80's 90's évek tv műsorai (beszélgetés)
És ismerős a mondóka, aminek a csattanója a " majd a Jandera elszállít!" ?
Hogy is kezdődött? Azt tudom, h a Kórház a város szélén dokija után jött ez.
És a Delta zenéje, főcíme de komoly volt :DDDDD
Micsoda technikai, tudományos vívmányok voltak benne:DDDDDDDDDD
Na arra nem emlékszem...
De a Nők a pult mögött is fantasztikus volt, a Kórház a város szélén is, de a mentők már nem tetszett...
Igen, arra is emlékszem...De a Mindenki tanköteles, abban volt egy kisvörös gyerkőc, aki összegyűjtötte a wc-ből, meg máshonnan a szappant, összegyúrta, és odaadta annak a szőke, idegbeteg tanárnőnek...
Aki, ha néma csend volt az osztályban, akkor is azt kiabálta, hogy megmondtam, hogy csend legyen!!
és abban volt a Janka, meg egy másik fiatal tanár,akik szerelmesek voltak...
De jó film volt, és nem ismételték meg...
Mi bemondónőset is játszottunk sokat.
Mindíg felolvastuk a műsorújságot, és a "hét műtárgya" című műsor helyett mindíg azt mondtuk, hogy a Hét műtrágya :DDDDD
És a csehszlovák sorozatok:
Kórház....
Nők a pult mögött
Mindenki tanköteles
Mentők
Meg a nagy-nagy...
Házibuli 1-2.
De jó volt akkor gyererknek lenni.. Hétfőn nem volt adás mi csak úgy hívtuk A hangyák háborúja.
Egyszer talán 81-82-ben karácsonykor adták le a Csillagok Háborúját. Már túl volt a mozisikeren. Furi lenne megint fekete-fehérben.
Igen, utáltam, hogy hétfőn nem volt tv-műsor...
Fúúú... meg tudnánk lenni már tv nélkül??
Tényleg, így már rémlik.
nemtudom, akkoriban csak két csatorna volt, és hétfőn még adás sem volt, de olyan mintha akkor sokkal több film lett volna. Vagy csak a nosztalgia.....
Hétfőn mindíg kabarét hallgattaunk a rádióban. Meg a családi kört. Az éji bogárt úgy sajnáltam, mikor nekikoppant a falnak, azután elhallgat....