A BIBLIA a mai ember szemével nézve (beszélgetés)
"aki minden erkölcsi tartás nélkül kisgyermekek ellen támad"
ezt komolyan kifejthetnéd már bövebben mert ezt is többször vágtad már más fejéhez is és szerintem más sem érti (?)
"Ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel!"
ezen már -ha emlékezetem nem csal-túl vagyunk, most Isten következik, vagy mér következett? hisz eléggé vinnyogtál.
"Össze-vissza ugrálsz kínodban." ismét magadból indulsz ki-kösz, hogy ennyire megmutatod magad.
Ezt a meccset elvesztetted, hisz te magad mutattad be saját magad.
A kővé fagyott szív arra jellemző aki minden erkölcsi tartás nélkül kisgyermekek ellen támad.
Mi közöd van ehez neked?De legfőképpen mi köze van ennek,ahoz,amiről beszélünk?
Tudod,ha nem tudsz értelmes dolgokat írni,akkor ne írj semmit,szerintem.
ha támadásba lendültem volna-az nem ilyen lenne.
Most mondjam, vagy te is tudod: ez sem jött össze.
Komolyan szerintem Te olyan kedves emberke is lehetnél és vagy is más topikokban megmutattad ezt az arcodat is, mért van az ha a vallásodra terelödik a téma olyan ellenségessé és visszataszitová válsz, gyakorolj egy kis önkritikát és meglátod megenged a kövé fagyott szived.
Amugy ha a gyermekeddel valami rossz dolog történt akkor nagyon sajnálom, de ezért ne hibáztass bennünket, mi nem tehetünk arról ami történt....
Ha egy picit megpróbálnád kitisztítani a fejed ,ettől a sok marhaságtól ,amikről beszélsz,akkor ledöbbennél saját magadon.
Bizony ,hogy van benned gyűlölet,nem is kevés,ami párosúl avval,hogy folyton rosszat akarsz embertársaidnak,a szeretet legapróbb jele nélkűl ítélkezel,Istent játszassz,miközben kárörvendően várod ,kivel milyen baj történik,mint Isten büntetése.
Mit szeretnék Én, hogy mi legyen veled?
Támadásba lendültél és ez mindig megmutatja igazi (nem Istenfélő) éned.
Ez számomra azt bizonyítja, hogy labilis vagy, ilyenképp védekezel.
Bort iszol és vizet prédikálsz, de "hogy hited mit ér, arról majd bírád itél".
(nem én)
te csak azt szeretnéd-hogy velem ez legyen-de a látszat,mint mindig-csal.
Tudod: sosem szerettem a szélmalomharcot.Ezért nem rám jellemző ez.
A békesség mely minden értelmet felülhalad, meg van az én szívemben.nem igy az ellenségemnek.
Ezt nem értem.
magyarázd meg kérlek.
Miért is nem a béke mellett kampányolunk?
A világot a háborúk tették tönkre.
A belső háború is romboló lehet, mindkét fél sérülhet. Kinek jó ez? Istennek biztos nem.
Ki, - vagy mi tett téged ennyire tönkre, hogy ilyen keserű lettél és boldogtalan?
A hitbe menekültél, de eltévedtél, és olyan küzdelmekbe taszítod magad, amiben nincs méltóság.
"Aki harcot vet, az harcot arat, és harcban a szív hideg marad"
kiváncsi vagy mi? : )))
ha azt tudnád...., kedvesem