A férfiakat valóban izgatja a szeretkezés közbeni sivalkodás, vagy csak a nők egy része hiszi ezt?;) (tudásbázis)
Te kis irigy! :))
Próbáld ki egyszer, hogy hangosabb vagy az átlagnál, a Párod imádni fogja! :P
Ha zavar, kérdezd meg tőle, hogy ő is észrevette-e, hogy valaki mennyire visít, már azon gondolkodsz végigjárod a házat nem kell-e segítség neki, netán rosszul van, vagy bántják.
Ha szerencséd van akkor veszi a lapot.
Én szeretem a sivalkodást hallgatni, amit a sirályok művelnek a parton. :)
Amúgy vannak nők, akik úgy gondolják, hogyha már nem olyan jó, legalább hangos legyen.
Micsoda szerencse! :)
Jobb a több, mint a semmi...:D
:DDD
Minden szombaton!???:D
Ez a csajszi visít!
Már felmerült bennem, hogy: "Csak nem Kovi forgat a szomszédban?"
:D
Áhh, már értem a kérdést. :)
Azt lehetet én sem tolerálnám ha valaki tök konkrétan visítana a szomszédomban. :))
:DDD
Neki úgy jó!:DDD
Szerintem a nők nem szoktak sivalkodni..max ha húzzák a hajukat :D
De igen, egy férfinak izgató lehet ha nem korom sötétben és néma csöndben zajlik az együttlét. Jól esik nekik a visszajelzés,hogy jó amit csinálnak. :)
Ehhez viszont nem kell kiabálni. (bár lehet azt is :) )
A kérdésem onnan jött, hogy már rendszeres fültanúja vagyok a szomszédban zajló eseményeknek.
Jó-jó, adjunk hangot annak, ha tetszik ami történik velünk, de a szomszéd csajszi min.20 percig úgy visít, mint akit ölnek.
Ez valóban izgató a férfiak számára, vagy jobban örülnek a halk nyögdécselésnek?:))
?????
Sivalkodás keksz közben!??? :DDD
A hangok igen izgatóak, na de azért nem ordítunk...
További ajánlott fórumok:
- Mi vonzza a férfiakat náluk jóval idősebb nőkhöz?
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Pénzért szeretkezni
- Kihasználom a férfiakat?
- Hol szeretkeztél (szexeltél) utoljára?
- Hogyan lehet meghódítani a bika csillagjegyű férfiakat?