75 kg vagyok a 173 cm-hez, Fogyózik még valaki hasonló testalkattal? (beszélgetés)
jézusom, mégegyszer elolvastam, és már sokszor utána néztem, de számomra ez teljes káosz, lassu szénhidrát, gyors fehérje....mi ez??
pl tegnap este ettem 2 szem diót, egy tányér káposztalevest, egy almát, és egy marék tökmagot!
Ezek milyen ételek?
ezeket 6 és nyolc között ettem!
Ne hagyd abba! Ő nem ezektől a tornavideóktól lett ilye, hidd el.
Ez kb 2 hétig nehéz. Onnantól írni ugyan kell, de a miből mikor mennyit szinte azonnal tudja az ember. Pl reggel/délelőtt van ilyenkor, zabpehely (natúr), tojás, gyümölcs, sovány sonka mehet nyugodtan...
akkor mi van a léböjtökkel??
azok sem egészségesek?
Az biztos, hogy nem eszem többet, hiszen oda figyelek, de az lehet, hogy 15oo kalóriánál többet.
Na, én erre képtelen lennék, amiket itt irtál, hogy én ezt nem tudom igy kiszámolni, az biztos!!!
max felirom mit eszem!
a tornát abba hagyom, az biztos, ez a réka olyan bika csaj, valami más, finomabb edzést kell választanom!
Senki nem mondta, hogy nem leszel kevesebb kiló a 90 napostól, csak azt, hogy nem egészséges és pláne nem természetes az az étkezési forma.
Ha valaki egy hétig nem eszik szilárd kaját, garantálom, hogy kevesebb kiló lesz, de azt is hogy hosszabb távon hazavágja az emésztését... (mielőtt valaki kapva kapna rajta, ne csináljátok, hogy nem esztek szilárdat egy hétig)
Mielőtt valaki belöki a nagy bölcsességet, hogy azért lettél több, mert izomosodsz, számold össze egy nap, hogy mennyi kalóriát eszel meg és azt is hogy ez miből áll, utána hogy a szénhidrátból mennyi a gyors/lassú és hogy mikor eszel teljesen rossz kaját (este lassú fehérje, ch minimál - reggel gyors fehérje, gyors szénhidrát).
(Mivel elkezdtél rendesen mozogni, éhesebb vagy de kalóriaigényed lehet nem nőtt annyival mint amennyivel többet eszel a sportolás miatt.)
Adjatok tippeket az evést illetően:((
hetek óta tornázom, futok rendszeresen,az evést kicsit visszafogtam, és tudom, mik azok amiket lehet enni(na jó, a kenyér azért teljeskiörlésüből megmaradt) és a kezdeti 75 kilóm ma 76 kg:(((
el vagyok keseredve!!
a magasságom 166 cm
Mit csinálok rosszul!!!
miért nem indul meg a kiló lefelé???
Köszönöm! :)
Egyébként nem a reklám helye, de a 22 a 90napossal ment le! Én MINDENT ettem, amit szeretek, csak pici változtatások kellettek. :)
A heti 0.5-1 kg tényleg jó, de elég a 0.5 is! TPASZTALAT!!!
2 éve leadtam 22-t, aztán most nyárra jött csak vissza 12. De az is hamar lement! ;) Oka a képeimnél! :P
Szia!
én szívesen csatlakoznék hozzád. :D
Én 170 cm vagyok, és 73 kg.
Az én célom 65 kg.
További ajánlott fórumok:
- 80 kg vagyok 173 cm. Valaki fogyózik még hasonló adatokkal?
- 20 éves vagyok, de olyan hihetetlen vágyat érzek az anyaságra, hogy azt el nem tudnám mondani. Van olyan, aki hasonló cipőben jár?
- Ha megjön 1-3 napig csak feküdni tudok hányingerem van, gyenge vagyok és szabit kell kérnem mindig. Valakinek hasonló? Tippek?
- Feleségem mellett másba vagyok szerelmes, és emiatt megöl a bűntudat.Kérem, olyan emberek írjanak, akik átéltek hasonlót a házasságuk alatt!
- 45 évesen úgy néz ki terhes vagyok, hasonló korú anyukák tapasztalatait várom
- Sovány testalkatú nő vagyok, de mégis nagy a pocim, mitől lehet, genetika vagy betegség?