A Hoxakasztófában találkoztam ezzel a szóval, és nem tudom mit jelent.. (beszélgetés)
A karambola avagy csillaggyümölcs nevét különleges, csillagszerű keresztmetszetéről kapta. Leginkább dekorációra használatos. ...
.....google !
karambola - mit jelent?
/karambol szót ismerem,karambola nem ismerős/
A szexbűn kifejez minden szexuális bűnt. Kifejezi a paráználkodást, házasságtörést, homoszexualitást és az egyéb eltévelyedéseket,
google:)
Terminált együttlét: Legegyszerűbb esetben a szexuális élet megfelelő időzítése is meghozza az eredményt. Átlagos hosszúságú ciklussal (28-30 nap) rendelkező nőknél a tüszőrepedés, nagyjából a 13-15. nap körül következik be. A petesejt és a spermiumok életidejét is figyelembe véve a tüszőrepedés körüli 3 napban történő együttlétek jó eséllyel terhességet képesek eredményezni. A tüszőrepedés idejének otthoni meghatározására számos egyszerű módszer létezik: ébredési hőmérséklet mérése, méhnyaknyák-, illetve vizelettesztek.
Google:)
Bimbóvédő kagylók Védi a sebes, sérült mellbimbót.
Szintén a google:)
Bolyongolyó. magyar szabadalom alapján készített formatervezett, modul-rendszerű golyópálya-építő játék.
Szintén a googleból:)
Na nem vagyok ilyen okos:) Csak a googleba néztem meg:)
De aki megcsinálja irjon róla:)
Glögg - a recept
--------------------------------------------------------------------------------
7 dl vörös asztali borhoz:
3 evőkanál cukor (vagy több, egészen addig amíg az édes lesz a domináns íz a szárazzal szemben)
2 evőkanál egész szegfűszeg min.
4-5 egész fahéjrudacska (lehet nyugodtan több is!)
3-4 karika friss gyömbér, vagy 1 csapott evőkanál gyömbérpor
1/2 dl rum vagy vodka
narancs és citromhéj karikák
Tálaláskor a pohár aljába tegyünk:
mandulát
mazsolát
Jótanácsok:
A glögg titka hogy nem szabad felforralni, mert akkor az alkoholtartalom elpárolog belőle. A hozzávalókat a rum/vodka kivételével egyszerre, de kevergetés közben kell hozzáadni. A rumot a végén! A fűszerekkel lehet túlozni, de a gyömbérrel vigyázni kell mert könnyen csípős ízt kaphatunk, tehát ezt hozzáadáskor folyamatosan kóstolgassuk.
Tudja valaki mit jelent ez a szó?:
bolyongolyó -
ez lett volna a megfejtés, de az istennek se tudom, mi akar lenni, és nem is találom sehol - az értelmező szótárban sem!
nem találtam sem az idegenkifejezések szótárában, sem az értelmező szótárban, mit jelent:
glögg
További ajánlott fórumok:
- Játék: HoxAkasztófa
- Kivel találkoztál ma? Csak úgy, véletlen.
- Mi volt a legkülönlegesebb keresztnév aminek a viselőjével eddig találkoztál?
- Akik már találkoztak az ikerlángjukkal...
- Te fizetnél hogy "dolgozhass"? Be nem jelentenek... Találkoztatok ilyen helyzettel?
- Szerintetek az mit jelent ha egy pasi, akivel nem járok emlékszik a napra mikor először találkoztunk?