A hűség és megcsalás határai (beszélgetés)
tényleg nem megcsalás! az én barátom haverja a térdemre ölt, háttal. Ez is ölbeülésnek számít? jah és a barátom ránk nézett és annyi. Tudja hogy nem csalnám meg őt és a haver sem olyan. Csak poén.
szerintem ne kapd fel a vizet emiatt, biztos nem ölelgette puszilgatta a barátod. meg hát bankett, biztos volt már egy kis pia a csajban, úgyhogy sztem felejtsd el. Inkjább menj oda a barátodhoz, öleld meg és aj neki egy forró csókot, erre vn szüksége nem pedig felesleges féltékenységre.
huhh sztem nincs fiú és lány között barátság....esetleg csak akkor ha már volt köztük szex!
Én asszem ilyen helyzetben csönben maradtam volna...ilyen témával úgy vagyok..most minek boruljak ki látványosan ha meg akar csalni úgyis megteszi! DE a másik fele az h elmondta...ha megakarna csalni elmondta vna??
üdv:)
Szeretném megkérdezni a kedves hoxa tagokat (legfőképp a hölgyeket, de persze az urak is nyugodtan válaszolhatnak)hogy vajon mi számít megcsalásnak??? Hol van a határ ami még belefér egy párkapcsolatban élő ember életébe???
Konkrét példa hogy miért merült fel bennem ez a dolog: A barátom akivel már 22hónapja együtt vagyunk bankettjén volt és másnap mesélte hogy amikor beszélgetett az egyik tanárjával az egyik osztálytársnője beleült az ölébe. Mire én felkaptam a vizet, hogy az én barátom ölébe más lány ne üljön. Ő azt mondta nem érti miért vagyok ilyen és miért féltékenykedem, nincs rá okom, mert ő csak egy haver és nem érdekelte túlzottan a dolog. Ti ebben a helyzetben mit tettetek/mondtatok volna??? Vagy ez elfogadható még? Vagy egyáltalán mi fér bele??? És vajon tényleg működik fiú lány között őszinte barátság, amiben egyik fél sem akar többet???