A cickafarkfű (a teát annak is előnyös fogyasztani, aki teherbe szeretne esni) (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Szia!
Én a ginseng teáról hallottam,hogy serkenti az ösztrogen termelődést,a cickafarkfűről azt hallotta,hogy javítja a kismedencei szervek vérellátását.
Látod,nekem is az a problémám,hogy nem is tudom biztosan,hogy van-e peteérésem?
Szerintem vegyél ovulációs tesztet,az tuti kimutatja.Én már próbáltam egyet,de az nem volt egyértelműen pozitív.Jövő hónapban megint veszek.
Sziasztok!
Én kb. 6 hónapja iszom a teát, napi 1-2 csészényit. A ciklusom nagyon pontos, előtte is az volt. Babával 2 hónapja próbálkozunk. Az érdekelne, hogy a teherbeesés elősegítéséhez mennyit kell inni kb.? Tudja valaki? Egyéb tipp? Megköszönném!
Szia Elizatbeth!
A legbiztosabb módszer, ha elkezded mérni a hődet.
A ciklus első felében a hő 3-4 tizedfokkal alacsonyabb, ovulációkor egy picit megemelkedik és tüszőrepedéskor pedig lecsökken, utána jön a ciklus második fele, amikor fentebb megy és ez így marad a mensi napjáig vagy az azt megelőző napig, mert akkor le kell esnie. Ha nem esik le, akkor tuti a terhesség!
Csak hüvelyben, popsiban, vagy szájban mért értékek a mérvadók, minden reggel ébredéskor, azonos időben kell mérni. Előtte még az ágyból sem szabad felkelni. Kicsit bonyolultnak tűnik, de egyáltalán nem az!
Sziasztok. Új fórumozó vagyok. A cickafarkfűről már én is sokat olvastam, és én hiszek benne, hogy tényleg jótékony hatása van a teherbeesésre, ezért én ma reggel kezdtem el inni a teát. 24-én leszek termékeny addig biztos fogom inni és utána majd meglátom, hogy mi lesz. Múltkor amikor ittam 2 teát másnapra már feszült a mellem. Azt tudjátok, hogy az ösztrogén termelődését serkenti és ezáltal fejti ki a hatását.
Lenne egy kérdésem: honnan tudja meg egy nő a saját testét figyelve, hogy valóban van-e peteérése vagy sem? Mert ugye, ugyanúgy menstruál csak mondjuk kevesebbet, de abban nincs is termékeny pete és a nő meg csak próbálkozik teherbe esni, de eleve nincs is esélye rá.
Szia.
Nekem is a könnyebb teherbeeséshez ajánlották ezt a kapszulát.Holnap fogom elkezdeni szedni,mert a boltba meg kellett rendelni és holnapra hozzák.Egy kedves ismerösöm ajánlotta akinek azt mondták az orvosok,hogy nem lehet gyereke csak lombikkal.Ő szerinte ennek a kapszulának is köszönhetöen terhes lett nemrégen.Én is szeretnék már régota babát és egy probát megér...szerintem.
Szia!
Én nem ismerem a kapszulát,de neked mire ajánlották,és ki?
Én már próbáltam teázgatni,hátha teherbeesek,de nem sikerült:(
Sziasztok.
Nekem kapszulát ajánlottak.Azt ismeri valaki?
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
További ajánlott fórumok:
- "Le tudlak fogyasztani" - Paul McKenna új módszere
- Használt-e valakinek az alábbiak közül bármelyik?:barátcserje, cickafarkfű, palástfű? Hogyan szedtétek, mikor?
- Kinek hogy alakult az idei áram fogyasztása?
- 40. szülinapra meglepetés partit rendeznék, hogyan tudassam a meghívottakkal, hogy a fogyasztás önköltséges lesz?
- Milyen ételeket érdemes fogyasztani, ha el szeretném kerülni a daganatos betegségeket?
- Egy ismerösöm fekete haját sokkal világosabbra szeretné változtatni! Szerintetek a fekete hajat mennyire előnyös világosítani?