Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » A homoszexualitás nem lehet divat fórum

A homoszexualitás nem lehet divat (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: A homoszexualitás nem lehet divat

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
2018. márc. 10. 17:46
Es azok a ferfiak akik heteronak valljak magukat es azt mondjak csak azert vannak ferfiakkal is mert kivancsiak?!
2012. aug. 21. 08:21

Teljesen igazad van, hogy ez nem divat kérdése.

Mindig voltak homoszexuálisok, de nem merték felvállalni. Megpróbáltak a társadalmi elvárásoknak megfelelni, megházasodtak, boldogtalanok voltak. Valószínűleg nekik ugyanolyan borzalmas lehet egy ellentétes neművel lefeküdni, mint nekünk egy azonos neművel. (számomra ez hányinger)


Ez korántsem divat kérdése.


De könyörgöm! Ne menjenek már az utcára felvonulni, mert mi heterók sem megyünk mellünket döngetve, hogy igenis nőként a férfiakat szeretem illetve fordítva.

A melegfelvonulásokról a nagy átlagnak ez a véleménye.


Számomra is tök mindegy, ki kivel bújik ágyba, de azt ne vigye az utcára!!!


Elfogadom, hogy léteznek, de ne házasodhassanak, pláne ne fogadhassanak örökbe gyereket/gyerekeket, hiszen nekik egymástól semmilyen körülmények között sem jöhetne össze, ez biológia!!!


Ez a túlzott liberalizmus nem jó senkinek sem!

A gyerekem is kérdezte, amikor kisebb volt, hogy "most ez mi?" Elmagyaráztam.

Szinte minden filmben van legalább egy meleg ffi, vagy nő. Azért ez nem ennyire gyakori! Csak el akarják fogadtatni az emberekkel a másságot.

Azért azzal is legyünk már tisztába, ha csak homoszexuálisok lennének, kihalna a Föld!!!

427. 274c9996b8 (válaszként erre: 426. - 274c9996b8)
2011. nov. 14. 17:06

Na , igen es ami kimaradt ; ma nemetorszagban a germanok földjen az egyik legnagyobb gond a homoszexualitas -:D

Mindezt egy katolikus puspökkel valo beszelgetesemböl szurtem le .... aki nemetorszagban el es muködik -:(

426. 274c9996b8 (válaszként erre: 425. - Petifiú)
2011. nov. 14. 17:03

az 1825-böl valo statisztika semmivel sem rosszabb mint amit manapsag olvashatunk :)

En ugy gondolom hogy a homoszexualitas a civilizacio termeke ! Lassuk csak a törtenelmi tenyeket ; Roma viragzasa idejen a germanok erdökben laktak ,vadaszatbol,gyujtögetesböl eltek ,tehat nagyon primitivek voltak összehasonlitva a Romai polgar viszonyaihoz kepest akit az allam eltartott , cirkuszban gladiator jatekokkal szorakoztatott es mindenfele szocialis elönyökkel,jutatasokkal kenyeztetett ! Ebben az idöben a German bösszen csufolta a romai embert akinek szerinte "kificamodott" volt a szexualis magatartasa ,mindegy volt neki a nöi illetve ferfi partner plussz az allatok szexualis szolgalataitol sem riadt vissza -:)

Egyebkent en Ma itt ahol elek tele van a környezetem homoszexualisokkal , akiknek annyi eszuk van azert hogy ,hetero hazassag möge bujva uzik "boldogsagukat" , mert ugye biztos ami biztos -:(

Kulönben tovabbra is alitom hogy nagyon keves ember szuletik "ferde" hajlamokkal ! A legtöbb embert ebbe beleviszik eröszak,pia,narkotika vagy egyebb "segedeszközökkel" aztan vagy megszokja , vagy belebolondul,vagy megszökik az adott ember....

425. Petifiú (válaszként erre: 421. - 274c9996b8)
2011. nov. 10. 18:47

Kedves Sólyom!


Köszönöm, hogy válaszoltál. Egyetlen dolgot ajánlanék figyelmedbe megfontolásképpen, ha már a történelmi tényeknél tartunk. Az, hogy "hirtelen eltűnnek", illetve, hogy "hirtelen sokasodik a melegek száma", nem azt jelenti, hogy a melegek száma ténylegesen ilyen szintenfluktuálódik, hanem azt, hogy az adott történelmi korban az elnyomás illetve a törvények szigora miatt a melegek kénytelenek voltak saját boldogságukat, saját személyiségüket egy életen keresztül feláldozni azért, hogy ne kapjanak pl. halálbüntetést. De ez nem jelenti azt, hogy ilyen korszakokban ne lettek volna melegek, könyörgöm! Max. azt, hogy ilyen korszakokban hányan vállalták fel és hányan titkolták. Ne mondd már, hogy amit mondtál, azok történelmi tények............ Egyáltalán, szerinted mennyire megbízható azon statisztikai adat a melegek számáról/arányáról, amely mondjuk 1825-ből való?! Gondolkozz!

424. Petifiú (válaszként erre: 422. - Rykoo)
2011. nov. 10. 18:40

Köszönöm, rykoo, a szívemből beszéltél! Én csak annyit tudok hozzá tenni ehhez, hogy aki úgy ítélkezik, hogy azt sem tudja, mit az, amit elítél, azt csak sajnálni tudom. Aki ott leragad, hogy a homoszexualitás divat, vagyis hogy a melegek úgy gondolják, hogy tök jó buli és trendi melegnek lenni, amely előnyökkel jár, az gyakorlatilag a saját tudatlanságát reklámozza. Nem mondom, hogy melegként én pl. sajnálatra méltó vagyok, de azt sem, hogy ha nem lennék meleg, akkor "divatból" meleg szeretnék lenni. Milyen hülyeség, mekkora téveszme ez?! Ezt azok találták ki, akik egyszerűen lusták arra, hogy megismerjék azokat, akiket aztán nyilvánosan megaláznak. És jönnek itt a történelmi tényekkel és társaikkal bizonyítékként.


Elkeserítő az emberi primitivitás...

423. 274c9996b8 (válaszként erre: 412. - Dzseksz)
2011. okt. 27. 15:33
kb igy van :)
422. rykoo (válaszként erre: 412. - Dzseksz)
2011. okt. 27. 08:19

Hát ez érdekes... Egy kis kiigazítás. ha már nem a transzvesztitákról/transzneműekről van szó...


Nemi identitás: A nemi identitás az a nemi szerep, amellyel egy személy azonosul; tehát hogy valaki férfiként, nőként vagy esetleg valahogy máshogy határozza meg önmagát.


A szexuális irányultság (szexuális orientáció, nemi irányultság, szexuális beállítottság) dönti el, hogy az egyén társkereső aktivitása döntően milyen partnerre (elsősorban, hogy melyik nem képviselőire) irányul.

Te szerintem a szexuális irányultság szeretted volna írni, vagyis arra gondoltál. Sőt ha tovább megyek ezen a vonalon akkor azt kell hogy írjam mivel te úgy gondolod ez egy gyógyítható betegség, tehát ha úgy vesszük egy ideiglenes állapot akkor a szexuális preferencia is használható.


Ugyan azt jelenti, mint a szexuális irányultság (orientáció) csak a szexuális preferencia kifejezést többnyire azok használják, akik szerint a szexualitás nem rögzült és szabad választáson alapul, ellentétben azokkal, akik szerint a szexualitás iránya korai életkorban dől el.Van igazság abban, amit írsz. Bár avval nem nagyon értek egyet, hogy ez egy betegség lenne. Ha vulgárisan fogalmaznék azt kellene írnom, hogy beteg az anyukád gyereke. De nem szeretnék így fogalmazni. Igaz ami igaz biztos, hogy van aki gyerekkori vagy lelki "problémák" miatt érzi magát melegnek. Kérdés az, hogy vajon a pszhiológusok/pszihiáterek miért döntöttek úgy, hogy ez nem betegség? Talán mert ez a lélek meg az agy betegsége? Nem hiszem, hisz a skizofrénia is agyi betegség, ahogy a mániás depresszió is és még sorolhatnám. Talán azért mert bizonyíthatóan nem gyógyítható úgy, hogy evvel nagyobb sérülést ne okozzunk. Viszont szerintem a többségénél tényleg a genetika az, ami "meleggé teszi". Hisz ki akar meleg lenni. Nem egyszerű a saját magunk elfogadása. Legalábbis nekem nem volt egyszerű. Szörnyű depresszió kísérte, de elfogadtam, ahogy sokunk. Most már nem lennék hetero, még ha lenne lehetőségem a választásra akkor sem.


Véleményem szerint, aki értelmes és normális érték-rendel rendelkezik az nem lesz csupán csak divatból meleg. Megpróbáltam "normális" életet élni. Volt barátnőm, menyasszonyom. Két értékes nőt, akit szerettem nyilván, láttam magam mellett bezárkózni és összetörni, csupán csak. azért mert nem tudtam azt megadni nekik, amit kellett volna, és ennek nem az az oka, hogy NEM AKARTAM, hanem az , hogy NEM TUDTAM. És nem azért nem tudtam, mert képtelen lennék rá érzelmileg, mert a férjemnek meg tudom adni azt, amit ezeknek a hölgyeknek kellett volna...


Annak örülnék ha az emberek utána érdeklődnének olvasnának ezeknek a dolgoknak. Ki, hogy élte meg. Van az interneten rengeteg blog, ahol leírják a melegek azt, min mennek keresztül. Vagy azt, hogy a neves genetikusok vagy pszhiológusok mit nyilatkoznak a témában. Nyilván sajnálni nem kell, de köszönöm meggyógyítani sem...


Szép napot!

421. 274c9996b8 (válaszként erre: 420. - Petifiú)
2011. okt. 10. 17:22

A hozaszolasom törtenelmi tenyekre alapul !

Tehat nezz utanna az okortol kezdve napjainkig es vilagossan latni fogod hogy azon idökben amikor az adott tarsadalmak szabadon,mindent megengednek a szexualis viselkedes teren , "hirtelen" sokasodik a homoszexualisok szama ! Amikor aztan a tarsadalmi vezetök "eszbekapnak" es korlatozzak a perverzkedesek mindennemu formait , "hirtelen" eltunnek .....

Itt a lenyeg az hogy , ugyan miert vezetnek be idönkent a törtenelem soran tarsadalmak kegyetlen bunteteseket a homoszexualitas meggatolasara/kiiktatasara ?

420. Petifiú (válaszként erre: 419. - 274c9996b8)
2011. okt. 10. 13:08

Kedves Sólyom!


Igen, biztos van olyan szülő, aki sokkal kisebb dologért kitagadja a gyermekét. Olyan is van, aki ok nélkül tagadja ki. Sőt olyan is, aki egyenesen a kukába dobja, miután megszületett. De ezzel mit akarsz mondani? Talán azt, hogy tanuljunk jóerkölcsöt ezektől a "szülőktől"?


És egyébként mire alapozod, hogy nagyon kevés ember születik melegnek, ehelyett "valamilyen úton meg lett fertőzve"? És azt, hogy "terjed" a homoszexualitás? Van ezeknek a kijelentéseknek bármilyen ténybeli alapja? Vagy inkább a saját tudatlanságod áll emögött, amit még reklámozol is? Nyilvánvalóan az utóbbi... Ha már egyszer ítélkezni sőt elítélni akarsz bárkit vagy bármit, akkor előtte erőltesd már meg magad kicsit, hogy megismerd az ítélkezésed tárgyát! Ahelyett, hogy égeted magad a szomszédbácsis teóriáddal!

419. 274c9996b8 (válaszként erre: 3. - 4716605536)
2011. okt. 8. 13:14

Sokkal kissebb dologert "elzavarjak",kitagadjak az embert a szulei mint a homoszexualitas !

Nagyon keves ember "szuletik" melegnek , a legtöbb ember ,homoszexualis ember valamilyen uton meglett fertözve, bele lett vive a dologba ! Aztan ha nem csavarodott be ,(mert ilyen is van!) akkor tovabb uzi azt amire a szomszed bacsi , vagy masvalaki belevitte ! Most hogy europaban mar minden buntetes,rendörsegi regisztralas stb elvan törölve , termeszetessen terjed a homoszexualitas ! Viszont nem lehet veletlen hogy , elödeink szigoruan buntettek ezt a fajta szexualis viselkedest !

418. winny
2010. aug. 22. 15:57

Az igazság: így születik az egyén.

Olyan mint a kékszem.Azokat se üldözik.Teljes értékű emberek amennyiben hagyják őket élni.

2010. aug. 22. 13:15
Úgy tudom anyai ágon örökölhető hajlam. Ugyan olyan emberek mint a többi, csak a saját nemhez való vonzódásban mások. Nem betegek, nem leprások. Nekem az egyik legközelebbi hozzátartozóm meleg. Csak 1-2 évederültki, addig 'normális' életet élt. Ugyanúgy szeretem, mint mikor még nem tudtam róla.
416. Bkinn (válaszként erre: 413. - Yame)
2010. aug. 22. 13:05
Már oviban tudtam..:)
415. Bkinn (válaszként erre: 412. - Dzseksz)
2010. aug. 22. 13:04
Próbáltad szépen becsmagolni, de amit írtál úgy ahogy van bullshit, már bocs.
2010. aug. 21. 19:06

Genetikai változók kérdése az egész , akár csak a barna és a zöld szem , csak kevesebb esetben érvényesül ez génmutáció. Nem azt mondom , hogy ezt ki lehet mutatni akár csecsemőkorban egy térképezéssel , de bizonyított tény hogy az egyik X kromoszómán történő úgymond baki meg adja azt a hajlamot az egyednek. A hajlam viszont csak 65%át adja , ott van még a 35% külső környezeti behatás.

Nem divat és választás kérdése az egész. Nem azt mondom , hogy mindenki jó szájízzel nézze végig , ahogy akár 2 férfi akár 2 nő csókolózik , de gondoljon abba bele , hogy ez a melegekbe természetes dolognak van bekódolva , akár a heteroszexuálisokba az ellenkező nem kívánata.

413. Yame
2009. nov. 16. 16:50

Ez nem választás kérdése. Az ember nem tudja eldönteni magában, hogy "Én mától meleg vagyok.". Ezen kívül pedig csak megkérdezném, miért tagadnátok meg a melegektől a boldogságot? Mert ők úgy boldogok ha együtt lehetnek. Az emberek pedig ezt a lehetőséget nagy részben elveszik tőlük.


Ja a másik pedig az, hogy az emberek azt mondják, hogy egy 14-15 éves gyerek még nem tudja igazán eldönteni, hogy meleg-e vagy sem. Ez kérem szépen, egy fatális tévedés. Lehet, hogy van olyan tinédzser, aki nincs tisztában vele, de ez attól még nem vonatkozik mindegyikre. Én példának okáért csak 14 éves vagyok, és már tavaly is tudtam, hogy nem a férfiakhoz vonzódom. Anyu jól fogadta, támogat mindenben.:)

Szóval szerintem nem kellene címkéket ragasztgatni a másikra, csak azért mert nem olyan, mint a többség.

412. dzseksz
2009. jún. 30. 22:50

A homokosság vagy leszbikusság nem választás kérdése szerintem sem. Ám az, hogy az ember mit kezd vele már az. A nagyátlag szerintem nem is hiszi azt, hogy egy ember nemi identitást választhat vagy válthat csak úgy. Hisz ez őrült nagy őrültség.

Az emberek nagy része szereti azt hinni, hogy a másság mindig valami eleve elrendelt, így hivatkozhatnak Istenre meg a génekre azok, akik az azonos neműekhez vonzódnak, meg azok is, akik a másik nemhez, és fújhatnak egymásra, lehomofóbozhatják, meg lebuzizhatják egymást. Őrület... :D

Nem bizonyított, hogy a homoszexualitást gének okozhatják, így már a születés előtt meghatározott lenne az ember nemi vonzódása. Szerintem nem érdemes a téma ilyen megközelítésével sokat foglalkozni olyanoknak, akiknek semmi közük a genetikához, mint tudományág. Sokkal érdemesebb az átlag embernek nem a gének szerencsejátékának, vagy netán Isten kedvtelésének betudni a dolgot, hanem a témát pszihológiai szemszögből vizsgálni (hisz ehhez csak "józan parasztság" kell és egy kis lelki finomság), persze itt már felmerül az ember egyéni felelőssége és kellő önkritikára van szükség. A homoszexuális egyén vizsgálatánál a probléma gyökere a gyermekkorban keresendő és meg kell vizsgálni az egyén azonos nemű szülőhöz fűződő viszonyát mélyen és alaposan. Ugyanis könnyen megbújhat benne egészen mélyen akár egy olyan rejtett érzés is, hogy az azonos nemű szülő nem szereti vagy ismeri el eléggé, különböző ok(ok)ból, így később a szexualitáson keresztül próbálja tudattalanul ezt az érzetet pótolni, miközben nemiségét nem ismeri el, esetleg tagadni kezdi. Lehetséges ok még az ellenkező nemű szülő az azonos nemű szülő viselkedési mintáival való ellenkezése általi gátló hatása a nemi identitás kibontakozására. Érdemes hosszútávú érzelmi hatásokat, esetleg traumá(ka)t keresni, amik ebbe az irányba terelték nemi érdeklődését.

Szerintem nem válhat az ember egykönnyen "ferde hajlamúvá" egészséges családi háttérrel azért, mert a környezetében ilyen emberek vannak, persze ritka esetben, bizonyos egynemű, zárt közösségekben előfordulhat, bár ebben az esetben is érdemes az egyének gyermekkori múltjában vizsgálódni. A szexuális identitás gyermekkorban gyökerezik és a kamaszkorban szilárdul meg. Ez a kritikus időszak.

Tehát a homoszexualitás betegség? Amennyiben a lélekről mondhatjuk, hogy beteg, igen. De a beteg lélek gyógyításra és nem megvetésre szorul.

Szerintem az ilyen embereknek nem kiemelkedő jogokat, hanem segítséget kell biztosítani, persze annak elfogadásával, hogy van, aki nem él vele. Mindenkinek saját felelőssége és döntése. Az extrém jogok biztosításáról szóló viták csak a totál társadalom kiegyensúlyozatlanságát, azt is mondhatnám őrültségét bizonyítják.

411. badcrow
2008. nov. 14. 16:52

Az, hogy valaki meleg vagy nem, nem választás kérdése. Mint ahogy az sem, hogy szőke, barna, vagy vörös a haja gyárilag, fekete, sárga, fehér a bőre, vagy kék, zöld vagy fekete a szeme. Innentől fogva és ezt a logikát követve viszont semmi értelme nincs annak, hogy valaki kivonuljon az utcára hirdetni azt, hogy büszke a melegségére, hiszen ezen az alapon lehetnének vörös hajú tüntetések.

Ez a logika mégis hibádzik. Méghozzá ott, hogy a magyar társadalom vérében van a kirekesztés, legyen szó vallási, etnikai vagy szexuális hovatartozásról.

Ha valaki 2008-ban azt mondja, hogy a homo/transz/biszexualitás pszichológiai/pszichiátriai probléma és ezért kezelésre szorul, az tudatlanságáról, tanulatlanságáról és intoleranciájáról tesz tanúbizonyságot.

Dehát egyikünk sem tökéletes... a világ attól szép, hogy sokszínű. Aki ettől meg akarja fosztani magát, tegye. De másokat ne akarjon megtéríteni. Mert azt politikailag korrekten diszkriminációnak, kevésbé korrekten nácizmusnak hívják...

2008. nov. 11. 08:47

Szerintem egy pszichés probléma a homoszexualitás.Nem kéne a felvonulásokat erőltetni (főleg nem Világörökség része helyeken...),és "Büszkeség menete"-ként propagálni. Azt gondolom,nem véletlenül lett férfi és nő teremtve, és a jin-jang kettősségek sem feleslegesek.Azt meg hogy házasodjanak,meg gyerekeik legyenek,ezt csípőből elutasítom.Ez egy nem normális tudat, és így ne neveljenek gyereket.

Én nagyon szomorú lennék,ha valamelyik családtagomról lenne szó.Nem lesz ,ez biztos.

Pszichiátereket miért nem kérdeznek meg sosem ebben a témában?

Ami még a szemem szúrja, az az hogy "férfi testbe született nő vagyok" vagy fordítva... áá...magyarázkodás.

A természetben sem tökéletes minden,így az embereknél sem.De nem kéne a magaslatokba emelni,mert ettől már rosszul vagyunk sokan.

2008. júl. 24. 08:59
Sziasztok!Nekem van meleg ismerösöm nem is egy.Fiu is lány is!Semmi gond velük,jó emberek.Az ember nem nem attól jó vagy rossz hogy kihez vonzódik!Pedig sokat elitélik öket!Elég szomorú dolognak tartom!Viszont sok tini lányt láttam akik csak azért mennek kézenfogva és csókolóznak mert ettöl "menök"!
408. homuki
2008. jún. 3. 16:51

20 éves miskolci meleg srác vagyok!

Mióta a barátaim megtudták rólam nem nagyon akarnak szóba állni velem!

Nem ttikoltam bátran felvállalom de nem fogok se úgy öltözködni,se úgy viselkedni.

Mégis sokan megútáltak a másságom miatt!

Ezt nevezik diszkrimináció-nak.

407. mazsi48
2008. ápr. 15. 22:26

Az öcsém 25 éves. Meleg. Tudtuk,de nem beszéltünk róla. Egy éve megtette a nagy vallomást a családnak, amivel óriási tehertől szabadult meg.

Sokkal felszabadultabb azóta,és a mi kapcsolatunk is elmélyült.

Mindegy milyen állatod van
406. bige23 (válaszként erre: 405. - Mothertiger)
2007. szept. 20. 08:04
Köszönöm! :)
2007. szept. 19. 22:11

De rég voltam itt!:)


Bige hozzászólásához: a divatleszbiket nem szeretem. Az nem őszinte érzés. Szerintem.

Téged tisztellek, amiért felvállalod önmagad!

404. bige23
2007. szept. 19. 00:57
23 éves vagyok,mér több mint öt éve nem voltam férfival.Kb egy éve vol egy probálkozás,de rájöttem,hogy teljesen felesleges! Nem volt csalódásom....nem is erőszakoltak meg....egyszerűen mindig szebbnek,vonzóbbnak láttam a női lelket és testet!Nem szeretnék heteró életet...vannak nehézségek,de ha nem szeretem önmagam és a lényemmel való gondjaimon nem tudok átlépni....szánalomra méltó volnék!Volt már kapcsolatom nem 1 olyan nővel,ki soha nem gondolta volna,hogy szerelmes lehet a saját nemébe.Szerintem bárkivel megeshet....ez kémia! Csupán találkoznia kell a "megfelelő emberrel" Persze meleg ember is sokféle van.....valaki divatot csinál belöle,valaki szégyenli....
2007. szept. 18. 20:25

Nekem semmi bajom velük. Nem is egy meleg ismerősöm/barátom van. És mi van akkor ha melegek?

Elvégre nincs két teljesen egyforma ember.. Mindenki különbözik a másiktól valamiben... Hát ők ebben és kész. Meg kéne őket érteni.

Senki se tehet róla,hogy kék a szeme.Pl: Nem dobáljátok meg tojással vagy ilyenek.

Szóval ez van...

402. Sil (válaszként erre: 398. - 8da8a563b7)
2007. szept. 13. 17:09

Nagyvárosokban, ahol sokkal nagyobb múltja van a melegfelvonulásoknak,

a motoros leszbikusok nyitják a menetet, a főpolgármeseter is , és a rendőr- és tűzoltózenekar is felvonul.


és ha megkérdeztek 10 meleget, hogy ha választhatna, akkor is meleg lenne-e 8 a heteroszexualitást választaná. de nem tudja, mert a saját neméhez vonzódik....és ez az igazi tragédia

401. 8da8a563b7 (válaszként erre: 399. - 4726e582cf)
2007. szept. 13. 11:23
Németországban sem tolerálják. Ukránok sem. Olaszok sem. Sehol nem tolerálják. Csak az eu azt várja el. mi meg úgy táncolunk, ahogy fütyülnek...
2007. szept. 4. 18:43

„A melegek közkedvelt hivatkozási alapját cáfoló írást jelentetett meg 2001 augusztus végén egy, a homoszexualitás okait vizsgáló amerikai kutatóintézet (NARTH) három pszichológusa. Dr. A. Dean Byrd, dr. Shirley Cox és dr. Jeffrey W. Robinson tanulmányának érdekessége, hogy több olyan elismert meleg tudóstól, pszichológustól is idéz, akik beismerik: egyetlen vizsgálat sem támasztja alá egy „meleg” gén vagy a „meleg” agyműködés létezését. A munka idézi a híres homoszexuális professzort, Dean Hamert is, aki szerint: „Nem létezik olyan gén, amelytől az ember melegnek születik… Nem hiszem, hogy valaha is képesek leszünk megjósolni, ki válik meleggé.” Az elmélet másik cáfolója Simon LeVay, aki kimutatta, hogy különbség van a homoszexuálisok és a heteroszexuálisok agya között. Nyilatkozatában kiemeli: „Én nem azt mutattam ki, hogy a melegek eleve így születnek – jóllehet a legtöbben így értelmezik a munkámat, ám ez félreértelmezés. Azt sem mutattam ki, hogy létezne egy központ az agyban, amely ezért az állapotért lenne felelős.”


Azért másoltam be ide is, mert van aki tényszerűnek állítja be a genetikai vonalat.

Úgy tünik nem egyértelmű ez a vonal sem.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Rejtvényjáték - A demencia és az Alzheimer ellen
Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook