90 napos diéta 2012. január 1-től (beszélgetés)
Köszi!
Hát ha nem hát nem, kitartok valahogy, vagy legalábbis igyekszem. Az az igazság, hogy eddig még nem sikerült víznapot végig csinálnom, igaz, csak kétszer próbáltam. Na majd kiderül.
Elvileg nem :( sajnos, szerintem inkább egy kis leveslét igyál, ha már muszáj, meg meleg teát egész nap ihatod, mert az telíti a gyomrot...
Sziasztok!
Holnap gyümölcs nap, és aztán tartok egy víz napot, az elsőt , mióta elkezdtem a diétát.
Kérdésem az lenne, hogy víz napon szabad-e paradicsom levet és gyümölcs leveket inni? Persze cukor nélkül ... esetleg házi facsart narancslevet?
Úgy érzem nem nagyon haladok, ezért csinálom most a víz napot.
úúú holnap én is palacsintát akarok ebédelni!!! :)
azt olvastam ma h ha pl eloszor a hasamra szedtem fel a plusz kilokat, majd a csipomre, mellemre, combomra, karomra... akkor forditott sorrendben fog leolvadni. akkor en nekem legutoljara fog csak eltunni a pocakom??? :((
kaptam nagyon finom illatu toltott kaposztat. ugye holnap, feherje napon ehetek azt? mar uugy kivanom! de ma csak alma :)
Örülök neki,hogy jó tippet adtam.....A családot még meglepem palacsintával is amiből én majd holnap eszem!:)))))
Köszi az ötletet én is bablevest főzök :-)))))
Jó reggelt! Nekem is ma keményítő napom van. Azt hiszem, hogy összeszedek mindenféle zöldségfélét amit csak találok itthon és megfőzöm főzeléknek. Én búzaliszt helyett kukoricaliszttel szoktam besűrűsíteni.
Jó reggelt nektek!Nekem ma keményítő napon van,zöldséges bablevest fogok főzni azt szereti a családom is és nekem is jó lesz,ráadásul laktató,mert jól felfúj mindenféle hüvelyes!Még jó sűrűre főzöm majd!:)Legyen szép napotok,majd mlg jövök!:)
én is ezt csináltam pár napja, ch helyett gyümölcs és a rendes gyümölcsnap helyett meg vizet tartottam, szerintem ez egy kicsit beindítja a dolgot az elkeseredés után :)
holnap keményítő és a szokásos krumpli zöldségekkel lesz a menü azt hiszem :)
Sziasztok!
Ma keményítő napom volt.Megfőztem életem első sárgaborsó főzelékét,hát nem lesz a kedvencem.Elsóztam.Azért megettem.Viszont jó laktató volt.Talán annyira nem volt rossz,mert a kislányom is behamizta(bár Ő mindent megeszik :D ).
Holnap ch nap.Már úgy vágyom egy kis pizzára:),meguntam a paradicsomos tésztát.
nekem ma fehérje volt és ettem reggelire rántottát, az ebéd egy forrócsoki volt a vacsi pedig egy fehérejutmix az edzés után amit kaptam :)
szerintem a lila kaposzta salatanak szamit, en barmelyik napon ennem mertekkel (kiveve a gyumi-nap)
Ma CH napom volt, es mivel ha lehet kerulnem a feher lisztet, igy 4 gomboc rizst ettem delre mexikoi salival, este meg 1 almat. Holnap gyumi nap lesz :S Nehez lesz, rem kibirom! De olyan jo konnyebbnek erezni magam! Ugyh a cel erdekeben kitartok, mert akarom! Hajra lanyok, vegre mi is csinosak leszunk :D
semmi gáz nem lesz nyugi :-)))
Nem tudom azt inkább szerintem keményítőnapon egyed mondjuk én ma (fehérjenap)a tojásrántottámaz párolt lilakáposztával ettem az baj????
Persze hogy sikerülni fog hiszen itt vagyunk egymásnak :-))))A kesudió gyüminapon megengedett meg a mogyoró is persze nem túl sok
Kitartást neked puszi
Szia Panka! Nekem is gyümölcs napom van, már nagyon kóválygok:) De bicajoztam is és most megyek pihizni:) Kitartás! Már nem sok van hátra a napból!!!!
Meg van, aki tesz bele füstölt husit, attól még finomabb az íze. De megenni most nem ajánlatos:)
Mérlegeltem....mintha visszajött volna 1 kiló :O Anya szerint szemmel láthatóan vékonyabb vagyok, csak a kondi miatt a zsírom átalakul izommá, és ugye a zsír nehezebb mint az izom...Nem akarom feladni, úgyhogy azt hiszem mérleg helyett inkább centizek....hátha úgy látható a változás...most nagyon elkeseredtem úgyhogy ch napot kihagyom helyette gyümölcs lesz :/
Üdv.
Biztatásra várok, mert tészta napon nagyon elszabadult velem a hév. Húú, de szépen fogalmaztam. Szóval ettem mindent, meg ch-t is. Ma gyümölcs nap van, ki kell birnom, úgyhogy kiabál a gyomrom. Így bizti nem fogyok, nem is merek méretkezni. Üdv.mindenkinek. Panka
én 2ből csináltam tettem bele pár kocka sonkát, meg egy kis szarvas kolbászt is :) párom anyukájáék hozták tegnap és meg kellett kóstolnom, mellé paradicsom és jégsali, tejföl és sajt. a felét eltettem ebédre
Nekem is fehérjenapom van.Jól összekeveredtünk itt mindannyian..:-)))
Nekem is rántotta az ebédem.Tettem bele pritamin paprika darabokat,paradicsomot és újhagymát és egy kissebb főtt csirkecombot a családom pörköljéből.Ti hány tojásból készítitek?Én 4-ből csináltam és hagytam egy kevesett vacsira is belőle.
:) Hát igen, ez aztán az embetpróbáló, aki szakácsként dolgozik ;) Gratulálok!
Én azt mondtam magamnak, hogyha kibirok egy gyümölcsnapot bűnözés nélkül, akkor a többi napon is eskü hogy nem fogok :D :D Hát tegnap kibirtam, úgyhogy ma halat eszek valami salival, estére pedig rántottát :)
Szép napot mindenkinek! :)
Jó reggelt mindenkinek!
Keményítő nap, már fől a sárgaborsó főzelék, benne burgonyával, teljesen liszt nélkül. Reggeli két mandarin +1 körte, és tea cukor nélkül.
Eddig 3kgt adtam le, de az az érzésem, hogy a következő 5-6 sokkal nehezebb lesz... de nagyon elszánt vagyok, aztán meglátjuk.
Szép napot mindenkinek és kitartás!
reggel megmértem magam és -3.8kgnált tartot, persze ez egyelőre semmit nem jelent mert még 2kgot kell fogynom ahhot hogy elérjem a kb általános súlyomat és akkor kezdődhet az igazi fogyókúra :)
De ugyik vagytok mindannyian!!! (most olvasok vissza......)
Mindenkinek kitartast es sok-sok minusz kilot kivanok :-)
Szekelykaposztat feherje napon mondjuk csirkevel/sovany marhahussal elkeszitve lehet enni? Mostanaban ezt kivannam, csak a kaposzta miatt gondolkodom, hogy az nem kemenyito-e esetleg ha az is, elmegy-e ilyen kombinacioban? Szerintetek???
Nagyon jó gratulálok!Ne akarj többet!Egészséged miatt,ne fogyj hirtelen....sztem!:)
További ajánlott fórumok: