Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Lélek & Szerelem témák » A homoszexualitás nem lehet divat cikk

A homoszexualitás nem lehet divat


Mint megannyi híres emberről kiderült, hogy a saját neméhez vonzódik, miért ne derülhetne ki akár a gyermekünkről, testvérünkről, barátunkról,vagy akármelyik közeli hozzátartozónkról ugyanez.

Miért ne lehetne a szomszédunk meleg vagy leszbikus anélkül, hogy ez nekünk bármilyen problémát okozna!

Sajnos az emberek nagyobb százaléka nincs tisztában azzal a ténnyel, hogy a nemi identitásunkat nem mi választjuk ki és ez tizenéves korunkban már teljesen kialakul.

A probléma az, hogy sokan azt hiszik, hogy ez az állapot kinevelhető, megváltoztatható, illetve jó útra téríthető.

De tényleg az a helyes út, amit az átlag elvár a más beállítottságú emberektől?

Én nem így gondolom.


Persze mindnkinek van saját véleménye, de játszunk el a gondolattal, hogy mi történhet, ha egy meleg férfit, akár egy leszbikus nőt belekényszerítünk egy mindenki által elfogadott helyzetbe. Boldog lehet ez a férfi/nő egész életén keresztül úgy, hogy megtagadja magát? Élhet-e teljes életet testestől-lelkestől? Szerethet-e valakit egész életén keresztül, akihez nem is vonzódik fizikálisan?

Nem valószínű!


Sőt, jön a vita a válás és ha még gyermek is van ebből a házasságból még nagyobb problémával kell szembenézni a feleknek.


Tehát lehet divatból homoszexuálisnak/ leszbikusnak lenni?

A válasz: nem!


Lehet, hogy kipróbálják a fiatalok a saját nemüket, de választani a saját nemi identitásuk szerint fognak férjet/feleséget.


És miért vannak egyre többen, ha nem divat?

Eddig senki nem beszélt a szexualitásáról, hiszen nagyon szégyenletes dolog volt és megvetették ezeket az embereket. Most állítólagosan felvilágosult nép vagyunk, akik nyitottak minden másra. De teljesen így van ez?

Sajnos erre is nem a válasz. Legtöbben nem vagyunk képesek elfogadni a másság létét és ezért teljesen elutasítjuk magunktól. Pedig nem a másik ember szexuális beállítotságát kell elfogadnunk, hanem magát az embert!


Minden csak megértés és hozzáállás kérdése.

Nagyon nehéz a szülőnek elfogadni gyermeke másságát, de sokkal nehezebb a gyermeknek ezzel a problémával szembenéznie egy ilyen világban, ahol legtöbbszöl elutasítják, vagy megváltoztatni akarják Őket!


Nem arról van szó tehát, hogy minden meleg illetve leszbikus barátja és barátnője legyünk, de ne bántsuk őket! Még ha képtelenek vagyunk is elfogadni legalább az embert lássuk meg bennük és ne az ellenséget, hiszen ez nincs is így!




Írta: b5e1970b38, 2007. május 8. 12:25
Fórumozz a témáról: A homoszexualitás nem lehet divat fórum (eddig 429 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook