A gonosz mérleg többet mutatott mint gondoltam. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Lehet hogy az enyém is csak saccra mutat valamit, hisz egy 50 éves fürdőszobamérlegről beszélek. Nem is ez a lényeg számomra.
Érezzem magamat könnyűnek, energikusnak, egészségesnek, és ha tükörbe nézek, tetszen a kép.
Jut eszembe: Amikor még problémásnak éreztem a súlyomat, kitaláltam egy versikét a lépteim ritmusához, amit gyaloglás közben mondogattam:
Alakom karcsú, járásom szép, tükörbe nézek, tetszik a kép.
Ami még nagyon tetszik bár nem én találtam ki, a mottóm és amit terjesztek az idősek körében: " A guruló kő nem mohosodik!"
Már nagyon régen vettük a mérlegünket. Digitális és hangosan mondja, hogy hány kiló, aki rááll. Semmit nem tart titokban;)
Tehát, amikor megvettük, akkor azt gondoltuk, hogy ez a jó mérleg. 3 kg-al mutatott többet az előző mérlegünknél. Elhittük neki.
Időközben, több mérlegen mértük magunkat és most rájöttünk, hogy a mérlegünk az undok, mert minden más mérleg 3 kg-al kevesebbet mutat.;)
Na akkor azt használd!🌼
Régen az én mérlegem is "rossz volt". Ma már jól viselkedik. Nem csoda, hisz az én nevelésem.😉
Azt feltételezed hogy Fi. teljesen egészséges és halálra zabálja magát? A tanácsaid csak ebben az esetben nyújtanak segítséget, az összes többiben nem.
Előre látom itt is sortűzként jönnek majd a kéretlen tanácsok, miközben senki nem tudja a hátteret.
További ajánlott fórumok:
- Találd ki mire gondoltam!
- Arra gondoltam, hogy kipróbálom azt, hogy 6 napig nem alszom, szerintetek? (2009.12.28.-a estétől 2010 jan .4-ig.)
- Milyen keresztneveket tartasz a legszebbnek? (Magyarországon anyakönyvezhetőekre gondoltam)
- Úgy gondoltam kerítek egy csajt a fiamnak, de nem tudom...
- Úgy gondoltam hogy műfenyőt veszek, nagyon szépek vannak,...
- Egy gyümölcsnap ma? Neked is undorítóan sokat mutatott ma a mérleg? :S