A 28. ciklusnapon érdemes már tesztet csinálni? (Vagyis a nem várt menstruáció első napján) (tudásbázis)
Szia!
En a 27. napon teszteltem, es pozitiv lett:) Holott nekem nem is 28 napos a ciklusom hanem 35-40. Most vagyok 36 hetes egyebkent. Csinald meg holnap reggel, akkor meg tomenyebb a hcg hormon. Szoritok! :)
Igen,attól félek én is,hogy túl hamar tesztelek,és negatív lesz.:-(
Viszont jó lenne minél hamarabb megtudni a melóm miatt.
Köszike
szia nekem a 25-ös teszt 29.napon két csíkos lett, nem azonnal hupsz ahogy felfutott a csík - ilyen két nap múlva lett a 31.napon a teszt ismétlésénél, de halvány pozi lett 29. napon, igen!
Viszont igen, ilyenkor még nem bizti a nega eredmény, de 2-3nap késés a tuti.
Így van, mert 2 naponta megduplázódik a hCG mennyisége.
A 28. napon érdemes tesztelni annak, akinek 28 napos a ciklusa, tehát Neked is. Bár valakinek már a nemvárt nap előtt pozi lesz a tesztje, de ha esetleg álnega, akkor az ember lánya feleslegesen keseríti el önmagát!
Sok szerencsét! :O) +++++++
További ajánlott fórumok:
- Ez lehet terhesség? Mikor érdemes tesztet csinálni?
- A menstruáció kimaradása után mennyi idővel érdemes terhességi tesztet végezni?
- Mikor érdemes terhességi tesztet csinálni?
- 5 napja késik a menstruációm és 2 tesztet csináltam már de mind a kettő negatív lett :( Reménykedhetek még?
- Rendszertelen ciklusom van, ezért vettem ovulációs tesztet. Szerintetek a menstruáció hanyadik napjától kezdjem a tesztet használni?
- Csináljak tesztet? Vagy ez ilyen menstruáció volt?