A hajhullás (beszélgetés)

❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯
654. Bársonytappancs (válaszként erre: 653. - Nokine)
2009. okt. 18. 19:24
Szívesen :)
653. nokine (válaszként erre: 651. - Bársonytappancs)
2009. okt. 18. 19:13

Kedves Bársonytappancs!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Nem ismertem eddig ezt a termékcsaládot, de így már egy csomó infót tudtam szerezni. Csak még személyes tapasztalatokat szeretnék :)

Fórumozók!

Esetleg valaki szedte már a "Prime Again" kapszulát?

652. Bársonytappancs (válaszként erre: 651. - Bársonytappancs)
2009. okt. 18. 16:40
Mármint Sunrider, 'd' nélkül :)
651. Bársonytappancs (válaszként erre: 650. - Nokine)
2009. okt. 18. 16:39

Kedves Nokine!

A Prime Again kapszula a hormonrendszer megfelelő működését segíti - egyébként Sundrider termék. Személyes tapasztalatom nincs vele kapcsolatban, de remélem, ez alapján már el tudsz indulni :)

Minden jót.

650. nokine
2009. okt. 18. 12:15

Sziasztok!

Én is hajhullással küzdök kb. két éve. A múlt héten egy bp-i trichológushoz voltam mikrokamerás hajvizsgálatra. "Prima again" kapszulát és különböző szereket ajánlott külső alkalmazásra.

Ismeritek ezt a kapszulát? Esetleg valaki szedett már ilyet?

Kérlek, írjatok, ha tudtok valamit! Nagyon borsos az ára... úgyhogy jó lenne tudni, hogy egyáltalán jó-e?

Előre is köszi!

649. sugar#
2009. okt. 13. 21:04
És egyébként festitek a hajatokat? Nem lehet, hogy az is közre játszik?
2009. okt. 13. 20:08

Ez bíztató!

Szóval azt mondod,eddig jobbnak mutatkozik mint az O'rising,vagy más egyéb amit kipróbáltál?

Érdekes,még nem sokat hallottam róla,vagy lehet,nincs úgy agyonmenedzselve mint az előző!

Mindegy csak érjen valamit!

Dús hajat neked!

647. Tempest (válaszként erre: 641. - Csipogó)
2009. okt. 13. 19:20
Voltam kontrollon, hát úgy tűnik minden ok. Normális mennyiség hullik, és nagyon sok új hajam van, csak még nagyon rövidkék. A kezdeti 3 szerből már csak kettőt kell használnom, hát nagyon reménykedek. De nagyon óvatosan kezdek csak örülni, mert korábban is volt már átmeneti javulás, igaz csak a hullás terén, visszanövés terén ez az első. Nem akarom elkiabálni, de talán ...
646. sugar#
2009. okt. 13. 17:52
Köszönöm a hozzászólásokat! Majd igyekszem megszámolni, fogalmam sincs hány szál lehet.
2009. okt. 12. 23:42
sugar: számold meg! egy héten át. ha hosszan 70-100 szál fölött van átlagban akkor irány a doki. addig meg ne aggódj.
644. Annaaa (válaszként erre: 643. - Sugar#)
2009. okt. 11. 11:01

Szerintem ez már sok...Érdemes utánanézni vmi hajhullás elleni készítménynek! :)

Sok sikert! Aggódni szerintem nem kell, valószínűleg el fog múlni, csak idő kell hozzá!

643. sugar#
2009. okt. 11. 08:07

Sziasztok!

Olvasgatom ezt a fórumot, de az nem derült még ki számomra, hogy mi számít soknak hajhullás esetén. Én tavasszal vettem észre, hogy hajmosáskor több hajam hullik ki, mint előtte, de nem aggódtam, mert ez már korábban is előfordult és el is múlt. Most viszont nem, és igazából nem tudom, hogy aggódjam-e, vagy ez a mennyiség még természetesnek számít. A fürdőkádban a lefolyó már majdnem eldugul tőle és a hajam váll alá érő. Mi a véleményetek, ez soknak számít?

642. Annaaa
2009. okt. 10. 22:21

Sziasztok!

Korábban már leírtam, hogy nekem is nagyon hullott a hajam, meg, hogy miket használtam..Nekem ez teljesen elmúlt és új hajszálak is kinőttek..Viszont most fellépett egy új probléma a fejbőrömön...

Nagyon száraz a fejbőröm, viszket és kisebesedik..Lehet, hogy a hajszesztől, amit korábban a hajhullásra használtam, nemtudom..de nagyon rossz érzés és ciki is, hogy állandóan a fejemet vakarászom, mintha tetves lennék...:S

Most vettem egy kénes-kátrányos sampont, korpás, viszkető fejbőrre...Nemtudom, hogy használ-e...

Nálatok volt hasonló probléma? Miket használtatok?

641. csipogó (válaszként erre: 639. - Tempest)
2009. okt. 10. 19:02

Szia Tempest!

Én is kíváncsi vagyok legújabb eredményeidre!

Voltál Pénteken kontrollra?

Bár eddig még nem hallottam erről a termékről,nagyon biztató amit írsz,és őszintén örülnék a sikerednek!

Néha azért adj hírt magadról,na meg,hogy mik a fejlemények!

2009. okt. 5. 20:03

Szia Tempest!

Olyan jó ilyeneket olvasni, hogy végre valalkinek valami beválik és használ is. :D

Én már 4 éve küzdök hajritkulással, és én is rising termékeket használtam rá. kb 3 évig használtam őket, nem voltak rosszak de nem dúsult úgy a hajam ahogy kellene,mert nem hullik egyébként egyáltalán, csak ritkul, az egész fejemen egyenletesen, de főleg a fejtetőn és elől ahogy neked is. Folyamatosan jártam hajgyógyászohoz és azt mondta hogy a stressztől van. Hát nem tudom. Szedek vitaminokat azoktól meg a risingtól azért erősödött sokat, van elég sok kis hajszál, meg szerintem még annyit használt a rising hogy a ritkuló folyamatot lelassíotta, mert ha nem használtam volna már hajam se lenne. De mégis ritkul!!!!!Most abbahagytam ezt a kezelést, és elkezdtem a thaiföldi szerekkel kezelni. Te ismered ezeket vagy próbáltad is már? Azt szeretném tőled kérdezni, hogy a Bel-cap termékek miben különböznek a risingtól, mert ahogy így elolvastam szerintem hasonló mint a rising. Te hogy látod? Neked mit mondtak miért ritkul a hajad? Válaszod köszönöm! További sok sikert neked is!

639. Tempest (válaszként erre: 637. - Csipogó)
2009. okt. 5. 11:59
Az O'rising-on én már túl vagyok. Több mint fél évig használtam, szintén hajgyógyász tanácsára. Volt tőle javulás kétségtelen. A hullás mérséklődött, sőt mostanra teljesen normálisnak mondható. Viszont nekem már annyira megritkult a hajam, különösen a fejtetőn, és elől a homlokomnál, hogy már kevés az , hogy nem hullik tovább. Fontos lenne, hogy visszadúsuljon, és ezt az O'rising-gal nem tudtam elérni. A mostani kezelésem nem sokkal drábább mint az O'rising, ( 3 féle szer ) és összesen 27.300Ft., amit 3 szori részletre megvehettem. ( persze ez sem olcsó , de ez is több havi adag.) Hullani továbbra sem hullik már, és a legutóbbi mikrokamerás vizsgálat már rengeteg új hajat mutatott. Pénteken megyek a következő kontrollra kivi vok. a mostani képre.
638. Tempest (válaszként erre: 631. - Rovely)
2009. okt. 5. 11:48

Többen kérdezték, hogy most épp mivel próbálkozom, ide írom hogy ne kelljen annyi privit írnom.

Szóval Szabó Anikó trichológus -hoz mentem el, ha a neten rákerestek több oldalt is kiad róla, több női lapnak is a tanácsadója hajügyben.

Haarley belcap termékekkel dolgozik. Úgy tűnik eddig ez vált be a legjobban, ( már több ezer dolgot kipróbáltam, kentem, szedtem, ja és nem a magam esze szerint, hanem bőrgyógyász, meg hajgyógyász stb. tanácsára ) de nem akarom elkiabálni, most pénteken megyek hozzá harmadszor, mindenesetre Ő azt mondta, hogy helyrehozható, ( de azt is mondta, hogy tényleg ramaty állapotban van a hajam- jelenleg ), szóval a hajbajomat nem bebeszélem magamnak, mondjuk ezt eddig mindenki más doki is elismerte, csak segíteni nem igen tudtak. Ha valakit bővebben érdekel szívesen válaszolok. Mindenkinek sok sikert.

637. csipogó (válaszként erre: 630. - Tempest)
2009. okt. 5. 11:37

Szia !

Ne haragudj,engem is érdekelne mit szedsz,tudom ez itt nem a reklám helye de valahogy szeretném megtudni.Egy ideje nekem is komoly problémáim vannak a hajammal.Most az Orising tereméket szeretném kipróbálni,de minden javaslat érdekel,na meg a tapasztalatok.

Elküldöd nekem is privát ha megkérlek?

636. csipogó (válaszként erre: 611. - Boldog Andi)
2009. okt. 5. 11:19

Szia!Végre valaki aki többet tud erről a termékről!

Írod,hogy kipróbáltad!Egy ideje keresek valakit aki ebben segíteni tud!nemrégen voltam egy hajgyógyásznál aki megállapította hogy androgén alopéciám van.ezt egy férfi-nemi hormon váltja ki,ezáltal a faggyúmirigyek túltengésben vannak és ez okozta a hajhúllásomat.A hajgyógyász ezt a terméket ajánlotta.Nem nagyon hittem a csodában,és nem rendeltem meg,de már több helyről is hallottam pozitív visszajelzést.

Szeretném,ha valahogy tartani tudnánk a kapcsolatot,ezáltal megosztva tapasztalatainkat!

635. 5e48d37001 (válaszként erre: 630. - Tempest)
2009. szept. 30. 09:09

Szia,

Örülök,hogy végre nálad is bekövetkezett a javulás,de látom Te is félve írtad le:)Én is nagyon óvatosan írom le a javulást.

Jó lenne ha írnál róla néhány szót,hogy milyen módszer használ nálad.

Puszi:)

634. 2d0f0f490b (válaszként erre: 621. - A1a1223a33)
2009. szept. 30. 09:08

Szia!

Meg tudlak érteni, ez komoly dolog! Főleg, hogy elég fiatal vagy!

Mindenképpen orvoshoz kellene fordulnod és kérned egy laborvizsgálatot. Ugyanis a tapasztalatok alapján, a foltos hajhullás oka legtöbb esetben egy góc, gyulladás. Leginkább a fogakra, mandulára, ízületekre és belső nemi szervekre szoktak ilyenkor gyanakodni. Természetesen, lehet más probléma is, akár hormonális, genetikai, vagy hiányállapot is, de ezekre inkább a diffúz hajhullás jellemző, amikor mindenhol egyformán ritkul a haj. Sajnos én is küzdök, jelenleg mindenféle vitaminhiánnyal, így lecsökkent a hajmennyiségem a harmadára 3 hónap alatt. Viszont amikor a mandulám volt begyulladva, egy 2-3 cm átmérőjű kopasz folt volt a fejemen. Ami a mandiműtét után visszanőtt! Szóval, szerintem kérj orvosi segítséget, vagy keress fel egy hajgyógyászt, én ezt tettem.

633. Annaaa (válaszként erre: 630. - Tempest)
2009. szept. 30. 08:40

Elküldöd privátban, hogy mit használsz? Érdekelne!

(Örülök, hogy javulást tapasztalsz, remélem helyrejönnek a problémáid!)

632. Annaaa (válaszként erre: 628. - 5e48d37001)
2009. szept. 30. 08:38

Persze...most nem ilyen végletek miatt írtam..akinek foltokban hiányzik a haja egyértelmű, hogy menjen el dokihoz...

De ilyen hajmosás után jópár szál miatt meg napközben ha hullik teljesen fölösleges!

631. rovely
2009. szept. 29. 20:27
Tempest! Mi az, amivel most próbálkozol? Nagyon örülök a javulásodnak!
630. Tempest (válaszként erre: 624. - Annaaa)
2009. szept. 29. 20:16

Hát az attól függ, hogy mi az oka a hajhullásodnak, ezer meg egy oka lehet, biztos van ami házilag kis odafigyeléssel "magától" helyreáll, de van olyan amihez ez nagyon kevés. Tény hogy nem könnyű megfelelő embert és megfelelő szereket ( külső , belső ) találni a problémára, az is igaz hogy ezek nem olcsó dolgok, és lehet hogy nem elsőre találod meg a neked megfelelőt, ezért lehetnek valóban felesleges köreid anyagilag is meg mindenhogy. Nekem talán sikerült ( sokadszorra ) végre megtalálnom a megfelelő embert a megfelelő szereket, még csak 3 hete alkalmazom az új dolgaimat, de határozottan van javulás végre.

Annak örülök, hogy neked gyorsan helyreállt a dolog, de szinte biztos, hogy az "egyszerűbb" esetek közé tartoztál, és még nem kellett átélned azt a nagyon kétségbeejtő helyzetet, hogy gyakorlatilag a fejed tetején már megkopaszodtál,( nő létedre ) és bármit teszel a hajad csak fogy és fogy, és nem azért mert nem törődsz vele, vagy nem érdekel vagy nem zavar, vagy nem költessz rá.

Az persze nem kétséges , hogy a helyes étrend az fontos, akkor is ha rendben van a hajad, de akik már hosszú-hosszú ideje küzdenek, azok ezen már tényleg régen túl vannak.

A hozzászólást azért köszönjük, minden jól jön ami segíthet.

629. 5e48d37001 (válaszként erre: 621. - A1a1223a33)
2009. szept. 29. 18:51

Szia Nézz be ebbe a fórumba is

[link]

Ami nálatok fiuknál használ az a minoxidil tartalmú hajszesz.De itt bővebben írnak róla.

628. 5e48d37001 (válaszként erre: 624. - Annaaa)
2009. szept. 29. 18:46
Ja mellesleg annyi,hogy akik ebbe a topikba írnak,sajnos nem csak időszakos hajhullással küzdenek,éppen ezért ez a hozzászólás nem valami építő jellegű a számukra:(
627. 5e48d37001 (válaszként erre: 625. - Annaaa)
2009. szept. 29. 18:43
Ha időszakos hajhullásról van szó akkor ok.Lehet kisérlezezgetni otthon is,de ha valaki póthjat vagy parókát kényszerül hordani nő létére vagy "csak" csupán a fejbőre kezd kilátszani akkor az otthoni kisérletezgetés kevés.
2009. szept. 29. 18:27
nekem nem ez volt tapasztalatom...
625. Annaaa
2009. szept. 29. 18:19

Mellesleg..az orvosok a gyógyszergyártók nyomására úgyis a drágább dolgokat írják fel..

Szóval egy kis utánajárással nemcsak olcsón megúszod, de használ is!

❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook