A bal fülére süket (beszélgetés)
Akkor lehet csak születésekor nem lett jól kitisztítva. Meg, ha megfázott, akkor az már rámehetett a fülére is, a nagyobbik fiamnak is mindig ez volt a baja...a fülébe gyűlt be a trutyi. Ha csak egy picit meg van fázva, már akkor nagyot hall.
Porszívózni szoktad az orrát? Az mindenképp jó.
A barátnőm anyukája az egyik fülére teljesen süket, a másik fülében nagyothalló készülékkel hall, de úgy sem tökéletesen (így született). Tanult, sikeres ember, feleség, édesanya, ráadásul nagyon szép, pedig már 70 felé közeleg.
Azért lehet, hogy én megmutatnám egy kiváló fül-orr-gégésznek és elbeszélgetnék vele a dologról. Nagyon jó szívvel és csupa jó tapasztalatokkal tudom ajánlani a SOTE Fej- és Nyaksebészetén dolgozó dr. Noszek Lászlót. Nekem ő vette ki a mandulámat 41 évesen, rajtam kívül csupa kisgyerek volt a kórteremben, akiket műtött. Ő egy kiváló fül-orr-gégész, úgy tudom, az egyik legkiemelkedőbb az egész országban. Sokat van a tv-ben is, talán hallottál is róla. Dolgozik magánrendeléseken is, 8000 körül van az ára és ott nem kell várni egyáltalán, időre megy az ember. Kiváló orvos és egy nagyon aranyos ember :)
Tesóm is 89%ban süket az egyik fülére. Egy pénzintézet vezetője.:)
Soha nem volt hallókészüléke meg semmi. Nyolcadikos korában derült ki.:) Semmi hátrányotok nem származik belőle, ha úgy is van, nyugi.:) Szerencsére két fülünk van.:)
Ez még korántsem biztos!
3 hónapos kora körül kezdhet el mosolyogni. +- néhány hét.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan telnek a mindennapok idős, vak, süket kutyával?
- A férjem egy "szőke nő" - avagy a szerelem nem csak vak, hanem süket is?
- Felemás szemű cicát kapok, tényleg lehetséges az, hogy részlegesen vagy teljesen süket?
- Van itt olyan akinek egy vagy mindkét fülére csökkent a hallása a gyermekének?
- A kisfiam ráesett a fülére. Most piros és eláll, de nagyon. Lehet törés?
- 7 éves kislányom megsüketült az egyik fülére. Szerintetek ez rokkantságnak számít? Jár rá a kiemelt családi pótlék? Érdemes utánajárni?