90 napos jan. 2-án? (beszélgetés)
Nekem a rizottó (hús nélkül, borsóval, répával) 12-re van betervezve, már alig várom, nagyon szeretem!
Jó étvágyat az ebédhez. :)
Én sem szoktam ilyet venni. :)
Már készül a zöldséges rizs. Nyami!:)
Andi, a te ebéded is jól hangzik. Hát még a vacsi. :D
Szép napot!
Milyen jó, hogy még ma is látni itt újakat. :)
A mai ebédem sült krumpli lesz, gondolom káposztát is eszem majd hozzá, vacsira pedig pattogatott kukorica, persze mindkettő mértékkel. Olyan fantasztikus, hogy ilyen finomságokról sem kell lemondanom. :)
Rien, sajnos én nem tudom, csak egy fajta tejet szoktunk venni.
Sziasztok!
Hihetetlen! Hát nem bírtam ki, hogy ne álljak rá a mérlegre. Tegnapi súlyom: 69,1; mai: 68,5. Na persze ez biztos csak víz, de akkor is belelkesedtem!!!
HAJRÁ CSAJOK!!!
Bora, én csináltam a Norbit, amit te is írsz, hogy no liszt no cukor. Azzal is lement rólam 4 kg, de 4 hónap alatt, úgyhogy én azért csinálom most ezt és ha sikerül akkor azzal fogok majd szinten tartani, mert ugye az nem diéta, hanem életmód. ;)
Kitartás mindenkinek!!!
Szia!
köszönöm szépen! Az a baj, hogy a 69 kilómmal, nem kapok magamra nadrágot, mert az a 6 kiló fölösleg, ami rajtam van konkrétan a derekamon és a hasamon van.
Úgy döntöttem, hogy maradok a liszt és cukor nélküli diéta mellett, mert most van egy kolléganőm, aki szintén tegnap kezdett diétázni és így. Tök jól esnek a szavaitok, de így hogy van valaki aki konkrétan itt van mellettem, az nagyon sokat segít.
Tornázom minden nap, általában napi 20 percet, hétvégén egyszer negyven percet és szerdánként el fogok járni egy egy órás aerobikra. Gondolom, hogy így szép lassan, de lemegy előbb utóbb. Ma vettem szűztea kapszulát is, mert egyik barátnőmnek segített a fogyásban. Nekem két barátnőm is így fogyott le és nem jöttek vissza a kilók. Bár személyesen is ismerek több olyan embert, akiknek bejött a 90 napos és sikeresen tartják a súlyukat.
Azért én is maradok itt, ha kellenek biztató szavak számíthattok rám és azért még én is fogom vezetni a naplót, hogy mikor hány kiló vagyok. Két hetente fogok méreckedni, hogy ne legyen minden reggel a mérleg nagy csalódás.
Sok sikert mindenkinek.
Azért nem fogok eltűnni,
üdv
Bora
Sziaszok!
Én is jan. 2.-tól kezdtem el a 90 napos diétát, örülök, hogy rátok találtam. Próbáltam visszaolvasgatni, nagyon jókat írtok. A második terhességem alatt felgyűlt kilóktól szeretnék megszabadulni, egy ideje nem is szopizunk, így most semmi kifogás nincs, belevágtam. Az ünnepek alatt felgyűlt kilókkal együtt 66 kg a jelenlegi súlyom. Kívánt álomsúly 52-54 kg, úgy hogy van mit leadnom.
Az elmúlt két napban tornáztam is 30-40 percet, akkor jó is esett, de most olyan izomlázam van, hogy lehet ma kihagyom. Ti mit tornáztok?
És még azt szeretném kérdezni, hogy a kukoricadarából főzött puliszka keményítő? Lehet írja valahol csak elkerülte a figyelmemet, vannak dolgok amiket nem tudok még erről a diétáról.
Kitartást kívánok mindenkinek.
Képzeljétek, tegnap kezdtem el a90 napost csak sajnos nem tudtam megmérni magam. Így kénytelen voltam a vasárnapi mérésből kiindulni, ahhoz 0,8 kg-mal vagyok kevesebb:) Na a mait feljegyzem, és ez lesz a hivatalos 1. mérés:)
Sima húslevest kell csinálni fehérje napra, vagy jó a zöldséglevesnek a leve?
Szép napot és kitartást a mai naphoz!!
Igen,1 tányérnyi,de nem mindegy hogy mekkora az a tányér:)
Én most a kisebb mélytányéromat fogom használni.
Éppen nemrég írtam hozzá a paprikás krumplit a keményítős receptlistához. :D El sem hiszem, hogy eddig nem jutott az eszembe!
Egyébként az ilyen leveses dolgokból egy tányérnyi az adag? Vagy ezt hogyan kell mérni?
Szia!
Hány kg-s fogyás a kitűzött cél?
Örülök,hogy növekszik a csapat.
Találtam egy könyvben olyan krumplifőzeléket, amibe nem kell tej, és csak 2 dkg liszt szükséges. Ez mehet? Semmi olyan nincs benne, ami aznapra nem lenne jó.
Volt már dolgotok pesto szósszal? Milyen?
Sziasztok!
jaj de jó, hogy megtaláltam a fórumot :) én (is) ma kezdtem el a 90 napos fogyókúrát, csak gondoltam beköszönök Nektek, szerintem minden nap, ha tudok feljövök olyan jókat írtok és ez hosszú távon sok erőt fog adni!:)
mindenkinek kitartást!