A hajhullás (beszélgetés)
Rengeteg ember írta itt és és sok embertől hallottam is, hogy ezerféle orvoshoz el lettek küldve!
Szerintem fölösleges ez a tortúra (hacsak nem tudod, hogy gond van a fogaddal..stb..)
Eddig mindenkitől azt hallottam, hogy az orvosok SEMMIT nem tudnak erre mondani...
Keresztanyám ápolónő ő is azt mondta, hogy teljesen fölösleges ezzel orvoshoz menni, csak tovább küldözgetnek és drágábbnál-drágább samponokat..stb. írnak fel.. (amik nem használnak)
Okasan kell olyan terméket venni, ami tényleg használ, figyelni kell az étkezésre..stb..és magától elmúlik..
Nálam bevállt, és 1 orvosnál sem voltam!
szia
sztem menj el a háziorvoshoz és tud ebben érdemi tanácsot adni.
lehet vmi góc van - gyulladás stb...
engem ilyenkor fogdokihoz, gégészhez küldtek mert ezektől is lehet baj...
és írj majd ha van vmi ez ügyben nálad
irány az orvos!!!!!!!!!!
Szió!
Írtam privát üzit!
Sziasztok!
24-éves srác vagyok és kérlek segítsetek rajtam!
Nekem mindig is nagyon sok hajam volt és alig tudtam mit kezdeni vele.
Három hónapja elkezdett hullani és minden hajmosáskor 1-2 száz hajszálam kihullot.
Odáig fajult a dolog hogy mára már alig tudom felzsellézni mert ujhegy nagyságban vannak haj nélküli foltok.
Szerintetek mit használjak hogy ezt visszafordítsam???
Kérlek segítsetek!!!
Ez mire jó?
Pharmanex termék??
Érdeklődnék szed-e valaki Greenmix 9 kapszulát? 5. hónapja használom, és szeretném kizárni mint lehetséges okát a 3 hete kezdődött hajhullásomnak.
Köszönöm előre is.
Megtaláltam! :)
Flavin termék.
Köszönöm szépen!!!!!!
"Neocapil,regaine használó nők"
Nyitottam a hoxan egy topikot kérem aki tud segítsen.
Köszönöm szépen!
Szia Ivcsu!
Kerestem ezt a lucerna+szőlőmag tablettát, de nem találom.
Nem tudnál belinkelni ide egy oldalt, ahol meg tudnánk nézni?
Nagyon megköszönnénk!!!!!!
Sajnos sokan próbáltuk már, de nem vált be ez a termék sem :((
..és nagyon drága is!
Sziaszok!
Látom nagyon sokan köszködtök a hajhullással. Én egyet tudok javasolni nekem maximálisan bevált az O'rising termékcsalád. Fél éve hullik a hajam. A leleteim persze mind jók voltak. A hajam 2/3-a fél év alatt kihullott. 2 naponta kellett hajat mosnom, nagyon zsíros volt, és semmilyen állaga nem volt. Augusztus 12.-én voltam az V.ker. Bajcsy Zs. úton a hajgyógyásznál és azóta nagyon sokat javult a hajhullásom. Mosáskor marokra szedtem ki a hajam kb. diónyi nagyságú gombócokat tudtam formálni a kihullot hajamból, ja és persze szárazon minden fésűlködésnél kb. 50-60 szál. Rengeteg volt. Nagyon pánikoltam. Elmentem és nem telt elt egy hónap sem, mosáskor kb. 15-20 szál, szárazon 10 szál hajam hullik. Én is minden kipróbáltam, tabletták, hajszeszek, samponok, semmit sem használtak. Itt az O' rising-
nél megvizsgálták a fejbőrömet kaptam egy fejtisztitó folyadékot, egy sampont és egy hajhullásra való hajszeszt, összesen a vizsgálattal együtt fizettem 25.000.-ft. Ez kb. 2 havi adag. Lehet, hogy először nagyon soknak tűnik, de ennek a dupláját kifizettem áprilistól a revalidra, a kovaföld kapszulákra, az összetett vitaminokra és a különböző kencékre. Nekem ez nagyon-nagyon sokat használt hála ennek a terméknek. Csak ajánlani tudom. Ha valakit részletesebben érdekel szivesen válaszolok.
Köszi, hogy megosztottad a tapasztalataidat, minden jól jön ami egy újabb lehetőség azoknak akiknek hasonló a problémájuk.
Csak egy kérdés: az a lucerna ez tabletta?? Csak így keressem hogy lucerna kapszula vagy mi?? Hol lehet kapni?? Kb. mennyibe kerül. Én is már annyi mindent kipróbáltam ez is belefér.
Sziasztok!
Már régen jelentkeztem, de lassan egy éve hajhullással küszködök, mint már régebben írtam. Azonban megosztanék veletek vmit. Én is sokmindent kipróbáltam, sok orvosnál voltam....de semmi, csak fogy a hajam csak fogy. Tavasszal azonban apukám kezébe akadt egy könyv Öngyógyítás címmel, amiben van szó a hajhullásról és a végén megemlíti a "csodatevő" lucernát hajhullásra is. (Több kolléganőm is hajhullással küszködik, mivel mindent megbeszélünk nekik is mondtam hátha, végülis nem gyógyszer, azonban róluk tudni kell mindent használnak 2 hétig max, ha nem használ jön a következő csodaszer)Mindegy apukám nekem vett hátha, azt bevallom az elején ellinkeskedtem 2, 3 naponta vettem be egyet, de nyár óta ninden nap szedem, sok vitamin van benne ásványi anyagok stb...Nem elég a hajhullás abbahagytam a fogamzásgátlót hátha amiatt van, azóta csak pattanásaim lettek tucatszám...na még ez is gondoltam. Viszont minden gyógyszert orvos által felírtat, meg hajszeszt abbahagytam, nyár óta csak lucerna szőlőmaggal. Nos a szőlőmag miatt már nem próbálok semmi pattanástalanítót letisztult az arcom max mensinél 1,2 patti már örültem legalább erre jó (amúgy írja is) Hajhullásnál semmi változás, viszont az utóbbi időben káprázott a szemem fejfájás stb (szemüveges vagyok 4 dioptria)na biztos romlott a szemem féltem dokihoz menni, de rászántam magam végül jó hír 3,25 most a szemem (lucernában A, E vitamin is van ami a szemnek kell)Ismételten mondom nem biztos hogy a lucernától van, de már csak azt szedek. Van benne vas cink B vitamin stb.. A hajhullásom nem állt meg, de ez a két örömhír (arcom és szemem) már nem tesz annyira depresszióssá, ill. a fejem tetején nőnek a hajszálak és párom ma megjegyezte mintha dúsulna a hajam. Ja és még annyit nagyon szorulásos voltam, hashajtón éltem éveken át a lucerna óta anyagcserém rendben, már hashajtót sem szedek. Nem akarok lucernára buzdítani senkit, de gondoltam megosztom veletek az én tapasztalataimat, bízom benne a hajhullás ellen is idővel kifejti hatását, de nekem van amiben már most segített, pedig én is orvostól orvosig jártam, meg drága Revalid, Biovanne és társaik segítségét is igénybe vettem én maradok a lucernánál hátha...
Hormon vagy palyzsmirigy.... :(
A teafaolaj nagyon erős gombaölő szer, ezért hatásos.
Eladó két doboz spectral dnc bontatlanul 7000/db
andrea740906@gmail.com
Semmiképpen sem szabad a zsírosság ellen bármiféle savas illetve szárító hatású anyagot használni,mert a fejbőr erre úgy fog reagálni , hogy még több zsírt termel.A zsíros korpásodást meg egyáltalán a korpásodást ,gomba okozza ami a fejbőrön telepedett meg ezért azokat kell elpusztítani ,illetve - nem szárító vagy savas anyaggal -csökkenteni a túlzsírosodást.
Erre vannak speciális anyagok , mint az Icthyol Pale vagy a Grapefruit-mag kivonat , illetve a Ketokonazol.
Dandrene samponban ezek megtalálhatóak ,nem szárít teljesen természetes összetevőkből áll.
A fejbőr faggyú-túlműködése mögött pajzsmirigytúltengés is állhat egyébként.
Köszi, nem ismerem ezt a sampont de majd megnézem.
A faggyúmirigy túltermelés az mitől van, tényleg hormonprobléma??
Az O'Rising valóban nagyon drága, van több ilyen termék is, ami e célt szolgálja.
Oltré Korpásodás előtti sampon hígítva + gél lotion. (használtam, de nagyon sokat kellett használnom belőle és akkor láttam egy minimális eredményét, így abbahagytam.)
Ami nálam bevált, az a DM-es Alverde samponba kevert Teafaolaj!
1 hajmosásnyi adag samponhoz 10 csepp.
Ez tök jó, csak ha valakinek hormonális bajai vannak, akkor elég nehéz ellensúlyozni a nagy faggyútermelést.
Szerintem az alap problémára kellene nekünk valami gyógymódot találni, hogy ne zsírosodjon a hajunk 2 nap alatt be.
Na most viszont lehet hogy írok egy csacsiságot.
A hajdoki szerint faggyúmirigy túlmüködésem, és zsíros korpa fertőzésem van. A fejbőrtisztitó amivel a zsíros réteget kellene leoldani nagyon drága. Alig 2,5 dl -es üveg és 8.e ft. ( o'rising -ot ajánlott ) Nem tud valaki valami olcsóbb (esetleg házi szert ) amivel leoldható ez a zsíros réteg. pl. az almaecet esetleg higítva nagy hülyeség??
Hát Én meg azon a csacsiságon ámultam el amit Te írtál.A növényi vas nem hasznosul olyan mértékben a szervezetben mint az állati eredetű.Nem folsavról beszélek,hanem a vasról.Ezt mindenki tudja aki az egészségügyben járatosabb vagy egészségügyi végezetséggl rendelkezik és még ért is hozzá.
Ezért ajánlott a vegetáriánusoknak gyakoribb vérkép vizsgálat,mert a vasraktárakat állapotát figyelemmel kell kisérni.
Már bocsánat az okoskodásért,de ez így van.
Ehetünk mi bármennyi spenótot,sóskát,zöldet,csak az állati eredetű ételekből tudunk annyi vasat nyerni,hogy a szervezt tölteni tudja raktárakat.Vöröshúsból,májból,stb.
Helló, régen voltam. Sok csacsiságot olvastam vissza, ámulok és bámulok, főleg 581. Anonima0611 hozzászólásán.
Megcáfolod a természet rendjét?
Sziasztok,
Csak írnék egy pozitívumot! Vichy ampulla kúra!!Hihetetlen,de megállt a hajhullásom!elhasználtam 1 dobozt, azért vettem mégegyet és szedtem mellé forcapilt.Ma fesülködésnél 2 szál jött ki :) ajánlom!
Sziasztok!
18 éves vagyok( kis ideig fonattam a hajam és édesapám kopasz) hosszú hajam van(kb 15 cm) és elkezdett egy ideig hullani. Kentem mindebféle szerrel, aztán ezektől megállt és elkezdett nőni (éreztem a fejbőrömön, hogy rengeteg kis haj indult növésnek). De ezeknek megnőttek 2-3 centire és ezek után nem nő tovább. A kérdésem hogy mit csináljak hogy hozzá nőjön a hosszú szálakhoz?
u.i. Használtam bánfit és különböző hajnövesztőket, de nem használtak hogy hozzá nőjön a többihez.még annyit hogy kis ideig fonattam a hajam és édesapám kopasz. Tud valaki segíteni?