90 napos diéta 2012. január 1-től (beszélgetés)
Köszi!:) Most jutottam ide és mára már lemaradtam róla, de a köv. keményítő napra bepróbálkozom vele:)
Személyenként ? karalábét számoljak?
Sziasztok!
A karalábé főzelék nagyon egyszerű. Felkockázod a nyers karalábét. Csinálsz egy világos vajas rántást, rádobod a karalábét, felöntöd, de csak éppen hogy ellepje a víz. Só, pici bors. MIkor félig megfőtt rádobod a petrust, készre főzöd. Ha kell még sűríteni akkor tejfölös habarást teszel rá, ha nem kell már sűríteni, akkor simán csak a tejfölt teszed bele. Ennyi:) Szerintem csináld meg, nem fogod megbánni :)
Szia! Gratulálok! Ügyes vagy!!!
Igen, szerintem mindenkinek van ilyen határkő, amit nehéz átugrani, nekem először a 90 volt, aztán a 80 most a 75 volt, de sikerült!!!és ez a lényeg!Igaz, hogy nekem csak 10 dekával van alatta, de alatta van!:DD Nagyon jó érzés, mert ilyenkor az ember egy picit fellélegzik, hogy jó úton jár:D
csak így tovább!!:)
Van itthon Béres Actival max, most vettem be, szerintem is a tavaszi vitaminhiány az oka:)
Ma eddig minden ok!:)) Azon túl, hogy állva tudnék aludni:D
Nekem ma keményítő napom van és tökfőzeléket főztem sertéspörkölttel. Nekem csak szaft lesz:)Na, ez is egy olyan főzelék, amit csak akkor eszem meg, ha én főzöm:)))Lehet, hogy válogatós vagyok?
Mindenkinek további szép napot!
Sziasztok!
Mindenkinek szép jó reggelt. Nekem most nagyon szép mert előbb álltam mérlegre és 79.2kg-ot mutatott. Eddig ez a legkevesebb Juhéééééééééééééééééé. Végre 80alatt vok. Megérte nem enni 5után és betartani a tegnapi gyümi napot. Ja és persze a napi 1,5-2liter citromos víz is gondolom hozzásegített. Na megyek konditerembe aztán meg dolgozni. További szép napot mindenkinek.
Sziasztok! Túl vagyok a bicajozáson. Nem tudom miért de valahogy nagyon fáradékony vagyok. Vagy lustulok vagy vitaminhiány:( Mint akit kimostak!
Na, megyek aludni, mindenkinek jó éjt és szép álmokat! Szokták mondani: szép álmokat, rózsás csókokat!:))))
Sziasztok!
Gyulán már mi is voltunk, és nagyon tetszett, és a vár melletti sörözőben is jártunk, a kedvencemet ittam: meggysört :))
Sziasztok!
Eddig jól haladok, 1banán, 1,5körte, 1narancs és egy kis mogyoró. 1,5l víz. Úgy tervezem ma már nem is eszek többet, pedig baromi éhes vok.
Este még jelentkezem:-)
Sziasztok!Szép napot mindenkinek!
Így utólag el merem mondani, tegnap víznapot tartottam:) Nem mertem mondani, mert ahányszor megtettem, mindig el is rontottam. Úgy voltam vele, ha sikerül, akkor siker:)
Ez most tényleg csak víz volt! Citromos víz és almaecetes víz.Durván 4 l. (jól átöblített)
Sura, gondolok rád! Szorítok neked!
Hellgirl, a zöldborsót én csak levesnek meg rizi-bizinek szeretem:)
Bummelka, jó lesz nektek!:) Merre felé mentek?
További szép napot!
Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek. A tegnapi nap vizonylag jól telt és sikerült 5 után már nem enni semmit. Így megint korgó hassal feküdtem le és így i keltem. :-) Ma gyüminapom van, remélem ügyes leszek. Szorítsatok nekem.MIndenkinek szép napot.
Hát én simán tejfölösen csinálom a karalábé főzeléket, a jó sok friss petrezselyem a titka. Bár én a karalábét mindenféleképpen imádom, levesbe, töltve, nyersen ...
Viszont a zöldborsó főzelékkel ki lehetne kergetni a világból is :)))
Nemrég jöttem zumbáról, nagyon jó volt, csak most már tartni kell magam ahhoz hogy ne egyek semmit sem lefekvésig .
jó éjt mindenkinek.
Szép álmokat :)
Sziasztok!
Hellgirl, minden elismerésem a karalábé főzelékért!!! Bocsi, de azt hiszem nincs az a pénz, hogy megegyem:DDD Biztosan van neked is ilyen negatív kedvenced, hát az egyik nekem ez:)))Viszont a spenótot szeretem, alig várom, hogy szezonja legyen!:) Bár, lehet, hogy te nagyon finoman tudod elkészíteni a karalábét is:)
Megyek bicajozni! Még benézek!
Jó reggelt, sziasztok!
Tök jó dolgokat olvasgatok vissza, nagyon örülök, hogy mindenki eléri lassan a sikereket, amiket kitűz maga elé.
Zsebibabus : nekem is pont az volt az indokom ami neked, hogy a 90 napos mellett döntöttem, és nem bántam meg.
nemiani: kívánom neked, hogy találd meg az utat, amit követni tudsz és legyél rajta nagyon sikeres, de remélem azért nem fogsz eltűnni, nagyon szeretnénk tudni, hogy hogy haladsz... úgyhogy tessék szépen visszajárni ide . mi mindig szeretettel várunk ...
bummelka, tök jó, hogy kibírod az 5 után nem evést, nagyon sokat számít, sokkal hatékonyabb a diéta így. Gratula :)
én ma karalábéfőzeléket főzök sült virslivel, persze én nem eszek hozzá kenyeret . és este zumba .. már alig várom :)
hajrá csajok, szép napot mindenkinek