90 napos diéta 2012. január 1-től (beszélgetés)
nekem a mai napi gyümölcsnap elég szenvedés, a multkorit olyan jól bírtam, most meg csak kínlódok :S
Köszönöm! Ez életem első fogyókúrája! És nem szeretnék csalódni, így kitartok! Minden pici eredménynek nagyon-nagyon örülök!!
Nekem ez volt az első gyümi napom,de nagyon jól bírtam, rosszabbra gondoltam...:)reggel megittam 3db grapefruit levét,ebédre ettem két körtéből főztem kompótot szegfűszeggel és fahéjjal,uzsira egy kompotos tál gyümisalit vacsira pedig ananászt fogok,de lehet gyümisalit,Én is ettem mogyorót 6dkg-át,annyit lehet?Vagy sok volt???
Sziasztok! 9-én kezdtem és fogytam 2. 4 kg/2. 7 kg-ot!!!!!:DD
(attól függ, hová teszem a mérleget, de ez a 3deka ide-oda, mindegy, hogy melyik az igazság, mindkettőnek nagyon örülök!!!!)
gartulálok mindenkinek aki túlélt újabb víz és gyüminapot :) én holnap reggel mérlegelek! :)
ma nekem is gyüminap van, de kevésbé bírom jól, az előbb edtem egy banánt meg mogyóró is ettem ma.
d.e ettem egy fél mangót, meggyet és banánt
én amikor csináltam brokkolikrémlevest, akkor saját magával sűrítettem, nekem a keményítő egyébként bejött, ha tehetem nem használok lisztet.
1-2 kanál mehet szerintem is de krumplival is süríthetsz :-)
Én pl főztem zöldbab főzeléket raktam bele krumplit és megvártam míg szétföl utánna csináltam rá fokhagymás rántást liszt nélkül nagyon finom volt
Igen van a tarsojomban :-)mind a 4 napra küldöm a linket nagyon jó :-)
Privibe küldöm mert így nem engedi :-)
Itt találsz nagyon tuti recepteket Ja és itt is van a hoxán pl a bórsópörkölt receptjét is én raktam föl :-)
Sok sikert puszi
Te szegény,nem irigyellek,mi minden évben benyeljük és a fiammal már kórházban is jártunk emiatt:( Nekünk ott azt mondták reszelt alma,mert az lehozza a bélfalakra lerakódott bacikat,főtt sós krumpli, főtt sárga répa,kétszersült...rizs......és sok folyadék...mindezt csak csínnyán,mert ha hirtelen kezded el visszaeshetsz!:( És mindenképp egyél valami probiotikumot...Jobbulást!!!
Szia!
Az a pici liszt, (durum) ami ilyenkor belekerül a főzelékbe, szerintem elmegy. A héten volt sárgaborsó főzelék, krumpli főzelék (tejföl nélkül). Ez részemről megengedett. Nem szoktam keményítőzni, liszttel dolgozom. Mi a többiek véleménye? Panka
Sziasztok! Hú csajok, olyan gyengének érzem magam, sikerűlt a nagyobbik lányomtól bekapni egy jó kis hasmenős hányásos vírust. Ma már egy kicsit jobban vagyok. Tegnap és ma is eddig nem ettem semmit csak ittam egész nap a teát. Szerintetek ma mit ehetnék ami nem megterhelő ilyenkor a gyomornak?
Ez ám a jó fogyókúra.
Főzz olyan főzeléket amihez nem kell tejföl,pl sárgaborsó én ezen az elven megenném a lencsét is,tejföl nélkül.....paradicsomos káposzta....szóljatok ha rosszat mondok???!!!Liszt helyett lehet használni szerintetek az ételsűrítőt???Nem a "kék csibe" hanem a másik cég terméke!:)
Nem sokat irok a forumba, de mindig olvasom es veletek vagyok. Tegnap volt a gyumolcs napom,ma reggel merlegeles, de sajnos nem sok ment le, csak 30 dkg. A mai napom feherje, fasirtot csinalok ebedre zsemle nelkul, hat kivancsi leszek hogy sikerul.
Kemenyito napra csinalt mar valaki fozeleket? Mit tettetek bele, mert ugye tejfolt, es lisztet nem lehet. Igaz en a liszt helyet amugy is etkezesi kemenyitot hasznalok.
Igen értem mit akarsz mondani:-) Keményítő napra van pár recepted? Az aldiban szoktam venni mirelit grillzöldséget és azt szoktam enni, de egy idő után már nagyon uncsi.Jó lenne valami újdonság.
Szia!Üdv a klubban.....sok sikert!:)Nekem ma van az első gyüminapom és péntek 13-a van,ráadásul nagyon náthásan ébredtem...:(
Köszi:)!
Tudom,hogy lehet, csak úgy érzem kicsit túlzás volt ennyit.Na mindegy,már megettem:).Sokkal könnyebb volt így a gyüminap.Az elsőn azt hittem éhen halok,akkor csak gyümiket ettem.
Ne aggódj, azt lehet enni gyümi napon:)
Sziasztok!
Olyan jó olvasgatni Titeket:)!Nem gondoltam volna magamról, hogy 2-3 napnál tovább tudom ezt csinálni,de így sokkal könnyebb.Köszönöm Nektek!
Ma gyümi napom volt(van).A gyümik mellett sajna a nap folyamán megettem még 10dkg sós mogyit is:(.
Már nagyon várom a holnapot,végre ehetek valami jót!
Ja és holnap veszek a mérlegbe elemet:).Mindenkinek szép estét és olvadó zsírpárnákat!
szia Drága Panka neked is szép estét Puszi :-):-)
Hali ecus! szép estét neked! Panka
ha nagyon meg akarjuk nézni akkor a sajtban meg a tejszínben is van bőven szénhidrát nézdcsak meg hogy mi van írva a dobozára ezért mondom hogy sajna nem lehet elkerülni
De attol még nagyon fini lehet és fehérjenapra való,de azért van benne szénhidrát
Én az első 90 naposom alatt halottam valakitöl hogy minden tartalmaz valamennyi szénhidrátot csak ebben a diétában azt kell nézni hogy több legyen benne a zöldség mind a szénhidrár pl egy zöldség napon (nem tudom érted e mit akarok mondani) :-)
Üdv. a klubban sister! ;) A vizsgaidőszak biztosan rádob majd egy lapáttal az eredmény eléréshez ;) Kitartás és ha fel akarnád adni, csak nézz fel ide, nekem mindig erőt ad! :)
Sziasztok, en is csatlakoznek hozzatok! Januar 7-tol kezdtem es nagyon hatarozott vagyok. Eddig minden siman, konnyen ment, ahhoz kepest, h ez eletem elso fogyokuraja. 20 kilotol szeretnek megszabadulni. Almom, h ferjem szulinapjara (aprilis) elerem a szamomra tokeletes sulyt: 60 kg-ot. A batoritasotokra, tamogatasotokra szuksegem van, m vizsgaidoszak kovetkezik, utolso eves vagyok az egyetemen es tuti nehez lesz, de akarom!
Vége ismét egy napnak!:)))Holnap gyüminap,én is csavargást terveztem délelőtt és délután meg pletyka party barátnőmmel!!!Vacsira csináltam paradicsomos(+oregáno,bazsalikom,fokhagyma és vöröshagyma krém) spagettit,olyan sikere volt,hogy mind a két gyerekem megette a maradék mákos tésztámat délről és utána még kértek a spagettiből is!!!!Legyen szép estétek,jó éjt!:D
Fehérje napon pl. legtöbbször sajtos tejszínes csirkemellet eszek, ebbe semmi szénhidrát és nagyon finom. Panírozott dolgokat nem lehet enni. Mióta túl vagyok az első 90naposon azóta nem is bírja a gyomrom. Amúgy ezt a sajtos tejszínes húsit még fokhagymával meglehet bolondítani, akkor még jobb. Hozzá vagy karikára vágott sült cukkinit vagy salit eszek.
Igen de ezért raktam bele 1 tojást és javarészt karfiolból áll.Olyan ételt nem tudsz enni amiben csak fehérje van és nincs szénhidrát mindenben van :-)
További ajánlott fórumok: