A férfiak lépnek többször félre vagy a nők? (tudásbázis)
A nők inkább félrelépnek, mint a férfiak, erre a meglepő következtetésre jutottak amerikai tudósok, akik egy pszichológiai szaklapban publikálták tanulmányukat. A Die Welt című német újság online változata ismerteti Todd Shackelford és Aaron Goetz cikkét, amely szerint a félrelépés esetén férfi és nő egyaránt "az evolúcióban adott mintákat" követ. A kutatók 5000 párt faggattak ki az Egyesült Államokban szexuális szokásaikról és vágyaikról, és a válaszok alapján azt állítják, hogy a nők a férfiaknál gyakrabban gondolkodnak azon, hogy kihasználják a csábító ajánlatokat, még akkor is, ha csak egy napra utazott el a párjuk.
A természetben ugyanis évmilliók óta érvényes az a törvény, amit a tudomány a "spermiumok háborújának", az öröklési anyag továbbadásáért vívott harcnak nevez. A két amerikai kutató szerint ez a törvény továbbra is érvényesül férfiak és a nők kapcsolataiban. A nők alapvető problémája még mindig az, hogyan szerezzék meg a legerősebb, legokosabb és legvonzóbb férfi spermáját.
Évmilliók alatt az emberek esetében is megmaradt ez az ösztön, ezért a monogámiával szemben a nők ezt követve hajlamosabbak arra, hogy párjukon kívül mással is ágyba bújjanak, írja a tanulmányt idézve a Die Welt című német lap internetes változata.
Combfix?! Alapfeltétel, hogy rábízd az életedet?! ;) Vagy az jó egy idegen ágyban is?
Mi is, meg a pasik is extráket várunk el, mert annyi kapcsolatunk volt, hogy a legjobbat akarjuk... Nem innen fúj a szél?! Nehéz lehorgonyozni igazán.
:D tudod mit olvastam???? :D:D:D
"az pasi meg elég, ha egy farokkal szebb az ördögnél. ;) "
:D jesszus
Ezzel még egy szóval nem mondtam, hogy hiperszuper okosnak kell lennie. Lehet egy pasi nálad butább, de lehet, hogy az okosabb meg idiótább. :-)
Mondom, hogy túl egyszerűen gondolkodsz.
Nem szükséges.
A testi szükségletem nem mindig egyenlő a lelkivel.
Ha csak szerelemből csinálnám, évekbe telne, mire szexelni tudnék.
Addig nem várok. Nem vagyok egy könnyen szerelembe eső típus.
Basszus, matek!
Nyilván nagyjából ugyanannyi! Nemáááá! ;)
1 alkalomra hol érdekel engem?! :D
Nem műveltségi vetélkedőt akarok vele játszani.
További ajánlott fórumok:
- Hetente többször veszel új ruhát, mert jobban érzed magad tőle itt a helyed!
- Mit csinálnál, ha férjhez megy a barátnőd, akiben mostanában többször csalódtál és kijelenti, hogy pénzt kér nászajándékba?
- Melyik az a film/filmek amit sosem unsz meg és többször láttad már?
- Valaki tudja, hogy van-e olyan ápoló szolgálat, ami akár naponta többször is kijön ellátni beteget?
- Miért lépnek félre a férfiak, és miért a nők?
- Rosszul alszom, többször is felébredek éjszaka. Mitől lehet?