80-as évek termékei, meséi stb., amik már eltűntek! Emlékszik valaki? (beszélgetés)
a bohóc szelet,a lottó szelet,ezeket még ma is kapni,de már nem ugyan az...muki csoki,olyan kemény volt,hogy bele tört a fogunk,andi csoki,melba szelet,bocskorszij,focirágó,és a negrórágó...olyan fekete volt mint a korom...emlékszem egyszer anyukám kint hagyott minket tesómmal a bolt elött,tesóm elkezdte ezt a fekete rágót kihúzni a szájából és olyan jól sikerűlt a mutatvány,hogy amira anyukám kiért a boltból tesóm úgy bele keveredett a rágógumiba,hogy még a haját is le kellett vágni,még szerencse,hogy fiú...
mogyoró krém reklám:
"kis mókusok kenyérre is kenhetik,nagymókusok süteménybe is tehetik..."
"Jöjjön vaklaki,fogy az energia,
jöjjön valaki,szökik a pénz"ez valami villamos műveknek a reklámja volt...
Linda????az komoly volt...
angyalbőrben...
süsü a sárkány,Misi mókus kalandjai,a Vuk,Szaffi,az erdő kapitánya,Pimpa a pöttyös kutya,Sajó és a csoda lámpa....Mézga család,Macska fogó...
volt valami oktatófilm amiben a "lángocska" szaladgált ide-oda...
Nagyon homályos!
A mai nap éppen megfelelő arra,
hogy a hangya holdra szálljon...
Égből pottyant mesék
egy kicsi mozgás mindenkinek kell,
a karosszékből álljanak most fel,
................................
és minden este ismételhető.....
azt tudom én is belőle...
Tv torna- Idősebbek is elkezdhetik.
Egy kicsi mozgás mindenkinek kell
A karosszékből álljanak most fel......
tovább már nem emlékszem :(
Keddtől keddig mindig más kedvezménnyel kedveskedik minden SKÁLA áruház.:))
Forgó morgó???
Imádtam!! Azoknak még igazi vanília/csokoládé íze volt! Leo jégkrémért szaladtam a boltba zárás előtt 5 percel, amikor eléfutottam egy autónak és az elütött 1979-ben.
Megúsztam könnyebb sérülésekkel, 3 nap kórházzal, de nem kaptam jégkrémet! :((
Én 80as születésű vagyok, de sokminden eszembe szokott jutni!
Kockás fülü nyúl :))
Most jut ott eszembe a véres hurka-májas hurka...Már nem emlékszem tovább.
És beugrott a Fabulon babafürdető reklám is.
Sziasztok.
Én ugyan még gyerek voltam akkor, de szivesen emlékszem vissza ezekre a dolgokra.
Az Én emlékeimben a Pécsi kesztyű, Aranypók, Skála Kópé, Kesztölci tapéta Márka- hulaalla, Traubi, Fabulon reklámok élnek. De még gondolkodom és ha eszembe jut valami, akkor jövök.
További ajánlott fórumok:
- Aki szívesen emlékszik vissza a hetvenes -nyolcvanas évekre, mi volt jobb, és mi rosszabb, mint manapság?
- Szeretném megkérdezni emlékszik véletlenül valaki arra a torna kazettára (magnó) ami a 80-85 körül volt divat?
- Régi mesejátékok (cseh, orosz...) ki emlékszik címekre?
- Zenei vetélkedő címét keresem, az Rtl Klub-on ment a '90-es évek végén, talán, valaki emlékszik rá?
- Tapasztalta már valaki a halálközeli állapotot? Mire emlékszik? Mit élt át?
- Első szerelem. Ki mire emlékszik, milyen volt?