A gyerekkori fitymaszűkületet hogyan kezelik? (tudásbázis)
2 éves a kisfiam!
Nálunk a körzeti gyerekorvos azt mondta fürdés után kicsit mindíg mozgassuk meg a bőrt,olyan 8 hónapos volt,mikor felrántotta Neki a doktornő,jól be is repedt a bőr még vérzett is Neki,aztán 1 évesen küldött minket a sebészetre,mert nem javult!
A sebész azt mondta várjunk két éves koráig és szerinte nem szabad piszkálni,mert berepedhet és a hegesedés miatt még jobban letapadhat!
Most két évesen még mindíg le van neki tapadva!
Elég borzasztó amit írtál!
Szia!
Tesómnak anno huszonévvel ezelőtt műtéttel oldották meg. A beavatkozás nem fáj, mert érzéstelenítve van, vagy altatásban. Szerintem fog tudni menni magától, azt viszont tudom, hogy az utána lévő napok borzalmasan fájdalmasak voltak... :(
Jobbulást a fiadnak! :)
Kisfiam 2 éves és nagyon le van tapadva a fütyije,hétfőn kell vinnem a sebészetre,tudni szeretném mire számítsak!
Hallottam olyat,hogy csak kis bemetszést ejtenek,meg olyat is,hogy szabályosan körülmetélik a gyereket és azt is,hogy az eljárást altatásban végzik!
Első sorban az érdekelne fájdalmas e a beavatkozás és talán hülye kérdés,de tud majd utánna járni a gyerek kényelmesen,vagy inkább szedjük elő és vigyük a babakocsit?
További ajánlott fórumok:
- Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban? - És mi lett belőled?
- Szellemekkel kapcsolatos gyerekkori élményetek volt már?
- Hogyan kezelnétek, ha új párotokról kiderülne, hogy fitymaszűkülete van?
- Hogyan tedd széppé a gyerekkort
- Milyen könyveket tudnátok ajánlani, ami azt boncolgatja, hogy egyes viselkedésformák hogyan vezethetők vissza a gyerekkorra?
- Hogyan alakulhat ki a gyerekkori asztma, mik az árulkodó jelek, mikor lehet arra gyanakodni?