Főoldal » Klubok » 90 napos 2011 jan. 3-tól klub

90 napos 2011 jan. 3-tól (nyílt klub)

Ezt a klubot mindenki olvashatja, de csak a klubtagok írhatnak bele.

Szeretnék csatlakozni ehhez a klubhoz!

❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯
2011. jan. 24. 07:45

Micike köszi ezt a sok finomságot, lehet belőle válogatni és nagyon változatos.

Remélem mindenkinek vidáman indul a nap, már a 21. , hajrá lányok egységben az erő!

Ügyeskedjetek, most vár a munka, ma még jelentkezem.

2011. jan. 24. 05:22
Jó reggelt mindenkinek! Mindjárt indulok dolgozni. Ma gyümölcsnapom van. Később még jelentkezem, most már mennem kell öltözni.
2011. jan. 23. 21:16

Burgonyás falatok


HV: 3o dkg kisebb burgonya, 3 paradicsom, fél kigyóuborka, mustár, so


A burgonyát sütőben héjában megsütjük. amikor megpuhult, megtisztitjuk, félbevágjuk. A paradicsomot és az uborkát felkarikázzuk. Egy-egy darab burgonyára egy-egy szelet paradicsomot és uborkát teszünk, sóval és mustárral izesitjük, fogyasztásig pálcikákkal rögzitjük.

Könnyű és kalóriaszegény.

2011. jan. 23. 21:14

Paradicsomos zöldborsófőzelék


HV: 4o dkg zöldborsó, 2 sárgarépa, l kis paradicsompüré-konzerv, l evőkanál liszt, kevés cukor vagy édesitőszer, l kávéskanál só, l evőkanál olaj, ételizesitő


A sárgarépát megtisztitjuk, felkarikázzuk majd az olajon fedő alatt zöldborsóval megpároljuk. Megszórjuk a liszttel és felöntjük kb 3 dl vizzel. Belekeverjük a paradicsompürét, az izesitőket és puhára főzzük

2011. jan. 23. 21:12

Pesto szoszos burgonya


HV: 4o dkg apro szemű burgonya, lo dkg sárgarépa, l5 dkg vajbab, l üveg pesto szosz, so, l evőkanál szivbarát margarin


A zöldségeket megmossuk, meghámozzuk és kb 3-5 mm vastagságura felkarikázzuk, majd a vajbabot kisebb darabokra tördeljük. A margarint felforrositjuk, hozzáadjuk a zöldségeket, apesto szoszt, és félpuhára pároljuk. Ezután izlés szerint sozzuk, majd ha a zöldségek teljesen megpuhultak, friss paradicsommal vagy uborkasalátával fogyasztjuk.

2011. jan. 23. 21:10

Tepsis karalábé


HV: 2 zsenge karalábé, só, cukor, 2o dkg ujborgonya, 2 evőkanál olaj, petrezselyem zöldje, 2 paradicsom, 2 szál ujhagyma, őrölt bors, l dl husleves.


Karalábét és a burognyát meghámozzuk, majd kb. 3 mm-es vastagságura felkarikázzuk. csipetnyi soval és cukorral összekeverjük majd kiolajozott tepsibe rakjuk. A megmosott és felapritott petrezselyemmel meghintjük. Előmelegitett sütőben közepes hőfokon kb 45 percig sütjük. Közben a paradicsomokat kicsumázzuk, elnegyedeljük, a megtisztitott ujhagymát felkarikázzuk. A sütés felénél a burgonyás karalábét összeforgatjuk, majd a paradicsomot és az ujhagymát közétesszük. Megborsozzuk, a huslevessel leöntjük. Amikor a karalábé megpuhult máris tálaljuk.

2011. jan. 23. 21:07

káposztatkercs


HV: l kisebb fej kelkáposzta, 2o dkg burgonya, petrezselyem zöldje, tengeri só, l kisebb fej vöröshagyma, 2 evőkanál olivaolaj


A káposzta külső nagy leveleit sós vizben kissé megpároljuk a burgonyát meghámozzuk, megmossuk, felkarikázzuk és aprora vágott petrezselyemmel soval megfőzzük. A megtisztitott, felkarikázott vöröshagymát l evőkanál olajon üvegesre pároljuk. A megpárolt káposztaleveleket némi átfedéssel sorba rakjuk, ráhalmozzuk az előkészitett burgonyát és a hagymát, majd réteshez haosnlóan összetekerve a maradék olajjal kikent tűzálló tálba helyezzük. A káposzta belső részét felapritjuk és a tekercs köré szórjuk. Forró sütőben átsütjük. Melegen tálaljuk, esetleg hogy a fogás bőségesebb legyen, nyers zöldségből álló salátát ajánlunk mellé

2011. jan. 23. 21:04

Keményitős gombasaláta


HV: 3 evőkanál olaj, l fej vöröshagyma, 5o dkg csiperkegomba, l sárgarépa, l kis konzerv kukorica, l kis konzerv paradicsompüré, só, törött bors, l babérlevél, cukor, reszelt citromhéj, pár csepp citromlé.


Az olajat megforrositjuk és világosra piritjuk benne az aprora vágott hagymát. Beletesszük a megtisztitott kis kockákra vágott répát. Amikor félig megpuhult, hozzáadjuk a megtisztitott, felszeletelt gombát, a kukoricát, és a fűszerekkel izesitve puhára pároljuk. Mikor már a saját levét elfőtte, belekeverjük a pradicsompürét és még néhány percig pároljuk. Jól lehűtjük és fogyasztás előtt a babérlevelet kivesszük

2011. jan. 23. 21:02

Babos sütőtöksaláta


HV: 4o dkg sütőtök, 3 evőkanál olivaolaj, 2o dkg zöldbab, só l fej vöröshagyma, l evőkanál fehérborecet, l kiskanál cukor, bazsalikom


A tököt meghámozzuk, magos belsejét kidobjuk, husát fél centi fékonyan felszeleteljük. A forró olajra dobjuk és néhány perc alatt megpároljuk. A babot lbogva forró enyhén sos vizben megfőzzük, leszűrjük, lecsepegetjük. A meghámozott karikákra szeletelt hagymával és a tökkel összeforgatjuk. Az ecettel és a cukorral izesitjük a finomra vágott bazsalikommal diszitve tálaljuk

2011. jan. 23. 21:00

Fokhagymás-paprikás karfiol


HV: 3o dkg karfiol, 1 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, l evőkanál liszt, l kávéskanál pirospaprika, 2 evőkanál olaj, l kávéskanál ételizesitő, késhegynyi tört borókabogyó, izlés szerint kevés so, törött fehér bors


A megtisztitott és rozsáira szedett karfiolt mély tűzállló tálba tesszük, sózuk, pici vizet öntünk alá. Lefedjük, mikrohullámú sütőben lo percig a legerősebb fozokaton pároljuk. Eközben a felforrósitott olajon üvegesre pároljuk a megtisztitott és finomra vágott vöröshagymát, majd a tűzről lehuzzik és belekeverjük a pirospaprikát meg a zuzott fokhagymt. Két evőkanálnyi vizet azonnal ráöntünk, beletesszük a fűszereket és a tűzre visszatéve felforraljuk. A lisztet a hagymás szafttal elkeverjük, majd a megpárolt karfiolra öntjük. Még 5 percre visszatesszük a mikróba és a legmagasabb fokozaton pároljuk.

2011. jan. 23. 20:57

Keményitő napra


Texasi zöldborsós egytál


HV: 2o dkg burgonya, lo dkg zöldborsó, l gerezd fokhagyma, fél szál póréhagyma, l kávéskanál olivaolaj, so, a kávéskanál curry, őrölt bors, ételizesitő


A burgonyát megtisztitjuk, ketté, majd keskeny csikokra vágjuk. a poréhagymát karikákra szeljük és fedő nélkül pároljuk az olajban, amit kicsit meg nem pirul. kb l5 perc. Ekkor rátesszük a zöldborsót, a burgonyát, a zuzott fokhagymát, majd fedő alatt kevés vizzel kb l5 perc alatt puhára pároljuk. Tálaláskor petrezselyemmel diszitjük.

256. ancsapancsa35 (válaszként erre: 254. - Tundek)
2011. jan. 23. 14:33

Sajnos elég érdekes rendszerben dolgozom: két nap meló - két nap szabad....

De végül is ki lehet bírni, és sok a szabadidőm.


A cél? Elsősorban az, hogy hatossal kezdődjön a súlyom. Az "álomsúly" 65 kg.

255. MVNÉ (válaszként erre: 252. - Tundek)
2011. jan. 23. 13:58

Szia Tünde! De jó, hogy jelentkeztél. Már aggódtam érted. Holnap nem mérek, mert minden nyolcadik napra terveztem. Nem akarok csalódni, és 8 naponta " többnek tűnik" a - kg. Legközelebbi mérés csütörtökön esedékes. Egyébként holnap keményítőnap, ma van fehérje.


Gyere gyakran. Puszi

254. tundek (válaszként erre: 253. - Ancsapancsa35)
2011. jan. 23. 13:48

Szia Ancsa!


Hát sajnállak hogy ma is dolgozol. Szerintem teljesen jó az elv amit követsz, s az eredményed is ezt igazolja


Mi a cél?


Gyere bátran szinte mindig van valaki aki segít vagy ír a másik levelére

2011. jan. 23. 11:21

Sziasztok lányok!


Tündi, köszönöm az engedélyt és az üdvözlést! Elég sokat vagyok gépközelben, most is a munkahelyemről írok, sajnos ma is dolgozom. Idén novemberben töltöm a 37. életévemet. Van egy 12 éves fiam,elváltam már közel 10 éve, de szerencsés vagyok, mert 1 éve mellettem áll egy csodálatos ember.


Én január 10.-én kezdtem a diétát, egy sajátos módszerrel. A hetet mindig gyümölcsnappal kezdem, aztán kedd fehérje, szerda keményítő, csütörtök szénhidrát, péntek gyümölcs. A hét végén délig gyümölcsöt eszem, aztán eszem azt, amit a családnak főzök, persze kisebb adagban, és ügyelve arra, hogy kenyeret, köretet akkor se egyek a hús mellé. Én ezt könnyített 90 naposnak neveztem el.

Minden második szombaton a gyüminap után víznapot fogok tartani, tegnap meg is volt az első.

78.8 -ról indultam, és 12 nap után tegnap reggel 75.6-ot mutatott a mérleg.


Szóval igaz, hogy nem épp azt a 90 napost csinálom, amit ti, de remélem, azért még megtűrtök a klubban. Jó néha beszélgetni másokkal.

252. tundek
2011. jan. 23. 11:00

Sziasztok CSajok itt vagyok csak szórakozik a netem nem tudom miért és sokszor meg sem nyitja


Erika jaj de jó, hogy itthon vagy hétfőtől 90 nap?


Holnaptól kezdem folytatom én is fehérjével ugye csajok az lesz holnap?


Kiváncsi vagyok mennyi jött vissza 1 hét alatt reggel kiderül


Üdv köztünk Anikó gyere kérdezz bátran vagy tarts velünk hidd el együtt könnyebb.


Micike édes az elmaradhatatlan reciket imádjuk és köszönjük


Vicza te hogy állsz ment már le valami?


Évike merre vagy és a többiek? Angi, Anisz, és még sorolhatnám a neveket tessék jönni.


Lányok (Évi, Marcsi) holnap mérés van? Gyüminap után?


Szép napot mindenkinek ma még dőzsölök.


Szerintem Gyöngyi is hamarosan haza ér a nyaralásból

251. erika62
2011. jan. 23. 10:58

Juhééééééé!

MEGJÖTT A MI DRÁGA MICIKÉNK, EZ AZ!!!! :-)

Nagyon fincsiknek néz ki, majd szép sorjában elkeszitem!

Na akkor mátol csatlakozom a fogyitáborhoz :-)!

Képzeljétek egy cseppet sem hiztam a kintlétem alatt, pedig ettem rendesen :-), sőőőőőt!

Én most a 90 napost "keverem egy kicsit" Norbi módszerével, nagyon kiváncsi leszek mi sül ki belőle :-)!

Ma reggel: 1-1 narancs és mandarin.

Ebédre: zöldborsós csirke

Vacsira: saláta, vagy az ebédből egy kicsi.

Na mindjárt megyek dolgozni, jók legyetek, és jó lenne, ha többször jönnétek.

Tünde merre vagy? :-(((((

Puszi Nektek

250. Vicza
2011. jan. 23. 10:15
Ez az igazi Micike!!!!!!
249. bf43d1b11a (válaszként erre: 246. - Micimacko72)
2011. jan. 23. 08:13
Hűűűűű , micsoda finomságok , köszönjük ! Nagyon éhes vagyok a tegnapi nap után már alig várom az ebédet :))Változatos és nagyon kívánatos kaják , most bármelyikkel beérném ....
248. MVNÉ
2011. jan. 23. 08:10

Szia Mindenki! Tök jó a mai fehérje nap. Ebédre rántott csirkét eszek vitaminsalátával. Már annyira kívánom.Szerintem a vacsi is az lesz. Igazából a gyüminap kívételével minden napot szeretek. A gyüminap nehéz, de eddig kibírtam.


Szép hétvégét, kellemes pihenést mindenkinek.


Többiek hol vagytok?? Gyertek.


Tünde! Merre jársz??

247. MVNÉ (válaszként erre: 245. - Micimacko72)
2011. jan. 23. 08:07
Hálásan köszönjük. Fincsi recepteket írtál. Sok puszi érte.
2011. jan. 22. 19:10

Nagyon jó receptek vannak a könyvben.

A cime: Karcsúsodás a 4 napos szétválasztó diétával- 9o nap kitartás a sikeres fogyásárt

Szepessy Vilma

2011. jan. 22. 19:07

Tökben sült zöldségek túróval


HV: 1 tök, 10-10 dkg kelbimbó, karfiol, gomba, 1 ssárgarépa, 15 dkg túró, só, kakukkfű, tejföl


A tököt meghámozzuk, hosszában kettévágjuk, és a magházát kivájjuk. A sárgarépát megsztitjuk és karikára vágjuk, a karfiolt rózsáira szedjük, a kelbimbót megtisztitjuk, a gombát megmossuk és cikkekre vágjuk. A zöldségeket ezután sós vizben leforrázzuk és leszűrjük. A túrót áttörjük, hozzákeverjük a zöldségeket, kakukkfűvel izesitjük majd az egészet a tökbe töltjük és forró sütőben megsütjük. Ha megsült, a tököt feldaraboljuk és tejföllel megöntözve tálaljuk

2011. jan. 22. 19:03

Sütőtökegytál


HV: 25 dkg csirkemellfilé, 3o dkg sütőtök, 1 fej vöröshagyma, 1 evőkanál liszt, kevés gyömbér, 4 evőkanál olaj, kevés kakukkfű, l babérlevél, l dl cosntlé, törött bors, só, fél citrom leve


A csirkehust és a meghámozott tököt kis kockákra vágjuk. A lisztet összekeverjük a gyömbérporral és rászórjuk a tökre. Elkeverve állni hagyjuk. A hagymát kockára vágjuk. Az olajban gyorsan átsütjük a hust, majd kivesszük. Ezután a hagymát és a tökt tesszük az olajba és lo percig pároljuk. Kakukkfűvel, borssal, sóval, babérlevéllel fűszerezzük, hozzáadjuk a csontlés és a hust. Fedő alatt megpároljuk. Végül citromlével vagy izlés szerint tejföllel izesitjük.

2011. jan. 22. 19:00

Sajttekercs


HV: 10 dkg trappista sajt, 15 dkg gépsonka, 3 főtt tojás, fél Camping tejszines sajtkrém, 2 szál ujhagyma, fél csokor petrezselyem zöldje, 1 evőkanál mustr, só, bors, pirospaprika


A tojásokat lereszeljük, az ujhagymát és a petrezselymet aprora vágjuk, a sonkát kis kockára szeljük és a sajtkrémmel együtt kikeverjük. Sóval, borssal izesitjük. A sajtot vékonyra szeljük, teflonserpenyőben megolvasztjuk, majd alufóliára boritjuk. Nyujtófával téglalap alakura formázzuk, rákenjük a tölteléket, feltekerjük. Alufóliába csomagolva a hűtőszekrényben megdermesztjük. Tálalás előtt szeleteljük.

2011. jan. 22. 18:57

Svájci rakott tojás


HV: 2o dkg gomba, 5 dkg vaj, só, bors, 15 dkg sajt, 6 tojás


A megtisztitott, felszeletelt gombát a vaj felén megpároljuk, majd sózzuk, borsozzuk. Kivajazunk egy lapos tűzálló tálat, az aljára szórjuk a reszelt sajt felét, ráütjük a tojásokat,és ráteritjük a párolt gombát. Rászórjuk a reszelt sajt másik felét és meglocsoljuk olvasztott vajjal. Előmelegitett sütőben addig sütjük, mig a tojásfehérje megdermed, de a sárgája lágy maradjon. Magában vagy salátával is fogyasztható.

2011. jan. 22. 18:54

Tavaszi friss saláta


HV 1 kis fej saláta, 1 csomag retek, 1 csomag ujhagyma, 2 dl kefir,2 főtt tojás, 1o dkg sonka, só, őrölt fekete bors, 5 dkg márványsajt


A salátát alaposan megmossuk, majd apróra tépkedjük. A retket és a hagymát karikára vágjuk, a tojást felszeleteljük, a sonkát vékonyra metéljük. Beletesszük egy tálba és összekeerjük. A márványsajott áttörjük, majd elkeverjük a kefirrel, sóval, borssal, fűszerezzük. Ezt a dresszinget a salátára öntjük. Tálalásig hűtőben tartjuk.

2011. jan. 22. 18:52

Tojáspörkölt


HV 6 ojás, 1 fej vöröshagyma, 2 evőkanál olaj, piros arany, só


A tojásokat keményre főzzük, ezalatt a vöröshagymát megitisztitjuk, felapritjuk, az olajon üvegesre pároljuk. Belekeverjük a piros aranyat. A tojásokat hosszában és keresztben szeletelővel feldaraboljuk. Beletesszük a pikáns pörköltalapba, 1-2 perc alatt összefőzzük, azonnal fogyaszthatjuk. A nem diétázó családtagok piritos kenyérrel is fogyaszthatják.

2011. jan. 22. 18:40

Tojásos virsli paradicsommártással


HV: 2 pár virsli, 4 tojás, paradicsommártás, 1 evőkanál vaj, só


A virsliket hosszában kettévágjuk a vajon mindkét oldalát átsütjük. Ezután kikent tűzálló edénybe tesszük, a tojásokat ráütjük, sóval izesitjük és előmelegitett sütőben közepes hófokon 2-3 percig sütjük, majd leöntük maradicsommártással, és 1-2 percig még a sütőben hagyjuk. Melegen tálaljuk

2011. jan. 22. 18:38

Sajtos pulykamellfilé friss salátával


HV:: 2 szelet plykamellfilé, 1o dkg reszelt sajt, 1 tojás, só, 1 dl tej, 1 gerezd fokhagyma, kevés olivaolaj


A pulykamelleket fokhagymás tjbe áztatjuk, majd mindegyiket egenként megsózzuk, belemártjuk a tojásba, végül a sajtba. Ezután belerakjuk egy zsiradékkal kikent tepsibe, kis vizet tehetünk alá, lefedjük fóliával, és puhára sütjük. Mielőtt kivennénk, levesszük a fóliát és néhány percre visszatoljuk a sütőbe, hogy a sajt a tetején megpiruljn. Salátával fogyasztjuk.

❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook