Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » A gonosz mérleg többet mutatott mint gondoltam. fórum

A gonosz mérleg többet mutatott mint gondoltam. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

14. Panna.33 (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 31. 21:00
Legalább tudod, melyik a barátod. 😀
13. _Berry_ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 31. 20:06
Ezek a mérlegek már csak ilyenek. :) A nadrág/szoknya dereka sokkal megbízhatóbb.
12. 55Judit (válaszként erre: 11. - 80ASIQ)
márc. 31. 15:29
A férmiszármazás nem tudom mit jelent, de tény, ha 100 alá mennél, biztos tovább élnél.
11. 80ASIQ
márc. 31. 14:50
Nekem is mindig többet mutat mint szeretném. Jó lenne 120 kila alá menni, de eddig 123 a legjobb, 138 a legrosszabb. Nem akartam elhinni, nem éreztem. De, hogy miért érdekel ez engem, nem tudom. Idős, 69 éves férmiszármazású előlény vagyok.
10. pinked (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 31. 11:06
ha vigasztal, az enyém is mindig kekeckedik :)
9. 55Judit (válaszként erre: 8. - Channa*)
márc. 31. 11:04

Lehet hogy az enyém is csak saccra mutat valamit, hisz egy 50 éves fürdőszobamérlegről beszélek. Nem is ez a lényeg számomra.

Érezzem magamat könnyűnek, energikusnak, egészségesnek, és ha tükörbe nézek, tetszen a kép.

Jut eszembe: Amikor még problémásnak éreztem a súlyomat, kitaláltam egy versikét a lépteim ritmusához, amit gyaloglás közben mondogattam:

Alakom karcsú, járásom szép, tükörbe nézek, tetszik a kép.

Ami még nagyon tetszik bár nem én találtam ki, a mottóm és amit terjesztek az idősek körében: " A guruló kő nem mohosodik!"

8. Channa* (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 31. 10:49

Már nagyon régen vettük a mérlegünket. Digitális és hangosan mondja, hogy hány kiló, aki rááll. Semmit nem tart titokban;)

Tehát, amikor megvettük, akkor azt gondoltuk, hogy ez a jó mérleg. 3 kg-al mutatott többet az előző mérlegünknél. Elhittük neki.

Időközben, több mérlegen mértük magunkat és most rájöttünk, hogy a mérlegünk az undok, mert minden más mérleg 3 kg-al kevesebbet mutat.;)

7. 55Judit (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 31. 10:41

Na akkor azt használd!🌼

Régen az én mérlegem is "rossz volt". Ma már jól viselkedik. Nem csoda, hisz az én nevelésem.😉

6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Panna.33)
márc. 31. 10:26
Jogos, a másik kevesebbet mutat 3 kilóval :)
5. 55Judit (válaszként erre: 2. - Lolita2112)
márc. 31. 09:29

Azt feltételezed hogy Fi. teljesen egészséges és halálra zabálja magát? A tanácsaid csak ebben az esetben nyújtanak segítséget, az összes többiben nem.

Előre látom itt is sortűzként jönnek majd a kéretlen tanácsok, miközben senki nem tudja a hátteret.

márc. 31. 08:40
ismerjük az érzést
márc. 31. 07:36
Eleg rohadék mérleged van. Én lehet, h9gy egy darabig nem is állnék vele szóba.
márc. 31. 00:21
tegyel ellene!egyel kevesebbet,sokszor,keruld az edesseget,igyal sok vizet es mozogjal!utana biztosan elegedett leszel a merleggel!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook