A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
Szerintem semmit nem lehet tenni.
Volt egy angóra cicám, ő a legnagyobb melegben is kifeküdt a napra, annyira bírta a hőséget.
Biztos hogy szenvednek ők is, de hát úgyis azt teszik ami nekik a legjobb.
ez a jó link talán
:)
Engem nagyon szeret a kis drágám mert mindig én vagyok vele:) Meg persze páromat is mert ő is szokta dögönyözni:)
Szóval remélem hogy elég lesz az hogy a gazdikkal lehet és az tuti hogy mindent felfedez majd :D
Aztán ha nem lesz gond akkor 3-4 hetente elvisszünk majd hétvégére amikor megyünk..
Az én lelkem is megnyugszik hogy nem hagytam itt a kis drágámat és neki se lesz rossz nélkülem :)))
A házban szerintem kibírja azt a hétvégét. Az is új lesz, és lesz felfedezni való.
Lényeg, hogy Te is ott leszel.
Nem merem én se kiengedni majd szerintem de ezt majd a helyzet hozza úgyis...:)
Félek nagyon mert ismeretlen a helyzet meg az egész de itt meg nem tudom hagyni mert senki sem figyelne rá............ azt meg nem szeretném,nem is tudnék nyugodtan lenni........
:)
Szerintem az úton nem lesz gond.
A kutyustól megijedhet, de Te tudod. Én nem engedném ki.
ja mármint úgy értettem hogy éjjelre becsuknám az ajtaját hogy ne randalírozzon..de úgyis a mi szobánkban lesz a szobaajtó meg csukva lesz úgyhogy max a fejünkön ugrál majd:D
Igazad van akkor nem tud wczni ha éjjel kell neki...Erre hyrtelen nem is gondoltam:S
Egyébként a többi cica az kinti cica és elég csavargók:S Meg kutyus is van de ő is kint..
Szóval akkor hagyjam a házban inkább ? ne engedjem ki az udvarra vagy felügeylettel szabad?
Egyébként az úton ha wcznie kell akor mi lesz? vagy a macskák visszatartják?
Ha bezárod a hordozóba, akkor pisi-kaka oda?
A kiscicák még sűrűn végzik a dolgukat.
Nem hinném, hogy megőrülne, hiszen teljesen idegen lesz a hely. Hordozó nyitva inkább, mert az lesz a biztonság.
Nem biztos, hogy a nagyobbak örülni fognak a kicsinek, nálam a tanyán voltak télen betévedt cicák, gazdit kellett keresnem Nekik, mert az enyémek bántották Őket.
Jaj majdnem elfelejtettem....
Még csak az első kombinált oltást kapta meg,a héten kapja a 2. kombinált oltását.. Ugye már az első is ad védetttséget? mert ott van 6 macska de ők nincsenek beoltva..
Bár azthiszem jobbha ki egyáltalán nem is engedem.. Szerintetek ki merjem ott engedni a lakásba vagy maradjon végig a házban?
sziasztok.
Na úgytűnik hétvégén menni fogunk a macsekkal a nagy utazásra a nagyszüleimhez:)
Előre félek hogy nehogy rosszul viselje az utazást..
Lenne még pár kérdésem...
Szóval ugye szobatiszta annak ellenére hogy kinti ezzel nem is lesz gond:)
Párom kicsit tart attól hogy a miszobánkban fog aludni a kis rosszcsont és hogy majd kapar meg ugrál meg harapdál meg nem is tudom mitcsinál egész éjjel mert az tény hogy egy igazi rosszcsont.. de ki meg nem zárom sehova,velem kell lennie mert ugyse fogja érteni hogy hol is vagyunk most..és én vagyok a "mamija" :)))
Szerintetek ha becsuknám éjjelre a hordozó ajtaját majd az nagyon drasztikus? mert még bőven elfér benne a kis pöttömke:D vagy mit tudnátok javasolni..??(max 2 éjszaka.)
Köszi hogy írtál.
igen tudom hogy mi a helyzet.. hallottam erről hogy "elfelejtik" regisztrálni...
Mindkét cicámat chippeltettem,a kijáró cicára nem mernék nyakörvet tenni nehogy felakadjon a kerítésen és valami baja legyen.
Ha a chip mellett döntesz utána menj fel az internetes oldalra és nézd meg ,hogy az állatorvos beregisztrálta-e a cicát.Ezt csak ő tudja megtenni mert csak állatorvosok csinálhatják,de sok felelőtlen doki van,berakja a chipet és nem regisztrál.Ezért olvasni annyiszor hogy chipes az állat mégsem tudják beazonosítani.
Makacs kis àllatok az biztos;)
Veszek màsfajtàt holnap:)
Eröltetni úgysem tudod, inkább nem esznek.
Próbálj másfajtát, lehet, hogy valamiért nem szereti.
Az enyéimnél is kísérletezni kellett egy darabig.
Ja és persze junior tàp.
Friskies
Próbàltam beàztatva de ugyse..
Próbàltam azt hogy reggel amikor a legéhesebb oda teszem elé de inkàbb nem evett..
Most azt szoktam hogy a konzervhez rakok tàpot is és összekeverem hogy a levével összekeverem...és hallom hogy ropogtatja de max 2-3 szemet aztàn kivàlogatja a konzervet:@
Lehet, hogy csak kényelmesebb.
Hogy adod Neki, szárazon, vagy beáztatva?
sziasztok
Szerintetek mért van az hogy a cicám nem hajlandó megenni a szàraztàpot?
Csak a konzervet eszi meg..:(
Igen értem.
Rossz ötlet volt ,nem szeretném ha baja lenne...
Akkor inkább a chip szerintem is.
Én nem merek az enyéimre, még bolhaírtó nyakörvet sem tenni, pontosan ezen okok miatt.
Sziasztok
Mi a véleményetek arrol hogy chipet tetetni cicába?
Tiétekben van? Ezen gondolkodom most:)
A másik dolog amiben a tanácsotokat szeretném kérni.. hogy párom szerint kinti macsekra butaság nyakörvet tenni mert akartam rá cimmel,névvel ellátott nyakörvet de azzal érvelt hogy elakad stb és meg is folythatja magát.. El is bizonytalanodtam..
Mi a véleményetek?