélgetett az egyik tanárjával az egyik osztálytársnője beleült az ölébe."

Nagyfiamnál látom, hogy ez manapság teljesen természetes. 30 fős osztály, 5 lány a többi fiú, és nagy barátságok szövődtek.

Ez még nem az a "kolléganő, aki az ölembe ült" eset. Valóban ártatlan dolog.:)

11. a7baea197d (válaszként erre: 9. - Kalmár Edit)
2008. okt. 8. 22:43
Ha tényleg nem történt semmi, tényleg képes lennél felrúgni egy 11 éves kapcsolatot? Lehet, hogy ebben az esetben a megbocsátás előreviszi a dolgokat. A szerelem, az a lángoló elmúlik hamar, és ha a szeretet, a tisztelet, a megbecsülés nem ér annyit, akkor menjetek külön...de...ha az a szeretet őszinte, akkor vissza lehet állítani a bizalmat egymást iránt, de ezt neked mérlegelni kell, hogy megéri-e. Nem lesz könnyű, de az őszinte beszélgetés elengedhetetlen ilyenkor.
10. 2577cdcc12 (válaszként erre: 9. - Kalmár Edit)
2008. okt. 8. 22:41
Ha már virágot is vitt, az azért már halad a megcsalás felé, csak idő kérdése szerintem. Ja, meg a hazakisérés is...
2008. okt. 8. 22:36

Sziasztok! Szerintetek mit csináljak!!!

A párom mostanában elég sokáig távol van (vásárlási indokkal) egyik nap, hát nem szép, de kifigyeltem. A következő történt. Fizetés után leállt beszélgetni a pénztáros nővel, én oda álltam a háta mögé, mivel teljesen a nőre koncentrált és nem vett észre. Csak szó foszlányokat hallottam, hogy például: délután, hétvégén telekre megyek, jobbat érdemel ilyesmiket. Kb. 15 percet tartózködott ott. Mikor elköszönt a csajtól, szinte majd fellökött annyira nem figyelt oda, kiabáltam a nevét, meglepődött. Kérdeztem, hogy mi volt ez a hosszú beszélgetés, mire Ő egyszerűen szimpatikus a csaj volt a válasz. Aztán addig faggattam, hogy kiderült egyszer még virágot is vitt és egyszer haza kisérte. Semmi nem történt még a kezét sem fogta meg ez biztos, hiszen olyan emberre esküdött akit nagyon szeret. Én persze kivágtam a balhét otthon. Csak élettársi viszonyban vagyunk 11 éve és közösen vettünk egy lakást. Én mondtam, hogy fizessen ki és elmegyek, vagy fordítva. Hát ez történt röviden. Mit mondhatnék még Neki. Nem vagyok szerelmes, viszont még szeretem. Mit tegyek, mit csináljatok. Még soha nem voltam ilyen helyzetben. Segítsetek!!!

8. 3aeb86a367 (válaszként erre: 5. - C066a749d7)
2008. szept. 30. 19:01
Hát azért ez akkor is kiborító szerintem, hogy a pasija ölébe más csaj ült. Tuti én is kiakadtam volna ezen. Az én pasim ölébe se üljön bele más csaj. Még akkor se ha a pasim nem akar tőle semmit, de a csaj tuti. Máskülönben nem ült volna az ölébe. Legközelebb meg is csókolja?
2008. aug. 30. 19:11
Hát az olvasottak alapján tényleg én viszem túlzásba a dolgot. :S Túlzottan féltékeny vagyok, ebből lejjebb kéne adni. angeldeath igazad van, nem erre van szügsége, hanem arra amit írtál. Ölelés, forró csók, arra amit én is kapok tőle. Ő egyáltalán nem féltékeny és teljes mértékben megbízik bennem. Nekem is ezt kellene tennem. Erre már előbb is rájöttem, csak nem tudom miért nem megy a dolog. Pszihés okai lehetnek, de ez hosszú és ez a fórum nem erről szól. Szóval köszi angel, aranyos vagy. :)
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook