A 28. ciklusnapon érdemes már tesztet csinálni? (Vagyis a nem várt menstruáció első napján) (tudásbázis)
Jó igazad van! De akkor se tudom megoldani:( Tök egyedül vagyok reggeltől estig. Tényleg csak annyi időm van pihenni, míg alszik a lányom.
Hogy csinálod, hogy ilyen jó a vérképed? Nekem mindig volt benne egy csomó csillag.
De ha nem mondaná mindenki ezerszer h pihenni kell, vagy pl. a dokid csak azt mondaná, h nyugi, nem lesz, gond, akkor még ennyit sem pihennél mint most, és akkor megduplázódna az esélye annak, h gond lesz. nekünk az a dolgunk h felhívjuk a figyelmet a veszélyekre, mert ha nem tesszük akkor a végén az lesz h miért nem mondta...
pénteken voltam dokinál, minden eredményem tökéletes. féltem a vérképtől, h 30 hetesen már biztos vacak lesz de még most is jobb mint terhesség előtt :))
Sziasztok!
Ma nagyon hányingerem van, nem panaszként mondom ám, de azért mégse olyan jó.
Hogy vagytok?
Hogy telik a hétvége?
Igen voltam, de UH-t nem csinált, mert késett 1,5 órát és nagyon sokan voltunk:( Azt mondta ne izguljak,majd szépen felszívódik, de azért pihenjek! Na ettől a falra mászok! Hogy tudnék pihenni egy mindjárt 11 hónapos gyerek mellett? Mindegy, 26-án megyek a 12 hetes genetikai UH-ra, ott majd a doki úgyis megnézi, hogy mi a helyzet.
Jobban vagytok már? Én még nem...:(
Hát lányok csatlakozom hozzátok a megfázottak táborához. :(
Ti hogy vagytok?
Nem szoktam amúgy gyakran méregetni,csak tegnap éreztem,hogy valami nem stimmel,ezért vettem elő a lázmérőt!
Kismama nadrág? Az nekem is kell! Vagyis tervezem,hogy veszek,mert a mostani nadrágjaim már nem igazán kényelmesek,nyomják a hasam,ilyenek. Mostanság csak melegítőben kényelmes.
Vagyok, csak tegnap dolgozni voltam, de mostmár többet nem megyek!!! :)))
ma meg délelőtt hatalmas túrán voltunk a férjemmel, tervezzük a babaszobát, meg vastag kismamanadrágot kellett vennem, hát nem egyszerű... de megvan.
jól vagyok, a torokfájástól megszabadultam.
a hődet tényleg ne mérd mert a bodza miután izzasztó egy kicsit megemeli a hőmérsékleted, így pusztulnak az átkozott vírusok.
engem is azzal vigasztaltak az elején mikor odavoltam a hányástól, h ne aggódjak, ha ez elmúlik majd jön más kín... de egyébként az első trimeszterhez képest ez a kis derékfájás semmiség. én csak oldalt tudok feküdni ill ha háton akkor van egy jó kis magvaspárnám azt teszem a derekam alá h megtámassza.
Ne méregesd a hődet, én egyszer sem mértem meg. Meg szerintem a teáktól is kimelegszel ám. Én legalábbis izzadok, mint a ló:)
Na az orr fújást ne is emlegesd:) Tegnap voltam terhesgondozáson és ki kellett mennem orrot fújni, mert ciki lett volna a sok kismama előtt:D
Remélem most már mindketten hamar meggyógyulunk!
Zani merre jársz? Hogy vagy?
Tegnap előtt jobban voltam,tegnap ittam a hársfa és bodza teából,erre megint hőemelkedésem volt. ? Most akkor mi van? Már nem értem.
Bár valamennyire hatott,mert elindult a váladékozás,nem győzöm fújni az orrom.:-)
Elvileg a gyömbértea jó a hányinger ellen. Én tavaly ittam egy párszor, de nem jött be. Meg a szénsavas is jót tud tenni a gyomorral.
Hogy mi lesz később?:) Reméljük nem fog nagyon fájni, nekem nem csak a derekam, hanem a hátam is marhára fájt. Se ülni, se feküdni nem volt jó.
Jaa én nem hányok szerencsére, csak az inger van meg:)
De igazából semmi nem esik jól.
Nem baj, legalább tudom, hogy minden rendben.
ezt meg kell osztanom veletek: a férjem annyira édesen produkálja a terhességi tüneteket :))
kezdetben csak nagyon kívánós volt, olyanokat eszik amivel korábban ki lehetett volna kergetni a világból, most meg viszket a hasa meg mellbimbója :)))
fúú a hányós időszak, akkor úgy tűnt sosem ér véget, minden másnap bőgtem. most meg már olyan távolinak tűnik...
és is azzal próbáltam túlélni az első 12 hetet h legalább tutira beágyazódott és nagyon erősen kapaszkodik. és minden kismamit ezzel vigasztalok. amúgy ha adhatok ötleteket: nekem a hideg tejtermékek és a hűtött banán egy időre rendezte a gyomrom. meg ugye a tápanyagtartalma is jelentős. én akkoriban nem nagyon tudtam enni semmit. most is úgy ennék de most meg a cukor miatt a banán tiltólistás.
Te szegény, jobbulást!
Az én párom is jó sokáig dolgozik:(
Ti merre laktok?
Én se javulok igazán, de majd csak túl leszek rajta!
Most viszont annak nagyon örülök, hogy iszonyat hányingerem van!:)
Annyira unatkozok!!!! férjem is persze este 8-ig dolgozik... az idő szutykos, így a kertben se tudok tevékenykedni... megőrülök.
nekem is beköszöntött tegnap délután a torokfájás... lehet h a laborban nyaltam be valami vírust, mert reggel még semmi bajom nem volt.
További ajánlott fórumok:
- Ez lehet terhesség? Mikor érdemes tesztet csinálni?
- A menstruáció kimaradása után mennyi idővel érdemes terhességi tesztet végezni?
- Mikor érdemes terhességi tesztet csinálni?
- 5 napja késik a menstruációm és 2 tesztet csináltam már de mind a kettő negatív lett :( Reménykedhetek még?
- Rendszertelen ciklusom van, ezért vettem ovulációs tesztet. Szerintetek a menstruáció hanyadik napjától kezdjem a tesztet használni?
- Csináljak tesztet? Vagy ez ilyen menstruáció volt?